počutim se, kot da bi me izdal

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 20. Avg. 2008 11:51

Ma je lej... valjda da si vzameš neki časa, uro dve itd... pač kolkr lahko... Ampak jst si bom ravno tako hotla vzet čas za prjatlce - men fant ni središče svet,a jaz če pomislim, da imam prijateljice že 100 let ni da so mi pomagale ko mi je blo najtežje in so šli vsi fantje mimo....jih pač ne morem niti nočm dat na stranski tir.
Skratka, poanta je bila, da to, da nimaš časa, ponavadi niso izgovori in nima veze s tem, da nekoga ne bi mel rad.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Avg. 2008 11:53

ma ja smreka, sej se čist razumeva..ampak faking 15 minut???
razume se da ni časa, da se ne more skos kupi viset, ampak mal več ot 15 minut pa je verjetno že vredna ljubezen.

včas je tud poanta da nekoga nimaš rad, če za neoga non stop nimaš časa...jst si to ne znam drugač razložt...
Niketa123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Niketa123 » 20. Avg. 2008 12:14

Delno se strinjam s *purple*, delno s Smreko.

Ni prav, da človeka omejuješ pri doseganju njegovih ciljev in seveda ga moraš podpirati v tem če si fer partner in mu pustit čas zase. Ampak da si fant ne vzame več kot 15 min za punco in nikoli nima časa zanjo ko ona kaj predlaga, za laufat okoli s kolegi/cami ob prvi priložnosti pa ima takoj čas kadarkoli je pa tudi meni malo mimo. To sploh ni nek odnos za moje pojme. To je stvar prioritet - očitno mu vse več pomeni kot čas s punco. Vsaj povabit bi jo moral z zraven (že zaradi bontona če ne drugega). Jaz bi bila seveda tudi užaljena/jezna in to upravičeno, še posebno če se je njun odnos zadnje čase spremenil. Pač odnos je treba negovati drugače se vse ohladi in je avtomatično konec. Svetujem pa pogovor in to temeljit! Naj vsak izrazi svoje želje in pričakovanja. Potem pa sledi prilagajanje!

LP
Niketa123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Niketa123 » 20. Avg. 2008 12:18

Aja sem pozabila....potrebno je prilagajanje iz OBEH!!! strani. To je fer odnos.

LP
ßabyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ßabyka » 20. Avg. 2008 12:33

Hmm...Pr nama z bivšim je blo tuk tko. Zame ni meu nkol časa, za prjatle in ostale lumparije pa non-stop. Potem mi je pa blo dost tega ko sm opazla, da mu ni niti tulk, da bi se enkrat na tedn vidla...Tko da sma šla narazn in mi je tko bolš. Ker, sei veš... Ni vredno zapravljati svojega dragocenega časa za nekoga, ki si ga noče vzet zate.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 20. Avg. 2008 17:22

ok, samo moment: a ni tu poanta, da je fant njej rekel, da nima časa, ker se more učit, potem pa je šel s prijatelji v gardaland?

ker če hoče preživet nekaj prostega časa s prijatelji/prijateljicami super! da pa njej reče, da se more učit, potem gre pa s prijatelji v gardaland (izlet, ki-roko na srce- ne vzame par uric ampak malo več), pa ni ravno najbolje.
...just breathe...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Avg. 2008 17:53

bubbles napisal/-a:ok, samo moment: a ni tu poanta, da je fant njej rekel, da nima časa, ker se more učit, potem pa je šel s prijatelji v gardaland?

ker če hoče preživet nekaj prostega časa s prijatelji/prijateljicami super! da pa njej reče, da se more učit, potem gre pa s prijatelji v gardaland (izlet, ki-roko na srce- ne vzame par uric ampak malo več), pa ni ravno najbolje.

točn tko.In še ostalih sto stvari tukej vmes.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 20. Avg. 2008 21:05

Sem bila v podobni situaciji le da moj fant ni nikoli hodil s frendi "na pir", ampak je ves prosti čas namenil meni- brez da bi ga jaz v to silila.

Ok razumem da včasih rabiš sprostitev, čas zase (pa čeprav ta čas vključuje frende) samo da pa popolnoma pozabi nate tu pa nekaj ne štima.

Men se zdi da si upravičeno užaljena sploh če mu nič ne težiš in se mu ne usedaš na glavo.

Na tvojem mestu bi ga pustila popolnoma pri miru, naj se uči, naj dela. Ne kliči ga, ne smsi, počakaj da se sam spomni nate. Tko boš vedla na katerem mestu si ti. On pa ti ne bo mogel očitat da si tečna in zatežena p***a in da mu non stop moriš in da je to vzrok za njegovo nedružabnost s tabo.

POstavi ga na hladno, pejt še ti sama kam ven s prijateljicami.

S tvojo kvazi prijateljico se pa ne obremenjuj in ne travmiraj... Nobenega ne kliči, samo tiste za katere veš da so pristni. Boš kaj kmalu vidla kako stvari stojijo. V tem času pa uživaj svoj lajf- sama s sabo! Daj fantu vedet da si tut ti samostojna da imaš svoj lajf in da če hoče je lahko del njega, če ne pa pač ne.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 20. Avg. 2008 21:42

Ne vem no...pač stvar navajenosti. V tem konkretnem primeru mislim da je punca res malo prikrajšana. Oz. da ji naklonja premalo pozornosti. Se pač bolj nagibam na njeno stran...čeprav fantiču tut ni za očitat tistga gardalanda no :?

Sicer se pa strinjam s tem, da ni treba glih vsakega proste trenutka preživeti s fantom/punco in takoj iz šihta letet k njen/njemu. Pač je treba najt neko sredno pot in si razporedit čas...pač pride dan, teden, mesec, ko enostavno nimaš časa in maš u lajfu druge prioritete kot so crkljanje, cmokljanje in sexanje. Se je tut men že zgodilo da nisem mela časa zanja. Al pa on ne zame. Pač službene obveznosti al pač en žur s sodelavci, kateremu sem dala prednost pred njim. Nisem tak tip človeka da bi mogla usako prosto minuto preživet z njim. Vsak rabi čas zase, za svoje veselje in radosti...
Tuki se pač moram postavit u na stran fanta od te punce k je prosila za nasvet...mislm da je ena že napisala...pač je biu gardaland trenutna obločiteu. je meu poun kufr vsega in se je v trenutku odločil da gre. ne glede na vse. Po moje u tistem momentu niti kaj dosti razmišljal ni.

Tebi - avtorica teme - pa svetujem pogovor z njim...pač povem njemu kar si tukaj napisala...in upaj na boljše čase :D Tko k smo že stokrat rekl - usaka veza ma vzpone in padce. Pač to je vajin padec. Pa za vsakim dežjem posije sonce, al kako že?? :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Avg. 2008 23:01

Smreka napisal/-a:Ma je lej... valjda da si vzameš neki časa, uro dve itd... pač kolkr lahko... Ampak jst si bom ravno tako hotla vzet čas za prjatlce - men fant ni središče svet,a jaz če pomislim, da imam prijateljice že 100 let ni da so mi pomagale ko mi je blo najtežje in so šli vsi fantje mimo....jih pač ne morem niti nočm dat na stranski tir.

Ampak nastane problem, ko imaš tolko obveznosti in tolko opravkov, da tistih 15 minutk, ko si fraj, neveš komu posvetit. On jih je posvetil prijateljici in sta šla na celodnevni izlet, za punco pa nima nikoli časa. Mislim, da bi si tisto urco ali dve lahko vzel čas in bil na samem s punco. Če mu je seveda še kaj do nje. Lahko (tako kot sem omenila že v mojem prvem postu) bi mu punca kaj predlagal... Kšno masažco, sprehod v naravo, striptiz, romantična večerja/kosilo/zajtrk, đakuzi, karkoli, samo da bosta skupaj...
Navsezdanje moraš negovat vse odnose, tako družinske, kot partnerske, kot tudi prijateljske...

Smreka napisal/-a:Skratka, poanta je bila, da to, da nimaš časa, ponavadi niso izgovori in nima veze s tem, da nekoga ne bi mel rad.

S tem se strinjam...

Veliko je lahko razlogov, zakaj fant nima časa. Če pomisliš dolgoročno, fant se trudi, da bi lepše živel in morda kaj več ponudil tudi svoji punci...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 21. Avg. 2008 10:48

MilkyWay napisal/-a:Veliko je lahko razlogov, zakaj fant nima časa. Če pomisliš dolgoročno, fant se trudi, da bi lepše živel in morda kaj več ponudil tudi svoji punci...

To doskrat slišim od Mojga, ko nima časa zame. Dela, da nama bo lahko kej več prvošču, ko bo meu službo in uštimano doma.
Lepo, da misli in razmišlja naprej v prihodnost. Samo Moj pozabi, da živiva pa v sedanjosti. In ni vedno lahko razumet, ko reče, da ne more. In pol se mi zdi že brez veze poslušanje tah zlajanih staukov, da bo boljše pol.

Tko, da če bo punca ( sm pozabla nick ) probala to uzet kot razlog, da zdej pa nima časa in da rabi zase sprostitev, da bo pol njima boljše, bo rabla ogromno energije in razumevanja, ker ni vedno lahko razumet.
Tko, da preden to nardiš ( če misliš tko narest ) dobro premisli, če se ti splača. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a BaBeBi » 21. Avg. 2008 12:56

Hmmm...bi se stinjala z ono punco, ki je napisala, da njen si vzame čas najprej za njo. moj si tut zame, pa čeprav zdj trenutno dela po 12 ur na dan! pa se mi to ne zdi narobe...saj sva zato skupaj ker se imava rada, pa nama je skupaj lepo...nevem...po mojem si pač moraš postavit neke prioritete, pa itak če maš nekoga res rad boš ga dal na prvo mesto. pa ne pravim, da se pol ne bi družu s kolegi (kolker sem js brala se oba videvata s svojimi kolegi in ITAK ne preživeita vsega prostega časa skupaj) grdo je pa, da njej reče da nima časa, da se uči(!!!!) vzame si 15 minut(!!!!!!), pol pa nekdo od prijateljev: čuj a gremo v gardaland? ja itak! nekako bi se že dalo urediti, da bi šli vsi, še punca zraven, (ki naj bi jo fant seveda povabil zraven) ker...kakšna je pa zveza, če takrat ko si vzameš fraj, da se ''sporostiš'' ne moreš imeti ob sebi partnerja???? mislim...sploh ker so to SKUPNI prijatelji...bi blo zelo drugače, če bi bili samo njegovi in če bi si potem tko kot jullia pravi vzel en drug dan (v kratkem) lepo frej samo za njo, pa bi šla ONADVA nekam...samo ker so to skupni prijatelji je pa to ena velika bedarija! jst bi svojga
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a BaBeBi » 21. Avg. 2008 12:58

ups...sem se zmotla...torej...jst bi svojga že vprašala zakaj in kako je prišlo do tega, da mene ni potem povabil zram...pa če je še kje drugje mogoče kak problem...mogoče ne zmore take zveze, ko nista nič skupaj...ziher tut njemu ni glih fajn...
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika-20 » 21. Avg. 2008 13:02

Ne vem no, meni se ne zdi logično, da te ni on povabil zraven? Če je bil avto poln, ni vrag, da ne bi mogli iti še z enim?

in kaj on na to pravi? Mislim po moji logiki, če se skoraj nič ne vidita, bi bilo idealno, da bi te vzel poleg in bi užival tako s tabo kot tudi s prijatelji.
meni se pač tako zdi....
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 21. Avg. 2008 13:51

mene tle najbolj moti, da za njo nima več kot 15 min časa, katerega si še ona mora sama vzet pa se prilagajat, ker ona pride k njemu za unih 15 min, ker se on nebi potrudil, za frende ma pa kr naenkrat cel dan...

pa še to da je njej rekel da nima časa, pa ga je očitno imel, ampak ne za njo... tko da ta tip mojga cajta nebi bil več deležen, bi ga hitro skenslala, pa čeprov sta 5 let skupi, boljš da zdej nehata kot pa po 10ih letih, kar je še huj.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]