pomagati ali se obrniti stran

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 23. Jul. 2009 22:24

Nekaj naredi, najbolje je poklicati socialno, ker "biti tiho" je prekleto nekoristno in tipično slovensko. V najslabšem primeru te bodo grdo gledali.
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 24. Jul. 2009 7:54

Jaz bi tudi povedala kakšna je situacija. Če vse to vidiš, potem je jasno, da ni vse v redu. Poklicala bi na socialno in razložila problem. Res lahko izgubiš samo to, da te bodo grdo gledali. Samo, če niste v nekih dobrih odnosih, potem ti to ne more biti težko. Pa po moje potem še koga zaslišijo in bo vsak kaj povedal. Pač prvi korak je najtežji, tako da če vsaj malo misliš o tem, le pokliči.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 24. Jul. 2009 10:27

ma zato da me usi grdo gledajo mi je useen... edin bojim se za mucke k so mi enga ze zastrupl ker je pac se tm blizu njih igrou (ni biu na njihovm dvoriscu)

vsekakor mislm do konca poletja neki ukrent ampak do zdej nism prsla del kt do tega da usakmu k jih pozna povem za sceno!
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 24. Jul. 2009 10:35

nikaragua napisal/-a:ma zato da me usi grdo gledajo mi je useen... edin bojim se za mucke k so mi enga ze zastrupl ker je pac se tm blizu njih igrou (ni biu na njihovm dvoriscu)

Si podala prijavo?

Sicer pa, če veš (kar pomeni, da si se prepričala na lastne oči in ne, da samo predvidevaš, da je tako, ker sosedje špekulirajo), da je človek v stiski, je tvoja dolžnost, da pomagaš.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Nataška982 » 24. Jul. 2009 11:19

Tudi sama sem mnjenja da je potrebno zadevo prijavit, tud če si samo sosed. Ker skorajda vsak dan že lahko v časopisu prebereš, otrok ne vem kolikokrat pretepen in podobno maltretiranje. Ko se to izve po časopisu se potem šele sosedi oglasijo, ja saj smo neki vidli al pa slišal. pol ko je že prepozno.
Jaz sem mnenja da sporočiš socialni.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 24. Jul. 2009 12:05

frigga napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:ma zato da me usi grdo gledajo mi je useen... edin bojim se za mucke k so mi enga ze zastrupl ker je pac se tm blizu njih igrou (ni biu na njihovm dvoriscu)

Si podala prijavo?

Sicer pa, če veš (kar pomeni, da si se prepričala na lastne oči in ne, da samo predvidevaš, da je tako, ker sosedje špekulirajo), da je človek v stiski, je tvoja dolžnost, da pomagaš.

ne nism ker nism prepricana kdo ga je tocno. je 5 moznosti!

kr se tice pa tega otroka pa ja itak da je treba nujno neki narest!! sam nocm se pa zaletet da nebo vec skode kot korisi!
bom porocala kako pa kaj
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Jul. 2009 14:05

težka situacija ja. nekak je treba spravt socialno na njihov dom, pa da se nekdo na samem pogovori s to punco. je pa vprašanje, če si bo sploh kaj upala povedat, v primeru, da so tvoje domneve resnične. težko je pomagat nekomu, ki si ne želi pomoči.
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 24. Jul. 2009 17:34

dejanja stejejo ne pa ceckarije na forumu. tk vemo kk je v resnicnem zivljenju.Btw

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]