Počitniška zaljubljenost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nicole
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 28. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Nicole » 28. Avg. 2015 20:13

Heei:)
rabim vašo pomoč saj sem se znašla v hudi stiski. Pred 2 tednoma sem odšla na morje kjer sem počitnice preživela z družino ter 3 letno sorodnico, ki sem jo čuvala. Počitnic se nisem prav dosti veselila saj sem vedela, da bodo naporne. Prvi dan smo vsi skupaj zvečer odšli na večerjo kjer sem opazila zelo postavnega in simpatičnega natakarja. Večerja je bila samopostrežna in med tem ko sem večkrat odšla po hrano, sem opazila da si me ogleduje. Drugi dan je bil moja edina misel on, zelo natančno sem si zapomnila njegov zapeljiv pogled. Na naslednji večerji sem ga srečala še predenj sem stopila v drugi del restavracije. Zelo prijazno me je pozdravil ter se mi nasmehnil, sama sem storila enako. Ko sem hodila po hrano se mi je vsakič nasmehnil, če sem ga le srečala. Na tretjo večerjo pa sem odšla sama z otrokom saj sta moja starša odšla na koncert. Pričakovala sem da se mi bo približal in me ogovoril a tega ni storil. Edino kar je naredil je, da je prišel do moje mize ter zelo hitro vprašal, če je vse v redu in še predenj sem uspela odgovoriti odšel k naslednji mizi kjer je bil dlje časa.Bila sem zelo potrta saj sem pričakovala, da so ovira moji starši in odšla v sobo. Četrti večer je bil tak kot prva dva. Po prvi večerji sem se vsak dan tresla ter bila zelo živčna pred naslednjo večerjo. Morate razumeti da sem čuvala 3 letno deklico in ta naloga sploh ni bila lahka. Imam občutek da se mu v določenih situacijah nisem dovolj odkrito nasmejala ali pa pokazala dobro voljo ves čas, saj se mi je 3 letnica večrat iz protesta vlegla sredi jedilnice ali pa zbežala. Sama sem tudi sramežljiva in vsakič, ko sem ga zagledala sem verjetno postala vsa rdeča in sramežljivo pogledala v tla. Strah me je da mu nisem s temi dejanji dala vedeti da mi ni všeč. Zadnji dan ko sem pakirala kovčke v avto sem ga nepričakovano zagledala prihajati po cesti in seveda me je bilo noro strah. Odšel je do prijatelja, ki je sedel ob tej cesti, mu nekaj povedal ter me pogledal, odšel v trgovino ter nazaj v hotel ( med potjo me je tudi pogledal). Vsa žalostna sem odšla domov v pričakovanju da ga bom pozabila a se to nikakor ni zgodilo. Že dva dni sanjam o njem zato sem se včeraj odločila, da ga najdem na facebooku. Po zeloooo dolgem iskanju sem ga zares našla. Izkazalo pa se je, da ni tako prijazen kot sem jaz dobila občutek ter da je sam sebi zelo všeč (vsaj izgleda tako), ima tudi veliko ženskih fb prijateljic.

Sedaj zares nevem ali sem mu mogoče bila všeč. Nevem ali so moje slučajne reakcije kako vplivale na to,da se mi ni približal. Nevem ali ga naj dodal ali ne. Skrbi me, da se bom osmešila, da me nebo dodal, da mu nisem bila sploh všeč :(
- Aja pa še to jaz sem stara 17 on pa 21.

Hvala za vsako mnenje !!!!
Zadnjič spremenil Nicole, dne 28. Avg. 2015 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2015 20:40

Kaj pa zdej ti pričakuješ,da ker te je parkrat pogledal bo zdej kar tvoj fant ratal? Pač ja najverjetneje si mu vizualno bila všeč, če te je gledal, najbrž pa tudi nisi bila edina, ki jo je zagledal med svojim delovnim časom. Lahko je sramežljiv/ima punco/ se pač ne more kar tako zapletat z gosti.., tvoje reakcijo po mojem nimajo veze, zelo verjetno da niti ni opazil vse kar ti misliš pod 'tvoje reakcije'.. Glede fbja, kako pa bo vedel kdo si, če se nista zares poznala, če sem prav razumela? Glede fbja se meni ne zdi noben big deal, nimaš kaj zgubit če ga dodaš. Tudi nima veze če te sprejme s tem kolk si mu bila všeč, eni pač sprejmejo use,eni pa samo osebe, ki jih res poznajo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Nicole
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 28. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Nicole » 28. Avg. 2015 20:46

hayley napisal/-a:Kaj pa zdej ti pričakuješ,da ker te je parkrat pogledal bo zdej kar tvoj fant ratal? Pač ja najverjetneje si mu vizualno bila všeč, če te je gledal, najbrž pa tudi nisi bila edina, ki jo je zagledal med svojim delovnim časom. Lahko je sramežljiv/ima punco/ se pač ne more kar tako zapletat z gosti.., tvoje reakcijo po mojem nimajo veze, zelo verjetno da niti ni opazil vse kar ti misliš pod 'tvoje reakcije'.. Glede fbja, kako pa bo vedel kdo si, če se nista zares poznala, če sem prav razumela? Glede fbja se meni ne zdi noben big deal, nimaš kaj zgubit če ga dodaš. Tudi nima veze če te sprejme s tem kolk si mu bila všeč, eni pač sprejmejo use,eni pa samo osebe, ki jih res poznajo..


Hvala, pomaga :)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 28. Avg. 2015 21:21

Najverjetneje je, da je hotel seksat s teboj. In ni verjetno, da bi se zaljubil na prvi pogled tako kot ti in bi te ne poiskal tudi sam. Namesto da ga dodaš mu - če te to tako zelo muči - napiši, da te je stregel tam in tam, da ti je bil všeč in ali bi se lahko spoznala ... ampak iskreno mislim, da si se samo nekoliko naivno zagledala v starejšega, postavnega fanta ... pojdi naprej, ni videt, da bo tole obrodilo ne vem kakšne sadove.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2015 21:48

Zdaj odvisno v kakšni situaciji si in koliko daleč se on nahaja od tebe,če ni možnosti,da se bosta še vidla potem brezveze se sploh toliko ukvarjat z njim.. Sicer je pa dober predlog to, da mu kar direkt napišeš kaj bi rada, samo ne si delat prevelikih pričakovanj vn iz tega.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 741
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 28. Avg. 2015 21:50

Vsi, ki delamo z ljudmi se nasmihamo strankam... tudi poklepetaš z njimi, sploh nasprotni spol še posebej pogledaš se mi zdi, da že podzavestno ;) Jaz mislim, da je to pač samo navada, prijaznost...
Ne bi dodajala na fb.
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 130
Na forumu od: 18. 10. 2013
Kraj: Simulator

Neprebrana objavaNapisal/-a suzanne windlow » 29. Avg. 2015 6:44

Jaz bi se raje posvetila očetu 3 letne sorodnice. Bo veliko bolj zanimivo in kar naenkrat se bo dogajalo vsem, ne samo vama.

S.
yes, I am avatar
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 29. Avg. 2015 8:40

^^ Wtf?
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 29. Avg. 2015 14:22

a ni bil tisto njen ata? :lach:
pač ona + njena starša + ena sorodnica :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov