pomagati ali se obrniti stran
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Jaz bi tudi povedala kakšna je situacija. Če vse to vidiš, potem je jasno, da ni vse v redu. Poklicala bi na socialno in razložila problem. Res lahko izgubiš samo to, da te bodo grdo gledali. Samo, če niste v nekih dobrih odnosih, potem ti to ne more biti težko. Pa po moje potem še koga zaslišijo in bo vsak kaj povedal. Pač prvi korak je najtežji, tako da če vsaj malo misliš o tem, le pokliči.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
ma zato da me usi grdo gledajo mi je useen... edin bojim se za mucke k so mi enga ze zastrupl ker je pac se tm blizu njih igrou (ni biu na njihovm dvoriscu)
vsekakor mislm do konca poletja neki ukrent ampak do zdej nism prsla del kt do tega da usakmu k jih pozna povem za sceno!
vsekakor mislm do konca poletja neki ukrent ampak do zdej nism prsla del kt do tega da usakmu k jih pozna povem za sceno!
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
nikaragua napisal/-a:ma zato da me usi grdo gledajo mi je useen... edin bojim se za mucke k so mi enga ze zastrupl ker je pac se tm blizu njih igrou (ni biu na njihovm dvoriscu)
Si podala prijavo?
Sicer pa, če veš (kar pomeni, da si se prepričala na lastne oči in ne, da samo predvidevaš, da je tako, ker sosedje špekulirajo), da je človek v stiski, je tvoja dolžnost, da pomagaš.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- Nataška982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
Tudi sama sem mnjenja da je potrebno zadevo prijavit, tud če si samo sosed. Ker skorajda vsak dan že lahko v časopisu prebereš, otrok ne vem kolikokrat pretepen in podobno maltretiranje. Ko se to izve po časopisu se potem šele sosedi oglasijo, ja saj smo neki vidli al pa slišal. pol ko je že prepozno.
Jaz sem mnenja da sporočiš socialni.
Jaz sem mnenja da sporočiš socialni.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
frigga napisal/-a:nikaragua napisal/-a:ma zato da me usi grdo gledajo mi je useen... edin bojim se za mucke k so mi enga ze zastrupl ker je pac se tm blizu njih igrou (ni biu na njihovm dvoriscu)
Si podala prijavo?
Sicer pa, če veš (kar pomeni, da si se prepričala na lastne oči in ne, da samo predvidevaš, da je tako, ker sosedje špekulirajo), da je človek v stiski, je tvoja dolžnost, da pomagaš.
ne nism ker nism prepricana kdo ga je tocno. je 5 moznosti!
kr se tice pa tega otroka pa ja itak da je treba nujno neki narest!! sam nocm se pa zaletet da nebo vec skode kot korisi!
bom porocala kako pa kaj
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
težka situacija ja. nekak je treba spravt socialno na njihov dom, pa da se nekdo na samem pogovori s to punco. je pa vprašanje, če si bo sploh kaj upala povedat, v primeru, da so tvoje domneve resnične. težko je pomagat nekomu, ki si ne želi pomoči.
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
dejanja stejejo ne pa ceckarije na forumu. tk vemo kk je v resnicnem zivljenju.Btw
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]