Ponovno razočarana

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

samska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a samska » 01. Nov. 2008 20:52

Imam tak, precej vsakdanji problem.
Pred mesecem dni sva s prijateljem končala v postelji in bilo nama je ok. Zmenila sva se, da sva v družbi prijatelja, da se vedeva kot sva se prej, ko sva sama pa sva pač tudi intimna, ampak ne pa par! Vse bi bilo lepo in prav, če se jaz ne bi zaljubila :? :roll: Pač problem je, da ponavadi f** frendi samo seksajo, midva sva pa vedno skupaj spala, se tuširala, se držala za roke ipd. Tudi srečanja so bila precej pogosta (večkrat na teden). Zadnjič sem malo preveč spila in sem mu to tudi priznala in mu rekla, da zato razmišljam o tem, da bi zadevo prekinila... Bil je precej šokiran in mi je rekel, da me noče izgubit (kot intimne prijateljice), ampak, da me ne bo v nič silil...Pač, iz njegove strani ni nobenih čustev, ampak samo potreba. Sicer je on zelo uredu fant, veliko si tudi poveva, se slišiva oz. si piševa(čeprav, odkar ve, se je umiril), ampak nekako mislim, da bom dejansko začela prebolevat šele takrat, ko bova vse skupaj končala. Nekako me je strah, da bi se še bolj navezala, sploh zato, ker imam že eno slabo izkušnjo in, ko sem se končno postavila nazaj na noge, pa ponovno isto ...
Problem je, da bi pač kljub temu, da on ničesar ne čuti do mene, to naprej furala, ker mi je res tako lepo z njim... Samo vsakič bo pa težje končat.

Sicer pa vem, da je to zelo pogosto, da se v takšnih "zvezah" slej kot prej nekdo zaljubi ...
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 01. Nov. 2008 21:25

vsaka šola neki stane. če je ne narediš, moraš pa ponavljat ane? .
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 01. Nov. 2008 21:39

sej si si na nek način že sama odgovorila...dlje boš furala, težje boš prekinila in bolj boš prizadeta!
Če iz njegove strani res ne bo nič, raje nehajta. Drugače pa sama pri sebi dobro razmisli, če ti je res dovolj to kar ti daje?! Če si z njim res srečna kot si napisala...men se zdi da se boš samo še bolj navezala in ves čas hotela nekaj več...
Zadnjič spremenil Sugar_baby, dne 01. Nov. 2008 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Nov. 2008 21:40

nekako mi ni jasno, da bi lahko tip pri vsemu temu ostal čisto ravnodušen. ni možno. takih robotov še sama ne poznam.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 01. Nov. 2008 21:43

o ja obstajajo. sej ni slaba oseba zarad tega, ampak je človek, ki mu prija družba nasprotnega spola. poba je kdaj pa kdaj osamljen, čuti fizično potrebo po stiku in dotiku ter odnosu. vendar mu ne paše furat vseh obveznosti, ki s tem pridejo. po domač povedan se mu ne, da s punco tk ubadat in ni mu, da bi mel neko stalno vezo. paše mu pa, da ma kdaj pa kdaj koga ob seb. velik takih zavozenih primerov nekega 'no strings attached' razmerja je :)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Nov. 2008 21:45

pol je pa ziher še zaljubljen v bivšo ki ga je preveč prizadela :D
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 01. Nov. 2008 21:47

sej že sama veš kako se bo zgodba končala, če ne boš prekinila. tako da ne vem kaj še čakaš! :D drugače, pa je vse z namenom,in verjetno se pri prejšni izkušnji (življenjski lekciji) nisi dovolj naučila, in zato ti življenje daje še eno priložnost da se naučiš lekcije. :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
beliangel1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beliangel1 » 01. Nov. 2008 21:51

bodi f..frend..če se s tem ne strinjas pa leti...
tk menijo moski.

itak je ozadje verjetno nekako tako: dopades se mu fizično....čustev do tebe nma, če bi jih mel bi bila par.
mogoče ga je bivša prizadela...mogoče je kaj na tem.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 01. Nov. 2008 21:57

Taki ljudje obstajajo, sicer jih je mal, ampak so. Pač strogo ločujejo seks in čustva in seksajo z nekom sam iz potrebe, pa vrjetn je prisotna tud fizična privlačnost, ampak brez kšnih čustev. Največkrat so to tipi, ženske se pa ponavad hitr zalubjo.

Samska, teb pa svetujem, da če si prepričana, da njemu ni do zveze s tabo, ampak sam do seksa, da to zadevo prekinš čim prej, ker bo sam skoz težje zate.
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 01. Nov. 2008 22:55

Hm...mam podobno situacijo ampak točno vem česa si ne smem dovolit...mam v glavi pošlihtano, da ni možno, da sva skupej, da sva zaljubljena...sva prjatla in občasno se grem pocrklat k nemu :razz: ...sva se pa ze na začetku točno zjasnila kaj pričakujeva in zeliva en od drugega tko da nimava problemov :) se pa ne videvava tko pogosto, da bi skoz misnla pol en na druzga oz. bi to ratal že skoraj vsakdanjik...
What's meant to be will always find its way...<3
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Nov. 2008 23:19

Ma tukaj se pa kar z delusional strinjam. Vem, da nekateri ločujejo seks in čustva, ampak tukaj je bilo prisotno držanje za roke, redna srečanja, pogovori,... In res me zanima, kakšen bi bil po vaše potem preskok do punce, oziroma kaj še manjka (kaj je tisto, kar je po vaše treba "prenašat zraven", saj zveza ni en sam napor + seks)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 01. Nov. 2008 23:45

Ma ne vem, meni tak način sigurno ne odgovarja. Pomoje boš res samo še trpela, saj to že sama veš.

Brezveze nekaj vztrajat. A ni boljše, da zdaj malo potrpiš in se ga znebiš, kot pa da to furaš dalje, se še bolj zaljubiš, se ga še bolj navadiš... potem pa ne boš mogla več stran. On ti pa ne bo vračal čustev.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 02. Nov. 2008 0:27

delusional napisal/-a:pol je pa ziher še zaljubljen v bivšo ki ga je preveč prizadela :D

Si dala dobr odgovor ;) ni nujno pa da je zaljubljen, sam čustva je zablokiral.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 02. Nov. 2008 0:41

jullia_ napisal/-a:Ma tukaj se pa kar z delusional strinjam. Vem, da nekateri ločujejo seks in čustva, ampak tukaj je bilo prisotno držanje za roke, redna srečanja, pogovori,... In res me zanima, kakšen bi bil po vaše potem preskok do punce, oziroma kaj še manjka (kaj je tisto, kar je po vaše treba "prenašat zraven", saj zveza ni en sam napor + seks)

Točno tako..
+
še vedno hoče srat z drugimi, hoče bit sam svoj gospodar in ne da se mu met punce... Ker se pač bolš počut samskega...
Nekateri so emocionalni retardi- mogoče... Ker majo mogoče eno negativno izkušnjo, ali pa misljo da je enostavno met punco izguba časa...

Ja, taki "roboti" obstajajo... Ne da ne ločujejo seksa in čustev, ampak praktično ne razmišljajo v tej smeri... Čutijo fizično privlačnost, včasih so celo malo ljubosumni... Sploh škoda jih je poizkušat razumet, ker se v njihovi glavi ne plete nič podobnega kot v naših glavah... Ko mu paše seksat, pokliče... Ko mu paše bluzit z drugo, bo poklical drugo...Če mu bo kaka všeč, jo bo osvajal. Če potrebuje pogovor, pokliče; če potrebuje družbo, poliče. Ko se mu zgodi nekaj, kar mora hitro povedat naprej, si mogoče prav ti tista oseba, ki mu najprej pade na pamet. Ko se hoče cartat in zganjat romantiko bo to počel, čez 5 min pa bo to lahko prav tako počel s kako drugo žensko. Če te vidi na plesišču z drugim tipom, bo samozavestno stopil do tebe, te objel okrog pasu, in začel plesat s tabo... In ker je tak kot je, mu boš vedno na dosegu roke...

Ok, mal čudno napisano, ampak nekateri dedi taki pač so... In spremenili se ne bodo; če prav enkrat dobijo punco, ki je za njih pripravljena nardit karkoli, so še vedno kot bilka, ki ne čuti pripadnosti nekomu.
To so zame emocionalni invalidi, ki ne vejo kaj bi s sabo...

Seks prijatelj je nekaj drugega; on pač sam seksa in to je to... Nekak bolj razumem take kot pa zgoraj opisane primerke...

Če vpletaš čustva, on pa ne, in če zaradi tega trpiš, je bolje da s tem končaš (vrjemi da bo šlo)... Lažje ti bo... :P
srečno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Nov. 2008 4:09

Jst se pa najdem v opisu tegale tipa... Nismo zdej čustveno retardirani, si pa jemlemo pavzo med zvezami. In itak sta se zmenla, da nič ne bo. To držanje za rokce mu pa mogoče avtomatsko pride, tut men se to dogaja, da ponavlam kšne gibe, k si jih ne želim in spadajo v preteklost, pa to še ne pomeni, da sem zaljubljena.
Tko da bolš da končata, pa ko on enkrat pošlihta stvari, bo mogoče kj.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]