Ponavljajoče se sanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
puma napisal/-a:vrtavka napisal/-a:Tega se zavedam, ampak nočem, da me zdej podzavest ponoči matra...njega zagotovo ne.
si zaljubljena v njega?
Ne, zagotovo ne. Ko sva se spoznala, mi je bil všeč in vse to, po par mesecih pa so čustva te vrste izzvenela. Oba sva imela vmes fanta/punco, pa ni bilo nikoli problemov, dokler se ni ta ženska pojavila.
Ko sva se sprla, me je seveda prizadelo, a sem to zelo hitro odrinila stran, ker si enostavno ne dovolim več, da bi se kar tako zlomila. Morda so sanje torej potlačen problem?
Sanje so na koncu vedno iste, pride k meni, reče, da mu je res žal za bedarije, ki jih je rekel in nekaj v stilu, da mu najino prijateljstvo veliko pomeni. Nato se objameva. Simple as that.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Mogoče samo potrebuješ prijatelja? Ne nujno njega? Jaz vem, da ko nama je s fantom malo škripalo v vezi, da se mi je stalno sanjalo od enega kolega, ki je bil v gimnaziji zaljubljen vame. Pa mi ni šlo niti malo do njega, samo želela sem si malo pozornosti
Every rose has its thorn
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
samo tako, malo za OT:
jaz sem pred leti večkrat na teden sanjala, da se poljubljam z enim fantom, kolegom in to se je ponavljalo in ponavljalo dokler nisva bila enkrat na morju res skupaj..potem nisem NIKOLI več imela teh sanj, čeprav sem bila na smrt zaljubljena, on pa sploh ne še dolgo časa, ampak sanjala pa res nisem več nikoli
potem pa se mi je čez kakšno leto spet zgodilo, da sem začela isto sanjat o enem drugem kolegu, in sem si kar hitro rekla "opa, s tem pa res ne bo nič" in sem potem nekako sama od sebe nehala tako da ta strategija bi znala delovati
p.s. mislim, da si vseeno (bila) zaljubljena..drugače dvomim, da bi se to dogajalo
jaz sem pred leti večkrat na teden sanjala, da se poljubljam z enim fantom, kolegom in to se je ponavljalo in ponavljalo dokler nisva bila enkrat na morju res skupaj..potem nisem NIKOLI več imela teh sanj, čeprav sem bila na smrt zaljubljena, on pa sploh ne še dolgo časa, ampak sanjala pa res nisem več nikoli
potem pa se mi je čez kakšno leto spet zgodilo, da sem začela isto sanjat o enem drugem kolegu, in sem si kar hitro rekla "opa, s tem pa res ne bo nič" in sem potem nekako sama od sebe nehala tako da ta strategija bi znala delovati
p.s. mislim, da si vseeno (bila) zaljubljena..drugače dvomim, da bi se to dogajalo
Houd de wereld tegen
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Sanje so za enkrat eno podrocje, ki ni zadost raziskano, razmisli kaj se ti je zgodilo v realnosti, ko ponavadi sanjas nekoga?? Jaz vem, da ko sanjam nekoga, ga cez 2 dni srecam, k meni se tudi ostvari isto kot v sanjah, recimo zadnjo je bilo to, da sem sanjala, da se bo cimra preselila, in cez 2 dni sporocila je, da se seli! Ne vem kako se mi lahko to dogaja, ampak sem se navadila! Moras sama raziskat glede tvojih prejsnih sanj, kolk so se uresnile in povezat kaj se ti je dogajalo potem v realnosti, ker vsak sanja razlicno, eni bolj abstraktno, drugi pa ne...eni skoz sanjajo eno in isto, ali morje, ali gore, jaz recimo sanjam samo ljudje, znane in neznane
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
zanimivo da se ti sanja vedno isto. meni so se samo ene sanje veckrat vrtele v glavi in se to so bile variacije defektnih spominov... to je bil kar projekt za jih ustavit samo mislim da tle ni tolko pomembno...
so mi pa rekli tako btw, za zraven da ce se v resnicnem zivljenju za dosti reci vprasas sam sebe ali sanjas se ti lahko zgodi da tudi v sanjah "ugotovis" da sanjas oz se v sanjah vprasas ce sanjas... sem se dosti sprasevala, ker se mi je zdelo zanimivo, ce sanjam ko nisem ampak mi je le 2x ratalo tudi v sanjah in jih tako prekinit... lahko probas. je zabavno.
so mi pa rekli tako btw, za zraven da ce se v resnicnem zivljenju za dosti reci vprasas sam sebe ali sanjas se ti lahko zgodi da tudi v sanjah "ugotovis" da sanjas oz se v sanjah vprasas ce sanjas... sem se dosti sprasevala, ker se mi je zdelo zanimivo, ce sanjam ko nisem ampak mi je le 2x ratalo tudi v sanjah in jih tako prekinit... lahko probas. je zabavno.
Thanks to denial, I'm immortal!
- desertrose88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
pol bi se lahk reklo da imaš neke vrste dejavu....da se bojo stvari mogoče storile..
Jst sem tut za to da povežeš stvari iz sanj v resničnost..
Verjetno ti je do njega več kot samo do frenda...Verjetno je na posebnem mestu..Torej da ga boš imela vedno rada neglede na to kaj se zgodi..
Če pa bi rada da sta spet frenda ti pa predlagam da se odkrito pogovorita in si zaupata kaj si mislita...
Odločitev je tvoja
Jst sem tut za to da povežeš stvari iz sanj v resničnost..
Verjetno ti je do njega več kot samo do frenda...Verjetno je na posebnem mestu..Torej da ga boš imela vedno rada neglede na to kaj se zgodi..
Če pa bi rada da sta spet frenda ti pa predlagam da se odkrito pogovorita in si zaupata kaj si mislita...
Odločitev je tvoja
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
- desertrose88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
POTEM TI PA PREDLAGAM NALEDNJE:
Ti se nočeš ponižat...tko k usaka punca verjetno se noče...Če nočeš da z usakim dnem izgubi prostor u tvojem srcu mu napiši sms ali pa pokliči...in mu to povej..
In da si želiš njega kot starega prijatelja ne kot to osebo ki je zdaj..
Če si pa ta lajf predstavljaš brez NOVEGA NJEGA oziroma BREZ STAREGA PRIJATELJA preden je biu u zvezi...potem pa enostavno pozabi in pojdi naprej.
Sama sem imela podobno izkušnjo,samo potem smo se nekk skup spravli in zdej normalno gre naprej,čeprav ne tako fajn k učash...
Tako da premisli ali bi tvoj lajf RESNIČNO obstajau brez STAREGA NJEGA oziroma NOVEGA NJEGA...torej preprosto rečeno brez njega...In če sta mogoče odvisna drug od drugega..Torej usluge in pomoč drug drugemu...
Pomisli na posledice..tako negativne kot pozitivne..
Uvažnem treba mau razmislit in poštudirat..zapiši,skiciraj si use magar na nek papir ..
Upam da se izteče use okej zate
Ti se nočeš ponižat...tko k usaka punca verjetno se noče...Če nočeš da z usakim dnem izgubi prostor u tvojem srcu mu napiši sms ali pa pokliči...in mu to povej..
In da si želiš njega kot starega prijatelja ne kot to osebo ki je zdaj..
Če si pa ta lajf predstavljaš brez NOVEGA NJEGA oziroma BREZ STAREGA PRIJATELJA preden je biu u zvezi...potem pa enostavno pozabi in pojdi naprej.
Sama sem imela podobno izkušnjo,samo potem smo se nekk skup spravli in zdej normalno gre naprej,čeprav ne tako fajn k učash...
Tako da premisli ali bi tvoj lajf RESNIČNO obstajau brez STAREGA NJEGA oziroma NOVEGA NJEGA...torej preprosto rečeno brez njega...In če sta mogoče odvisna drug od drugega..Torej usluge in pomoč drug drugemu...
Pomisli na posledice..tako negativne kot pozitivne..
Uvažnem treba mau razmislit in poštudirat..zapiši,skiciraj si use magar na nek papir ..
Upam da se izteče use okej zate
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]