Poženščeni/pomehkuženi moški- združeno.

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 14. Nov. 2010 12:06

*mala* napisal/-a:
Najdi si starejšega fanta, ki je bil v vojski. Moj je bil, pa še zmeri si ne zna antivirusni program naložit :D

Se strinjam z *malo*, nujno je da je bil v vojski, moj je tudi bil, na računalnike se pa tut zastopi, tko da ne morem kar se tega tiče nič čez njega povedat :wink: Na srečo se on razume, ker jz nisem ravno nek računalniški genij. :)

Tudi sama opažam trend poženščenih tipov, ki se urejajo dlje kot povprečne ženske, ki se depilirajo (?!), Bog jim pomagaj... :roll: Ki, nič ne znajo in ne zmorejo sami, tipa pisarniški molji...
Jz se teh moških različic žensk izogibam v širokem loku.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Nov. 2010 12:07

čarodejka napisal/-a:Sem dosti med ljudmi in spoznavam jih vsak dan, imam tako delo :) tako da ja, vidim in opažam marsikaj...
Recimo, moj me je enostavno po pogovoru na zabavi vprašal, če mu dam telefonsko in sem mu jo dala. Nisem se kej dost sekirala, če me bo poklical al ne; če sem mu zanimiva, me bo. In me je :P
Ne dela problema, če greva v slaščičarno in ne jamra kok kalorij je zdej pojedel, ne hodi v solarij ipd. - in ja, zna tud kej skuhat pa pospravit in prah pobrisat, obvlada pa tud vse "kar naj bi moški znal".

A si se sam hotla pohvalt v tej temi kak fejst fanta imaš :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
čarodejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čarodejka » 14. Nov. 2010 12:09

Ne, ker potem bi že na začetku napisala, da moj pa pač ni tak. V bistvu sploh nisem imela namena napisat, da je moj drugačen pač (normalen??) ampak da mi ne bo kdo pisal, naj ne bom tako izbirčna ali kaj podobnega. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Nov. 2010 12:11

Sicer pa, tema že obstaja:KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Nov. 2010 12:19

McLarnovc napisal/-a:
čarodejka napisal/-a:ampak da pa moški vpraša žensko, kako naj zamenja žarnico, kje pregleda stanje olja v njenem avtu, naj pogleda njegov računalnik, ...

Predvsem odebeljeno...no comment.. :lol:
Pa kje srečuješ take tipe? :lol:

Ne praši, kolko jih je, ker začne glava bolet :D . O osnovah nima pojma, pol ga pa vprašaš kaj okoli PSP, ti pa ve še mikrodele naštet :D .
čarodejka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a čarodejka » 14. Nov. 2010 12:21

*mala* napisal/-a:Sicer pa, tema že obstaja:KLIK

Joj pardon res, pa sem uporabila iskalnik pa ni nič takega vrglo ven :? No, se bojo glavni odločili a se ta tema zaklene ali ne.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 14. Nov. 2010 12:22

Tonja napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:
čarodejka napisal/-a:ampak da pa moški vpraša žensko, kako naj zamenja žarnico, kje pregleda stanje olja v njenem avtu, naj pogleda njegov računalnik, ...

Predvsem odebeljeno...no comment.. :lol:
Pa kje srečuješ take tipe? :lol:

Ne praši, kolko jih je, ker začne glava bolet :D . O osnovah nima pojma, pol ga pa vprašaš kaj okoli PSP, ti pa ve še mikrodele naštet :D .

Ampak, da gre tip bejbo uprašat, kje se pogleda kolk olja je v motorju njenega avta? :lol: O moj bog, zemlja, odpri se.... :unknown:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
čarodejka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a čarodejka » 14. Nov. 2010 12:23

No vidiš, ti si ziher fajn dec :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 14. Nov. 2010 12:26

:cool:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Nov. 2010 12:39

McLarnovc napisal/-a:
Ampak, da gre tip bejbo uprašat, kje se pogleda kolk olja je v motorju njenega avta? :lol: O moj bog, zemlja, odpri se.... :unknown:

Jap, jap... Jaz raje ne bom pričela z naštevanjem, kaj vse je že bilo doživeto, ampak ja... Je zanimivo in mi je včasih kar žal, da količina ušesnega masla ni na nivoju, ki povzroča gluhost :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 14. Nov. 2010 12:40

Tonja napisal/-a:Jap, jap... Jaz raje ne bom pričela z naštevanjem, kaj vse je že bilo doživeto, ampak ja... Je zanimivo in mi je včasih kar žal, da količina ušesnega masla ni na nivoju, ki povzroča gluhost :D

Slika

:D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Nov. 2010 12:42

Haaaha, faca :D . Take tut mam, so kul :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Nov. 2010 13:22

čarodejka napisal/-a:Jah, malo mi je smešna situacija.. Ni se treba tok v ta računalnik vpikovat, je bil zgolj primer.
Pač to so moji občutki; da je vse več stvari na ženski strani, moški pa nimajo delovnih navad, kupujejo si kozmetiko in so bolj na tekočem kaj je trenutno "in" kot kakšna ženska, tri ure stojijo pred ogledalom in se urejajo (a je to normalno?), gledajo v slaščičarni kera tortica ima najmanj kalorij (come on??), hodi v solarij ter k manikerki in pedikerki... OK, pejmo se enakopravnost ja - ampak, da imam pa pred seboj moškega ki je v resnici napol ženska, pa tud ne gre?? Ali pač, ne vem pri vas :D

Metroseksualci pač. Pa obvezno petelinček frizura. To je pač ta moda, ki sta jo uvedla Cristiano Ronaldo in Beckham.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Nov. 2010 20:21

raj poženščenega kot 'tradicionalnega', če že govorimo o ekstremih :P
čarodejka, ti pa hitro skrij tvojga mr perfect, da ti ga katera ne spelje...
Vsak raj ima svojo kačo.
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Louis Pitton » 15. Nov. 2010 0:10

Osebno mi je to smešno ko vidim poženščene tipe.Eni majo tanjše in lepše oblikovane obrvi kot ženske.V solariju so 10h mesečno.3 kile gela obvezno na glavi.Bel pas in kakšna pastelna srajčka.
Razum tiste tipe,ki živijo od mode ali pa so medijsko izpostavljene osebe.
Pač vsak fura svoj stil.Po eni strani je dober feeling ko je koža gladka.Samo po drugi strani ga pa ni,čez super feeling ko vtreš gela za tuširanja na perzijski tepih (moške kosmate prsi).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov