Poženščeni/pomehkuženi moški- združeno.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
drage punce..
se vam zdi da so današnji fantje nezreli, pomehkuženi, nesamostojni, neresni??
da se obnašajo bolj kot punce?? so navdušeni nad kupovanjem oblačil, kozmetike,...
jaz osebno mislm d bi rabli vojsko d jih nardi res prave moške, al pa vsaj mal tršo vzgojo...
ne pa d ga punca za šalo udar pa že joka
jz mam izkušnje s takimi k niso vedl kaj bi radi iz sebe naredl, al pa še hujš kaj želijo od zveze...
ja sj vem d je tale tema mal čudna sam useen..
kaj pa ve opažate pri današnjih fantih??
pišem o fantih starih od 18 pa tja do 25 let..
se vam zdi da so današnji fantje nezreli, pomehkuženi, nesamostojni, neresni??
da se obnašajo bolj kot punce?? so navdušeni nad kupovanjem oblačil, kozmetike,...
jaz osebno mislm d bi rabli vojsko d jih nardi res prave moške, al pa vsaj mal tršo vzgojo...
ne pa d ga punca za šalo udar pa že joka
jz mam izkušnje s takimi k niso vedl kaj bi radi iz sebe naredl, al pa še hujš kaj želijo od zveze...
ja sj vem d je tale tema mal čudna sam useen..
kaj pa ve opažate pri današnjih fantih??
pišem o fantih starih od 18 pa tja do 25 let..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Dadyka15 napisal/-a:pišem o fantih starih od 18 pa tja do 25 let..
Če vela striktno za to starostno skupino, pol težko komentiram (jih je okol mene večina starejša), če pa lahko padejo vn iz dometa, pa lahko rečem, da se mi (tisti, k jih poznam), ne zdijo (opazno) pomehkuženi.
Skrb za telo (nakup kšne kakovostne kreme za roke in obraz, več kt en parfum, redni obiski frizerja, ...) in za svoj izgled (samostojen, neprisiljen šoping, smisu za kombiniranje in nepritoževanje, če ga partnerka, kolegica uzame sabo u par štacun, ...) pa se mi ne zdijo znak pomehkuženosti al pa bojazni, da bodo čez leto al pa dve neka feminilna bitja, zapakirana u moško telo.
Ammm, pa se mi zdi, da je podobna tema že bla .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Jaz tudi ne poznam nobenega, ki bi bil nor na kozmetiko ali nakupovanje. No, lažem se, poznam enega, ampak ta je gej, tako da to najbrž ne šteje.
Morda opažam samo to, da se jih da hitro zavrteti okorg prsta, hitreje se zaljubijo, več si jih želi resne zveze, včasih pa so moški veljali za "mačote", ki se težko zaljubijo in znajo udarit po mizi. Pomoje je razlika samo v tem, da so včasih imeli ljudje drugačne vrednote, drugačno vzgojo, zato si moški niso upali priznati na glas kaj si želijo, danes pa postaja bolj sprejemljiv drugačen bolj nežen tip moškega. Zame tak moški ni pomehkužen, ne prenašam pa raznih poženščenih tipov, ki ne vejo katere kremice bi si še kupili in ki vso plačo porabijo za obleke.
Morda opažam samo to, da se jih da hitro zavrteti okorg prsta, hitreje se zaljubijo, več si jih želi resne zveze, včasih pa so moški veljali za "mačote", ki se težko zaljubijo in znajo udarit po mizi. Pomoje je razlika samo v tem, da so včasih imeli ljudje drugačne vrednote, drugačno vzgojo, zato si moški niso upali priznati na glas kaj si želijo, danes pa postaja bolj sprejemljiv drugačen bolj nežen tip moškega. Zame tak moški ni pomehkužen, ne prenašam pa raznih poženščenih tipov, ki ne vejo katere kremice bi si še kupili in ki vso plačo porabijo za obleke.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Meni je pa zelo všeč da moj rad nakupuje z mano. In zakon mi je da spemlja trende, da se oblači moderno, in da se kdaj potrudi svetovat tut meni..
Najbolj zabavno mi je da skup ogovarjava kake katastrofe (npr kot me v temi ""not-to-wear"")
In to da uporablja kremo za roke je zame kvečjemu en velik + !!
Obnaša se pa še vedno tako kot "moški" (pač s tem mislim da NI pomehkužen, da se zna postavit zase, včas komandirat in udart po mizi itd )
Najbolj zabavno mi je da skup ogovarjava kake katastrofe (npr kot me v temi ""not-to-wear"")
In to da uporablja kremo za roke je zame kvečjemu en velik + !!
Obnaša se pa še vedno tako kot "moški" (pač s tem mislim da NI pomehkužen, da se zna postavit zase, včas komandirat in udart po mizi itd )
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja tv na kavču mu prvoščim dokler nosi solidno plačo domov pa se za njo trudi.Tko da ja pr nama je res da jst pospravlam.
Drgač pa kar se zdi da so tipi pomehkuženi,v moji družbi glih ne,je pa res da so usi ratal dediji odkar majo punce.
Drgač pa kar se zdi da so tipi pomehkuženi,v moji družbi glih ne,je pa res da so usi ratal dediji odkar majo punce.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
zdej te itak noben dec ne bo več užgau s kolom po glavi in te za lase odvlekeu v svojo votlino , ker mislm, da se je družba od takrat do dans pošten spremenila in se spreminja še naprej, tko da tud kakšn totalni nadzor in pretepanje žene za vsako napako ni nič kaj več 'moško', prej patetično in bedno...
moj sicer ne hodi rad po štacunah, ampak mi zmeri vrečko/e drži, da mam proste roke, in, ah kaj pa puder že je in za kaj se ga uporablja? men se zdi, da je uporaba kolodonta, kreme za roke in obraz, deota in on občasno vodice za po britju čist uredu in nič kej premal če bi se mazal več kot manekenke in podobno, pa bi mogla že mal podvomt d njegovo spolno usmerjenost in/ali število koleščkov v njegovi glavi
moj sicer ne hodi rad po štacunah, ampak mi zmeri vrečko/e drži, da mam proste roke, in, ah kaj pa puder že je in za kaj se ga uporablja? men se zdi, da je uporaba kolodonta, kreme za roke in obraz, deota in on občasno vodice za po britju čist uredu in nič kej premal če bi se mazal več kot manekenke in podobno, pa bi mogla že mal podvomt d njegovo spolno usmerjenost in/ali število koleščkov v njegovi glavi
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Ne poznam fantov v tem starostnem sklopu, če pa že so pa prej izjema kot pravilo...vsak je svoje bitje...tko da en morem rečt da so vsi pomehkuženi al pa nevem kakšni... . Sploh pa ,vsak človek je svoja zgodba...mogoče so taki časi, da se moški počutijo zatirane od žensk? Aja, na podlagi česa pa sklepaš njihovo pomehkuženost? A bi se moral po prsih tolčt in upit ko tarzani? Ko bi se zagledal vate, te potegnit za lase in rečt...ti greš v moj brlog? Te zvezat za roke in potisnt na postlo...in ti ukazat, da daš takoj hlače dol,hehehe Ha-ha...
Zaraščen kot medved? Smrdet kot sardela...
Fantje, a slište...preveč dišite...ne se tolk prfumat, pa brit, pa si pričesk delat...pa ne se lepo oblačt...rajš bodte kot tarzani ...ali pa herkuli...(no,ta je pa še men dobr)
Zaraščen kot medved? Smrdet kot sardela...
Fantje, a slište...preveč dišite...ne se tolk prfumat, pa brit, pa si pričesk delat...pa ne se lepo oblačt...rajš bodte kot tarzani ...ali pa herkuli...(no,ta je pa še men dobr)
Zadnjič spremenil Atena13, dne 05. Jan. 2009 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ryu napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:red_rose napisal/-a:tut zenske smo drugacne kot vcasih
To je res, da ste drugačne...ampak na žalost v negativnem smislu.
kratko razlago prosim
Saj malo poglej okoli sebe in na tv...vprašaj svojo mamo ali babico kakšne se ji zdijo današnje ženske...saj ne rabiš moškega vprašati vprašaj starejše ženske.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov