Podpora s strani partnerja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Mar. 2008 21:51

Jochie napisal/-a:veliko odraslih moških in žensk se drogira, popiva in vara svoje partnerje...
upam si trditi, da v vsaki vezi pride do situacije, ko partnerja neka zadeva (upravičeno ali neupravičeno) tako moti, da partnerju postavi ultimat.

zakaj torej tole druženje allyjinega fanta ne bi smelo biti za ally tako moteče?


sicer redkodkaj, ampak tlele se pa strinjam s tabo.
Vsekakor jst tud gledam na to, da enostavno ni vsa družba dobra za vsakogar in če to vidim tud povem.midva sva recimo mela enga skupnega kolega, ubistvu je bil bolj njegov kolega, njeov dober kolega.In ker sam ni imel niti male sreče s puncami (ena ga je varala tri leta), tudi drugim ni privoščil sreče in je in mojemu in še dvema kolegoma ki sta takrat skorajda v istem času začela hodt s svojima puncama, skos težil kao kako majo lohk punce, pa kakšne punce, pa da se je zdejtreba še kurbat pa blablabla.ja itak sm jasno in glasno povedala, da upam da ga bo srečala pamet in se ne bo družu s takimi kolegi-ki to niti niso.
definitivno me take stvari motijo!kot me tudi zdej moti eden od njegovih kolegov ki je tak izkoriščvalc da konc.In ker moj tega ni opazu, jst pa, sm mu tud povedala.No, sicer še gremo na pijače, ampak striktno zahtevamo ločen račun in tko.
in pa bla je moja kolegica ki je neki skos jebala mojga.in je reku da naslednjič ko bo še kej zinla da jo bo zabrisal nekam.Pa smo šli na pijačo, pa se je spet pametno delala in težila.in sm prekinla stike ker mu ni blo všeč, pa konc koncev mam jst njega velik rajš in če misl kolegicatake delat to pač ni kolegica zame!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 13. Mar. 2008 23:18

miteq napisal/-a:Mislim, da nekatere malo preveč cenite svoje mnenje. Mnenje je mnenje, ne gre ga enačit z zahtevo, ki jo namenite partnerju.

Lahko poveste kaj vas moti, ampak zahtevat stvari, po možnosti še popolnoma absurdne (češ, ne druži se z njo, ker se tudi jaz ne), pa je zgrešeno. Spoštovat je potrebno integriteto partnerja, saj vaši sovražniki niso njegovi sovražniki. In ne razmišljat po principu "Če nisi z mano, si proti meni". Svet ni črno-bel.

js ne poveličujem svojega mnenja in ne mislim, d so stvari črno-bele...on naj bi spoštoval moje mnenje, kot js spoštujem njegovo...moji sovražniki niso tud njegovi, tako kot njegovi sovražniki niso moji...in js ne razmišljam ku "Če nisi z mano, si proti meni", ker se mi zdi to brezveze...sam pomagam mu prebrat osebe, ki se pred njim kažejo prou drugače...
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 13. Mar. 2008 23:23

ena pač napisal/-a:In še nekaj...če kdo prizadene mojga fanta,prizadene tud mene.


O to bi se pa strinjala.
Drugač za kake kokoškaste zadeve in prerekanja ne zahtevam, da se postavi na mojo stran, se kdaj mi pa tud more kdo povedat, da se obnašam kot kokoš (tudi, če v tistem trenutku ne zgledam ravno srečno, ko to slišim :D )
Pričakujem pa, da ne skriva nekih stvari pred mano. Kaj lubči, maš kake skrite namene oz. želje zadovoljevati drugo punco? :lol: :evil: (ja oba smeška)
Sicer pa js enga njegovga frenda reeees ne maram. Preziram ga. Debil od debila - za moje pojme & kriterije, možno da je za druge navaden moški.
Ampak mi je (zdej) čist ql, če gre z njim vn in na pjačo. Kake debate bodo padale itak vem :roll: . Dokler mene ne zvleče zraven, nej kar se dobiva z njim, če sta frenda že 3 leta.
Treba je obdržat, ustvarjat prijateljstva kljub neizmerno močni večni ljubezni, ko misliš da ostajata samo vidva.
Drugač pa vem, da je moji frendici moj tip hud in vem da je mojmu ona simpatična. In mi ni čist nč čudn ju gledat k se pogovarjata. Obema zaupam. Druga zgodba je pa ena kolegica iz faxa, ko peca mojga tipa zraven mene. Pa če prav mojmu ni všeč, mam vseen smotan filing. Ampak mu ne bom prepovedala, da govori z njo itd.
Sej ubistvu se gre samo zato kolk partnerju zaupaš in kolk je dobr, iskren vajin odnos.
Moj se je mogu zelo potrudt, da je dobil moje zaupanje - ker sem zelo nezaupljiva, dokler nisem 110% prepričana, da lahko zaupam.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1390
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Mar. 2008 23:25

Ma men se pa ne da nakladat! :D Te čist štekam Ally..in jst bi vrjetno isto prčakvala od njega..za moje pojme ne pretiravaš!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 972
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 14. Mar. 2008 13:18

***Ally*** napisal/-a:...predvsem pričakujem, da se za mojim hrbtom ne pogovarja z njo

joj mene vedno take izjave asociirajo na odnos mati-sin, ne pa punca-fant :?

je pa ja dost star da lahko sam izbira s kom se bo pogovarjal in komu bo pomagal pri čem (predvidevam da je bila kakšna stvar okoli faksa). Če tebe moti je to predvsem tvoj problem in njegov postane samo zato ker si zaradi tega tečna.

zahtevati od nekoga da se 'neha pogovarjat' z ex prijateljico, ker imata vidve konflikt je, kar se mene tiče, skrajno otročje.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 814
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 14. Mar. 2008 13:48

jz bi tud isto pričakovala na tvojem mestu in se mi ne zdi to nobeno pretiravanje.

moj fant je imel pred mano dobro kolegico s katero sta hodila skupaj v kino in na razne pijačke ipd. (ona ima fanta).
jz sm to pač razumela in nisem nč težila. no in on mi je 1x reku če bi šli usi trije skupi na pijačo pač da bi rad da se midve spoznave, sm rekla da prou ane. on je njej reku ampak od te pijače ni blo pol nč, on ni nč reku ne zakaj ne nč...jz kokr jz sm hotla to zvohat in sm šla njen sms prebrat (sj vem ni lepo stikat...).
jz preberm... k me ni lih kap tm zadela. on ji je napisu da bi se dobil pa to, ona pa njemu nazaj ...da sj bi me spoznala pa to, ampak ne dons, da dons bi ga rada zase mela... :eek: :eek:
ne vem jz svojmu kolegu ne bi mogla nikol tega napisat, sploh če bi bla njegova želja da spoznam njegovo punco, ne vem ...
najhuj od vsega je da mi moj ni nč povedu za to...no sj pol sva se pogovorila pa to.
zdj se pa z njo tko ne videva, jz tega nisem zahtevala, me je pa zmeri žrl k je šu z njo na pijačo. on je to vidu in je sam prekinu stike z njo.
ženske pa še dans nism spoznala, pa tud ne želim.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 722
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 14. Mar. 2008 17:26

js tud čist razumem in podpiram ally vsaj v tem primeru.
pri meni je blo tko, da ko sva s fantom začela sm pač spoznala tudi njegove prijatelje in po tolkem času so zdaj tudi moji prijatelji. ko se je fant enkrat spričkal z enim sem se js še zmer normalno pogovarjala znemu ko sem ga vidla in bi mu tud kakšno uslugo nardila če bi me prosil, ker sm vedla da je biu neumn spor in da bosta itak kmal razčistla sam k se moj ohladi in preneha s trmo. glupo bi blo zdej, da bi js tega prijatelja ignorirala, zarad tega. če pa bi biu primer kot pri tebi da se gre zgolj za znanko-znanca in da gre za večji preprir bi se pa tudi jaz oddaljila od te osebe, še posebi če bi vedela da bi to mojga fanta zmotilo. mene je tudi najboljša prijateljica grozno prizadela in sem popolnoma prekinila stike in bi mi blo grozn če bi se moj še zmeraj slišal z njo, glede na to kaj mi je naredila..odvisno od primera do primera sam še zmeraj je bolje biti na strani partnerja kot proti njemu:D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov