položnice

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 27. Feb. 2009 11:51

Nisem vse za nazaj brala če je problem že rešen al ne :D . Vseeno;Jaz bi ga tako malo mimogrede vprašala, kolko kej stane pač določena stvar, in če je že uspel vse plačat... Čist tako, lahko začneš pogovor da se ti kao zdijo stanovanja draga, potem pa nedolžno vprašaj kak mu gre plačevanje položnic...

Meni za stanovanje plačujejo starši, mobitel si pa plačam sama... (če sem pa na tesnem z denarjem jo pa poturim fotru v mapico, pa jo on plača :P )

Će bi živela s fantom, bi vrjetno hotela, da deliva stroške, in bi mi moj del pomagali plačevat moji starši- dokler ne pridem do svojih dohodkov.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 27. Feb. 2009 21:03

no zadeva se je rešla, danes mi je dal denar in položnice in sem šla plačat-z njegovim denarjem. nekaj pa sem jih plačala jaz(net in kabelska)...glede onih položnic ki pa sem jih našla-so bli bolj al manj opomini in so že plačane zadeve, ampak opominov ni vrgel stran. tak da ni dilem. sva se pa zdaj zmenla, da bova skupaj nekako plačevala odvisno pač od tega, kolliko bom dobila jaz plače. oba nekaj položnic, pa oba nekaj hrane.
glede staršev pa...on živi zase že.hm...menda 10 let skoraj in od njegovih ne pričakujeva nič. moji pa meni tud žal ne morejo pomagat, ker je samo mama v službi in sem jaz od srednje šole že sama zase "skrbela" s štipendijami, študentskim delom(pač oblačila, telefon, bencin, avto v celoti, internet in vse kaj sem si pač želela kupit)...
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 27. Feb. 2009 21:22

Midva tle nimava nobenega sistema. Pac poloznice dava na kup, zdej pa ce ma on 100e u zepu jih bo dal 100 in ce jih mam js 200e jih bom dala 200. (on ma namrec placo na datum, js pa preko studenta ponavadi na roke dobim). Pri najemnini je isto. Kadar greva skupi po hrano on placa, ce grem sama pa js. Ko pa greva kam ven, kino/savna/... placa tisti ki ma pri sebi dost kesa. Vse mava skupi tko da ni nc moje-tvoje ampak pac ker ma dost kesa pr seb. V glavnem se pa pogliha, nebi rekla da ker od naju prispeva bistveno vec kot drug. Cist kul :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov