Poženščeni/pomehkuženi moški- združeno.

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 07. Jan. 2009 22:51

se opravičujem za OT.. ampak kako lahko svojemu bivšemu rečeš cepec.. sej si ja nek del svojega življenja bla vanj zaljubljena.. s takimi izjavami ubistvu mečeš slabo luč nase.. ne nanj?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Jan. 2009 23:26

Če nisi opazila, se merissima na splošno precej (recimo temu) grobo izraža, tko da je cepec še dokaj mil izraz ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 08. Jan. 2009 9:38

Mahagonij, tvoj post je res za na steno :)

Sicer je pa imo kar razlika med poženščenimi in pomehkuženimi ali to mogoče pride v paketu? Ne spoznam se najbolj... Je pa zadnje čase takšna moda, trend.
Enik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Enik » 08. Jan. 2009 10:10

[quote="Dadyka15"]drage punce..
se vam zdi da so današnji fantje nezreli, pomehkuženi, nesamostojni, neresni??
da se obnašajo bolj kot punce?? so navdušeni nad kupovanjem oblačil, kozmetike,...

Poglej, gre za delitev vlog in očitno je v tvojem spoznavanju oz. v zvezah prišlo do določenih odklonov, ko so se vloge napak porazdelile..morda je čas, da si pobriješ grmovje pod pazduhu, noge, ostala nizka oz. manj nizka rastja..obstajajo tipi moških, ki jih privlačijo "možače" in takrat je situacija takšna, kot sem jo opisal..ok, morda sem se zmotil in ti delam krivico..v tem primeru se oprošča, sem le izrazil svoje mnenje..
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tejchaaa » 08. Jan. 2009 18:17

Js mislm da so edin bolj "pomehkuženi" v tem smislu da jih večina želi ostati doma pri starših in nikakor ne it od doma. Zakaj? Ja ker mamica pere, lika, kuha, oči pa vse plačuje.
Nekak v tem smislu da nočjo prevzet odgovornosti nase. Mogoče res da prej k je blo obvezno vojaško služenje, da so tm nekak stopl en korak stran od družine ker so to mogl in posledično so se osamosvojil, začel so skrbet zase, dobil nek določen red, samodisciplino.
Sicer ne poznam lih velik takih fantov, ampak v družbi mojega fanta jih je ene par takih, ki ne hodjo ne na faks, tud delajo ne, ampak so doma in gledajo tv, hodjo po lokalih, itd. Tko da no, niso lih pomehkuženi ampak leni. In čedalje več je takih.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Jan. 2009 16:22

Nimam problemov (vsaj do zdaj še jih nisem imela, tok tok na les) s pomehkuženimi fanti, prej bi lahko trdila, da imam probleme z neresnimi fanti, ker vedno - ampak res vedno naletim na take kretene. Naj se poparčkajo s puncami, ki so isto neresne kot oni, pa bodo srečni skupaj in hitro zatem narazen. :D Če mi gre kaj na živce, so to tipi, ki pridejo do tebe in začnejo nekaj v tem slogu: A bi šla malo z mano na zrak? Že cel večer te gledam, pa dolgčas mi je, ker so si vsi kolegi našli neke punce tukaj. Hvala lepa, bo šla pa katera druga! Da bom z nekom zato, ker mu je dolgčas... Še enkrat: nein danke! :wink: Pa naj bo zaradi mene lokalni Casanova. :roll: No, ampak tole spada že bolj v temo Najbolj bedni pristopi. Pomehkuženega tipa, ki bi bil neke vrste copata pred žensko ali mamin sinko... tega pa mi tudi ni treba.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Jan. 2009 16:43

Roberta R. napisal/-a:se opravičujem za OT.. ampak kako lahko svojemu bivšemu rečeš cepec.. sej si ja nek del svojega življenja bla vanj zaljubljena.. s takimi izjavami ubistvu mečeš slabo luč nase.. ne nanj?

če pa je res...kaj čem...pa nimam sam jaz takega mnenja o njemu...sam fala kurcu da ga več ne vidim,ne čujem nit nč ne znam o njem...
če bi ga ti poznala bi bla zihr podobnega mnenja...jebeš un del lajfa ki mi je bil znjim zavožen.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
~Alexia~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Alexia~ » 09. Feb. 2009 22:43

Ma tipi so čedalje večje p....,pa rečte kar hočte!Dec ni več dec! :nein:
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 10. Feb. 2009 12:10

Mahagonij napisal/-a:
jlpktnst napisal/-a:Pa glede tipov slabičev ... to so pa vedno bili, pa ženske tudi. Samo je pa mogoče zadnje čase nek splošen trend in se te reči bolj opazijo. Nihče pa ne opazi, da tip, ki je 100 let nazaj pretepal ženo in otroke tudi je zelo verjetno slabič. Ali pa alkoholik. Takrat pač tega nisi mogel razkrit na noben način, tisti ki so so bili takorekoč izobčeni. Sedaj pa je to malo bolj sprejemljivo. Verjetno je to a? Pač se je bolj pokazalo kako utrgana v resnici je človeška rasa, ko smo si dovolili več svobode izražanja.
Ljudje se v zadnjih 1000 letih niso prav nic spremenili. Kot sam pravis pred 100 leti(to so samo 3 generacije nazaj, oziroma malo vec kot zivljenjska doba enega cloveka) je pac v neki druzini alkoholik tepel zeno in za to se ni prav nihce pretirano razburjal, bila je pac vaska javna skrivnost. Ljudje so se ravno tako varali s sosedi pa so ostali v zakonu...etc...in pol mamke jamrajo kako danes mladi tako hitro grejo narazen. Vcasih so ostali skupaj in trpeli v slabih zakonih. Isti problemi kot danes samo na zunaj se ni videlo, ker so ostali poroceni.

Isto je s tem konstantnim jokanjem bab da ni pravih decov. Pa je bil vcasih isti trop maminih sinckov, bolestnih zavistnezev, strahopetcev ter impotentnezev. Samo da se zdaj na forumih in v raznih revijah in oddajah to blazno premleva in razclenjuje kaj je narobe s tipom. Ima nizko samozavest? Je prevec vezan na mamo? Vcasih se nobeden ni ukvarjal s podrobnostmi. Rekli so "babo garba" in se noben ni ukvarjal z razlogi zakaj.

Kar se je pa spremenilo je pa konstantno bombardiranje medijev(predvsem TV in film) s podobo popolnega moskega, ki ima "larger than life" karakter, torej gre preko vsega. Seveda psiha zenskega obcinstva ne pogrunta, da je tak efekt zelo pogojen s primernimi okoliscinami, torej da obstajajo razburljive in stresne okoliscine v katerih se ta moski dokaze(naprimer pogosto se filmi odvijajo v vojnem obdobju ali pa se dogajajo ob kaki nesreci). Ta isti karakter bi v 30 mirnih letih, ki bi sledile zgodbi filma, pac hodil v sluzbo in doma kosil travo. Kar niti slucajno ne bi imelo istega efekta, ceprav bi slo za istega moskega. Seveda je tak premislek povsem izven dosega najpomembnejsih delov zenske psihe. Sposoben ga je edino razum, le ta pa je zelo sibek akter v cloveski psihi, v zenski pa se posebno.

Kar se pa tice copatarstva in tega da se ne udarja po mizi je pa to stvar vzgoje in spet medijev za mlade. Vsaj jst celo zivljenje poslusam o tem kako moram zenskam ustrezt. Potem gledas Oprah al pa Dr.Phila. Kao nek par pride na dr. phila ki ima problem. In kaj je vedno zakljucek? On je dovolj ne poslusa in se ne uklanja dovolj njenim zeljam in pricakovanjem. V delovi prilogi Ona se konstantno pise o tem kako so zenske zatirane in kako jim je treba it na roko kjer se le da. Na tem forumu se vsaka situacija vecinsko obravnava tako, da je moski, ki se ne obnasa v skladu z njenimi pricakovanji(ki jih po moznosti ni nikoli izrazila) prasec. Ce gre zenska fukat s tipom(in on ni nic obljubljal vecne ljubezni) in ji on ne ponuja resne zveze, ona si jo pa potihom zeli, je prasec. Ker ocitno je njegova odgovornost, da ugane njeno zeljo in jo predhodno opozori da ne cilja na resno zvezo, namesto, da bi bila njena odgovornost, da poizve, ce bo on zadostil njenim skritim namenom.

In kdo hoce bi prasec? Nihce. In zato tipi recejo ja tudi takrat ko raje ne bi. Ne vem kako pricakujete, da se boste v obce po druzbi slikale kot zrtve(v gospodinjstvu, na delovnem mestu, ...) in da bodo potem omikani moski vam po mizi udarjal, ko mu boste po glavi srale.

In pol pridejo se razne kozlarije od nadaljevank ala Smallville. Vse te nadaljevanke so na isti nacin narejene. 2 deca se vrtita okol 1 babe.
Ona se par sezon odloca s kom ubistvu bo. Seveda se to predstavi kot blazen problem zanjo, revica boga je zmedena, zrtev lastnih custev in nikakor ni totalna attention whore, ki uziva v konstantni pozornosti in v tem, da pritece mahajoc z repom kot kuza vsakim k pomigne prstom.
Mladi superman je seveda totalno nice guy in naredi vse za njo in upa da kej iz tega bo. Superpussy.
Ta situacija je izredno pogosta v najstniskih serijah in filmih. In seveda kaj mladina potegne iz tega? Punce da je kul ce si attention whore in se ne oziras na skodo, ki jo povzrocis drugim, dokler lahko vzvratno racionaliziras, da si bila pasivna in "srcu se ne da ukazovati". In fantom pove, da je najbolj plemenito bit super dobr prjatu in ful v vsem ustrezti svoji princeski in nekoc bo tvoja. Kar logicno pripelje do ogromnega copatarstva, ki se nadaljudje tudi kasneje v vezo. Tudi od tod "pomehkuzenost".
Da ni ta moja ideja cisto iz trte zvita govorijo zivljenja mojih znancev. Kar par njih je bilo, ki so za zensko lazili po vec let(!), ona je pa povsem sprejemala to da so jo prijateljsko vozili okoli, jo zabavali in peljali na razne izlete itd ona se je pa muhasto obnasala. Vcasih je bla tecna vcasih se je veliko ukvarjala z njim. Kakor ji je zapasalo. In to ga je samo se bolj podkurilo seveda(nepredvidljivi odzivi in s tem povezano sproscanje izmenicno negativnih in pozitivnih custev je mehanizem za gamblersko odvisnosjo in deluje tudi pri odnosih med spoloma).

Lepih stvari ucijo nase najstnike. Da ne govorimo o govnu z imenom Sex v mestu.

Tako da se za kakrsnokoli povecanje nemoskega obnasanja lahko gladko greste pritozit medijem in feministkam. Al pa ne, meni je vseeno.

Uff.
Razpisano, ampak žebljico na glavico. :D
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 10. Feb. 2009 16:16

Očitno že na daleč odbijam take tipe. :D Tko da-fantje, k jih js poznam, so fajn... Ukvarjajo se s športom, majo zabavne hobije, znajo se zezat, bit prijazni, se pogovarjat, presenetit z romantiko, ampak ne pa preveč (osladno) čustveni - torej tako, da bi se jih reklo pomehkuženi. Glede cunc je fajn da tipi sedaj vedo, kako izgledajo v redu in ne hodijo okol kot kaki loleki. Moj je usekan na puloverje s kapuco, skejtarce in kavbojke in njegov stil je pač športen. Vidi, katere barve ne grejo skup, včasih pa tut kej vpraša. Kremo za roke mu moram vsilit.
Mi je pa smešno vidt tipe, ki mislijo da se okrog njih vrti svet... Ponavad majo kilo želeja v laseh, roza-turkizen pleten pulover, diamanten uhan in ne znajo povedat drugega kot nekaj naštudiranih stavkov. Prav nič nimam proti fantom, ki sledijo modi in znajo bit drugačni, mi je pa fajn, da se vsaj vidi, katerega spola je. Pr kakšnih je to včasih kr problem. :D
Mam velik prjatlov, pa ni noben tak, marsikatera prijateljica me je že vprašala, kako d so pr ns tipi tko v redu. Sam tako da vam povem da pravi fantje še obstajajo... Sam vedet morš, kje in kako jih iskat.

Če pa iščete "popolne" tipe, ki bodo vsako soboto hodili z vami v šoping, vam držali vrečke, govorili "da, srčica, tole ti res zelo paše" za vsake gate, ki jih boste pomerile, vas potem peljali na kosilo, ker boste utrujene vas bodo zvečer zmasirali ali peljali v Atlantis, potem pa ni čudno, da boste dobile prav take, kot jih avtorica opisuje v prvem postu.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Feb. 2009 16:36

Skrat potepuh napisal/-a:Če pa iščete "popolne" tipe, ki bodo vsako soboto hodili z vami v šoping, vam držali vrečke, govorili "da, srčica, tole ti res zelo paše" za vsake gate, ki jih boste pomerile, vas potem peljali na kosilo, ker boste utrujene vas bodo zvečer zmasirali ali peljali v Atlantis, potem pa ni čudno, da boste dobile prav take, kot jih avtorica opisuje v prvem postu.

No, tole pa ni čist tko. Jst sm mela več al mnj vedno fanta, k mu zgori našteto ni predstaulal kšnga posebnga napora (opa, edin u Atlantis me noben ne bi spravu :D ), pa so bli usi zlo športnga videza (snb & surf stil), še bl športnga duha in karakterno "spolu primerni" (najmanjši znaki pomehkuženosti bi me odbil že u štartu).

Se da najdet moške, grobega videza, s področij k zahtevajo deca in ne feminilnega loleka, moške, sposobne useh opravil, ki pritičejo spolu, ... ki znajo razvajat svoje punce, se brez problema posvetijo igri z otrokom, radi crkljajo živali, jih ni sram lastnih čusteu in se ob mal "cukra" ne počutjo ogroženi, ... Tak dec je zame neki najbolšga možnga :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 10. Feb. 2009 16:56

Aloha napisal/-a:
Skrat potepuh napisal/-a:Če pa iščete "popolne" tipe, ki bodo vsako soboto hodili z vami v šoping, vam držali vrečke, govorili "da, srčica, tole ti res zelo paše" za vsake gate, ki jih boste pomerile, vas potem peljali na kosilo, ker boste utrujene vas bodo zvečer zmasirali ali peljali v Atlantis, potem pa ni čudno, da boste dobile prav take, kot jih avtorica opisuje v prvem postu.

No, tole pa ni čist tko. Jst sm mela več al mnj vedno fanta, k mu zgori našteto ni predstaulal kšnga posebnga napora (opa, edin u Atlantis me noben ne bi spravu :D ), pa so bli usi zlo športnga videza (snb & surf stil), še bl športnga duha in karakterno "spolu primerni" (najmanjši znaki pomehkuženosti bi me odbil že u štartu).

Se da najdet moške, grobega videza, s področij k zahtevajo deca in ne feminilnega loleka, moške, sposobne useh opravil, ki pritičejo spolu, ... ki znajo razvajat svoje punce, se brez problema posvetijo igri z otrokom, radi crkljajo živali, jih ni sram lastnih čusteu in se ob mal "cukra" ne počutjo ogroženi, ... Tak dec je zame neki najbolšga možnga :)
.

Tut mojmu take stvari ne delajo problemov, mogoče sm se mal slabo izrazla, hotla sm reč d ponavad ženske k v svojem življenju ne delajo drugega kot nakupujejo, hodijo ven in so cele lepe, ne morejo pričakovat, da bodo dobila enga kul tipa.
Če ženska jamra kot da je konc sveta, ko ji fant reče, d bo v soboto očetu pomagu streho prekrivat al pa d je mislu it s prjatli na fuzbal pol pa na per (ona je pa lih mislila, d jo bo peljal v solarij pa na večerjo, pa en tak super izletek (na katerega lahko gre v petkah) je mela v mislih), pol naredi pa celo paniko, mu očita d se ji ne posveča dovolj, užaljeno dvigne nosek,... Če ga prekine vsakič ko bi ji rad kej povedal o kakšni bolj moški zadevi, če v kino vedno hodita gledat le romantične komedije, ker jih ma ona najraj, pa čeprav jih on ne mara, če mora tip nonstop gledat, kaj vse bo še naredil, da se bo njegova princeska počutila dobro (ona pa ni pripravljena niti poskusit z njim it npr. plezat),... (No, sej dojamete, o čem se gre, a ne?) -Ja pol pa ni čudn, d ne najde normalnega tipa!

S krepko pisanim odstavkom se pa več kot strinjam. :)
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Feb. 2009 17:04

Ahhhhh, to, kar si pa zdej napisala, je pa čist neki drucga, ja :eek: :D ...

Takihle ženščin pa se mi zdi da tut tista ta "druga sorta moškega" ne bi doug (mirno) prenašala. Za take bejbike je najbolš ženska družba isto mislečih frfljic, s kerimi lahko cele dneve vreščijo, se hihitajo in kokodakajo eno in isto.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 10. Feb. 2009 23:03

~Alexia~ napisal/-a:Ma tipi so čedalje večje p....,pa rečte kar hočte!Dec ni več dec! :nein:

evo vidiš sva že dve k tkole misliva :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 01. Mar. 2009 20:45

We still have a dick... :evil:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]