Poljubljanje kot znak ljubezni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
McLarnovc napisal/-a:Horus napisal/-a:Je pa to pol stvar zaupanja in ne intimnosti Z vidika intimnosti je blowjob/handjob zame na istem nivoju kot masaža hrbta.
Torej bi, če bi en dan tvoja bejba uletela domov pa rekla, da ga je na šihtu dvema pofafala in požrla njuno spermo, rekel "ok draga, ni panike, zdej ga dej pa še men...."?
Ja, to tud mene zanima?
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
-
Dizzy.girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2009
McLarnovc napisal/-a:Ja ampak ma zelo čudne ideje...res...
tut men se zdi da je to kar je Horus napisal prou bizarno in neumno. Jst zase vem da ne bi hotla met tipa ki bi mu blo vseen če še komu poleg njega nudim 'spolne usluge' med katere spada tudi BJ, pa če ste še tok pametni kako je to manj intimno od poljubljanja. Smešno in žalostno hkrati
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
Agree.
Nikol ne bi mogla smatrat poljubljanje kot za nekaj bolj osebnega kot seks. Tut če vsi moški tega sveta rečejo da 'lažje pofukajo grdo žensko kot se poljubljajo z njo' - kolk je pa resnice v tem? Jz pa bi definitivno morala met nekoga prekleto fejst rada, da bi lahko seksala z njim, za razliko od tega da mi za poljubljanje mora bit nekdo samo dovolj všeč.
Nikol ne bi mogla smatrat poljubljanje kot za nekaj bolj osebnega kot seks. Tut če vsi moški tega sveta rečejo da 'lažje pofukajo grdo žensko kot se poljubljajo z njo' - kolk je pa resnice v tem? Jz pa bi definitivno morala met nekoga prekleto fejst rada, da bi lahko seksala z njim, za razliko od tega da mi za poljubljanje mora bit nekdo samo dovolj všeč.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
McLarnovc napisal/-a:Horus napisal/-a:Je pa to pol stvar zaupanja in ne intimnosti Z vidika intimnosti je blowjob/handjob zame na istem nivoju kot masaža hrbta.
Torej bi, če bi en dan tvoja bejba uletela domov pa rekla, da ga je na šihtu dvema pofafala in požrla njuno spermo, rekel "ok draga, ni panike, zdej ga dej pa še men...."?
a-a!
rekel bi: ok draga, ni panike, meni pa prosim zmasiraj hrbet!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
v-e-s-n-a napisal/-a:a drugace pa se sploh ne poljubljata med sexom al kaj???
se bl grizeva...
poljubljanje je pri meni navadno del pred in afterja - vmes ni časa za neko intenzivno poljubljanje... no odvisno od tipa, s tem se zagotovo ne...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:OMG... Ugotovila sem (zdej k sem bla bolj pozorna na to), da mi vrača poljub preden mu ga oralno obdelam...
A je možno????? Katastrofa... In jz tle razpredam o čustvih ...
Lej, dokler boš imela razne loverje in jebaće, boš obravnavana kot f-frendica.Nisem še slišal, da bi kakšen tip gojil ful močna čustva do svoje f-frendice.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]