Poljubljanje kot znak ljubezni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:45, skupaj popravljeno 5 krat.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Horus napisal/-a:Nehal bi se kušvat z njo
Seriously, intimnost zame pomeni nekaj, pri čemer si ne bi želel, da me kdo dobi. Če me kdo dobi med sexom, bi se verjetno malček neumno počutil. Med blowjobom, not so much
Interestingly enough, oralc na ženski je zame precej bolj intimna zadeva kot BJ.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz ne bi mela nekih zadržkov kolegu zmasirat hrbet, če bi ga recimo hrbet bolel npr, medtem ko mu ga ne bi potegnila tudi če bi si npr zelo želel. tako da meni je primerjava blow job z masažo smešna
meni je poljub veliko manj oseben od vseh drugih oblik sexa.
meni je poljub veliko manj oseben od vseh drugih oblik sexa.
Vsak raj ima svojo kačo.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Nesanica napisal/-a:jz v tem primeru ne bi bila sploh ljubosumna - ker čemu ga ena potegne on pa z njo ne seksa in je ne poljublja se mi bejba kvečjemu smili - ker to mora bit pa ful poniževalno zanjo...
Jaz sem to doživela in se mi zdi grozno, da gre mojemu fantu ena ženska potegnit. Ona mi je pa sploh v takem primeru adijo, da gre to naredit, pa nista niti skupaj...
Horus napisal/-a:
Interestingly enough, oralc na ženski je zame precej bolj intimna zadeva kot BJ.
Dvojna merila
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
mah ja. spet horus in njegove "bolimekurackomugavleče" floskule.
in res ne vem kje si našel bejbo, ki odobrava, da ti ga druga potegne, glede na to, da je to tebi nič.
in da tip nima nič od bj, to so spet ideje naše nesanice. res popolnoma nič. vsi ti verjamemo ja.
še najbolj od vsega ti verjamem, da ne moreš dobit ziher tipa. zakaj le?
in res ne vem kje si našel bejbo, ki odobrava, da ti ga druga potegne, glede na to, da je to tebi nič.
in da tip nima nič od bj, to so spet ideje naše nesanice. res popolnoma nič. vsi ti verjamemo ja.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:in da tip nima nič od bj, to so spet ideje naše nesanice. res popolnoma nič. vsi ti verjamemo ja.
sej nisem rekla da tip nima nič od BJ- bejba ki mu ga potegne nima nič od tega če ostane samo pri tem... Se mi pa ne zdi big deal če bi ga mojmu ena potegnala in bi ostalsamo pri tem.
Ne ziher tipa, jz sem vedno v večmesečnih/večletnih razmerjih.. Vsi moji moški so bili kar zihr in so skrbeli zame precej dobr.
Ne najdem pa tipa s katerim bi si želela resne zveze oz. bi imela občutek da mi bo vedno zvest - meni pa je zvestoba pomembna če sem že v resni zvezi in sem se pripravljena nekomu popolnoma predati. V kolikro tega ni, raje ostanem v svojih FF razmerjih ki so pa v mnogočem zelo podobni temu čemur vi rečeta resna zveza (le da ne živiš s tipom) - t.j seks vsaj dvakrat tedensko, občasna skupna kosila, večerje, skupna potovanja, on mi popravi kakšne zadeve v stanovanju, skupna žuranja, včasih prespi pri meni ali pa jaz pri njemu...
Medtem ko večina joka da so v resni zvezi pa seksajo dvakrat mesečno, da jih njihov dragi dlje kot do Hrvaške še ni peljal, da se vidita samo čez vikend itd... Meni to ni dovolj da bi ostala z nekom za vedno - če se pa spustim v resno zvezo pa hočem verjeti tisti trenutek da je za vedno. Torej lahko sva FF če bo hotel pa da sva samo midva pa bo naredil korak dalje in me prosil da se preselim njemu.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Horus napisal/-a:Je pa to pol stvar zaupanja in ne intimnosti Z vidika intimnosti je blowjob/handjob zame na istem nivoju kot masaža hrbta.
Torej bi, če bi en dan tvoja bejba uletela domov pa rekla, da ga je na šihtu dvema pofafala in požrla njuno spermo, rekel "ok draga, ni panike, zdej ga dej pa še men...."?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]