Poženščeni/pomehkuženi moški- združeno.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Louis Pitton napisal/-a:ga pa ni,čez super feeling ko vtreš gela za tuširanja na perzijski tepih (moške kosmate prsi).
It was forever..but it didnt last long..
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Kakopak - stvar ima tudi drugo plat. To so moškinje, možače, ženske, ki se oblačijo kot SS-ovci. Ki ne izžarevajo miline, ampak resnobo, celo jezo na ves svet. Če gledam študentsko populacijo, jih je precej. Ponavadi se pritožujejo, da je premalo "dobrih moških". Nisem še srečal moškega, ki bi mi ob kokakoli navdušeno pripovedoval o možači.
Mogoče pa bi bilo pošteno, da se možače in pomehkuženci sparijo skupaj.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Džeki, dej eno sliko takega stila oblačenja.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ja, to bi tud jaz rada vidla. da vidim, če res spadam med možače (glede na mojo prejšnjo izjavo in tvojo -džeki- novo ugotovitvijo) predvidevam, da bom tako lažje in hitreje našla svojega 'pravega'
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Džeki napisal/-a:Kakopak - stvar ima tudi drugo plat. To so moškinje, možače, ženske, ki se oblačijo kot SS-ovci. Ki ne izžarevajo miline, ampak resnobo, celo jezo na ves svet. Če gledam študentsko populacijo, jih je precej. Ponavadi se pritožujejo, da je premalo "dobrih moških". Nisem še srečal moškega, ki bi mi ob kokakoli navdušeno pripovedoval o možači.
Da nisi ti možače z emoti zamenjo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]