Poljubljanje kot znak ljubezni?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Sep. 2010 15:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 30. Sep. 2010 16:01

Jochie napisal/-a:verjamem, da boš takoj začutil nekaj, ko boš srečal žensko, ki ti bo hotela dati lupčka... :D

če bi ti pa dala pa še noge narazen, bi pa to bil prav gotovo vrhunec tvojega življenja! :D

Saj vse kar si naštel se je zame že zgodilo. :wink:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 30. Sep. 2010 17:37

se pravi moškemu delu je poljubljanje bolj intimno kot seks, ženskam pa je povečini seks bol intimna zadeva. potemtakem sklepam da mu ni preveč do mene, da pač uživa v seksu z mano in da pačkot vsak povprečen moški uživa va cartanju. Ampak po drugi strani pa mu sede če prespim pr njemu,mi zutri skuha kavo in pelje domov, mi da poljub za adijo -ampak spet ne tisti tapravi - tega se pa prav izogiba (pa ne smrdi mi iz ust) :D ... torej WTF?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 30. Sep. 2010 17:50

Nesanica napisal/-a: Ampak po drugi strani pa mu sede če prespim pr njemu,mi zutri skuha kavo in pelje domov, mi da poljub za adijo -ampak spet ne tisti tapravi - tega se pa prav izogiba (pa ne smrdi mi iz ust) :D ... torej WTF?

Toel je daleč od definicije "čuti nekaj do mene". Še vsi prijatelji in prijateljice, pri katerih sem prespala npr po žurki, so mi (kot gostitelji) zjutraj skuhali kavo. Sede mu, da prespiš pri njemu, ker se mu verjetno te ne da furat dam sred noči.

Torej....sede mu seksat s tabo, veze oziroma kakšnih globljih čustev pa noče gojiti, ker....vprašaj njega :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 30. Sep. 2010 18:14

verjetno res... - maš prav tud jz vsakmu kavo skuham pa se ukvarjam z njim dokler ne gre - pa ni važn al je ljubimec, prjatu al pa prjatlca... :?

No bomo vidl kam to pelje -mal mi je čudn tale najin odnos postal...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 30. Sep. 2010 20:48

A ne bi rajš vprašala kot vidla? Ker če sem prov razbrala, nisi ravno "flegma" do njega....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 30. Sep. 2010 21:47

Nesanica, mogoče ma filing, da stvari postajajo preveč resne/intimne oz. da misli (ali čuti), da gojiš ti neka večja čustva do njega kot samo FF in se potem izogiba intimnostim, ki so značilne za zaljubljen par (lupčkanje, cartanje)... pač face it - pri FF gre za poželenje in dober seks ne za to, da neko osebo obožuješ od glave do peta - v tem primeru pa bi jo celo polupčkal.
Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Jewels » 01. Okt. 2010 14:51

Horus napisal/-a:Pač, ko je suša, ne pogrešam lupčkanja ampak sex. Torej je sex manj intimen, ker je tako rekoč "le nagon", medtem ko lupčkanje vključuje tudi glavo.

Sem ženska pa se popolnoma strinjam z napisanim. Pri meni je dejansko tako, da neke težke potrebe po poljubljanju niti ne čutim, če seveda nisem v vezi in do človeka posledično čutim nekaj več.

Poljubljanje mi ne da takšnih užitkov in potešitev kot sex, dejansko na poljubljanje gledam bolj ko ne na neko uverturo v sam sex. Npr. pri ff je pri meni poljubljanje res zreducirano na minimum, ker se pri poljubljanju s človekom takrat počutim res povezano, mi je res intimno... Sex je pač nujen, poljubljanje niti ne toliko :P

Njega pa pomoje najbolje, da kar direkt vprašaš - vsak ma neke svoje fore in lahko da si boš razlagala vse popolnoma drugače in po možnosti na koncu zaradi tega še vse zaj....
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 01. Okt. 2010 18:04

IloveCoffee napisal/-a:Nesanica, mogoče ma filing, da stvari postajajo preveč resne/intimne oz. da misli (ali čuti), da gojiš ti neka večja čustva do njega kot samo FF in se potem izogiba intimnostim, ki so značilne za zaljubljen par (lupčkanje, cartanje)... pač face it - pri FF gre za poželenje in dober seks ne za to, da neko osebo obožuješ od glave do peta - v tem primeru pa bi jo celo polupčkal.
jz sm tud prvo pomislila na to - sm nevem dolg se nisva vidla ker jz nism hotla in on tud ve da sem bila vmes z nekom drugim tko da dvomim da misli da je men ful do njega. Verjetno je razlog ta drug tip sm nevem zakaj bi ga motil če sva samo FF...

barbie_girl_85 napisal/-a:A ne bi rajš vprašala kot vidla? Ker če sem prov razbrala, nisi ravno "flegma" do njega.....

nočem vprašat ker ZAENKRAT nočem vedet... Nisem flegma ampak ne želim zveze z moškim kot je on - ker bi me varal brez najmanjšega zadržka... Mislim da je v vsako malo zaljubljen ampak v nobeno dovolj da bi se potudil in vložil del sebe v zvezo.
Sama si želim ko se bom enkrat ustalila moškega ki mu lahko 100% zaupam in ki je družinski tip človeka in si želi velikooo otrok in ki se bo potrudil zame ne pa da bo ko bom jezna poniknil za tri dni da me mine oz. me ko bo manjša kriza takoj prevaral...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Okt. 2010 18:23

To sem pa že nekajkrat slišal.Skratka, dokler ti je do malo zezanja, so dobri (izključno) atraktivni jebači, ženskarji, ki pač obvladajo. Ko si boš želela resne zveze, boš pa iskala nekoga, ki je varen, malo copatast in dovolj predvidljiv.

Jaz bi si drznil reči, da je večina tipov malo obojnega.Le da ene vleče bolj v eno smer, druge pa drugo.Odvisno od obdobja, v katerem se trenutno nahajamo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 01. Okt. 2010 18:43

ma dobr sej logično da ko iščemo partnerja za daljše obdobje hočeš nekoga ki mu zaupaš in veš da ti bi vedno stal ob strani.
zdi se mi da tudi dostikrat prilagajamo svoj vzorec obnašanja osebi s katero smo. odvisno kdo je pač močnejša osebnost.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 01. Okt. 2010 20:04

^^ Meni je pa pri tem vsem zanimivo, da si ženska ki naokrog skače s poročenimi/zasedenimi moškimi, in ki je, če se ne motim, nedolgo nazaj tudi trdila da skoraj vsi varajo, želi v prihodnosti resno zvezo z nekom ki ji bo 100% zvest. Malo irončno kajne?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Okt. 2010 20:07

Nesanica, kaj potem tisti poročeni je izpadu iz igre, al je ravno on ta o katerem govoriš?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 02. Okt. 2010 11:14

kokica87 napisal/-a:^^ Meni je pa pri tem vsem zanimivo, da si ženska ki naokrog skače s poročenimi/zasedenimi moškimi, in ki je, če se ne motim, nedolgo nazaj tudi trdila da skoraj vsi varajo, želi v prihodnosti resno zvezo z nekom ki ji bo 100% zvest. Malo irončno kajne?

itak da vsi dolgoročno hočemo zveze kjer se počutimo varne in kjer moškemu lahko zaupamo...

delusional ta ki me zanimaje samski...
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 02. Okt. 2010 13:50

Seks VS Poljubljanje: Itak da je poljubljanje VELIK bolj intimno kot seks ... kje je tuki sploh dilema?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov