Ples z drugim moškim
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Moj pa zna kr dobr plesat in če greva skupaj na veselice, največ plešem z njim, drugače pa tudi s kolegicami in kolegi, ki se poznamo. Se je pa enkrat tud zgodilo da sem z nekom ki ga nisem poznala, poznal ga je na videz le moj, in mi potem razložil kdo je biv... Tud jaz svojmu pustim da gre tud z drugimi plesat...
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
ko grem brez fanta plešem s kolegicami ali z zelo dobrimi znanci, ki jim zaupam in vem da ne bi nič poskušali z mano. predvsem pa med nami držim fizično razdaljo, torej stiski rok so največ kar se lahko zgodi
A natural good vibration
- Srček32
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2008
- Kraj: Litija
Mislim, da punce, k smo zasedene, že v osnovi oddajamo tako energijo, da nas tipi pustijo pr mir in sploh nočjo plesat z nami. Seveda, če jo res oddajaš in ti ni do plesa z drugimi, če na polno flirtaš z vsakim, k pride mem, pol pa neki ne štima v tvoji vezi. Vem, da ko grem vn s prjatlco ki je samska, ma vedn poln tipov okol sebe, js pa res minimalno, ker jim že s pogledom sporočam back off! I'm in love with somebody. Po moje se to čuti, ne vem no...
-
klorči - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Men nikol ni pasal, da se me je kr en folk dotikal tko po bokih ipd. S kolegi sm plesala, sam zdej k mam fanta, mi pa tud to ne pase. Sm bla enkrat sama zuni s sosolci pa vem, da sm se izmaknla vsem takim situacijam. Najbols mi je plesat s svojim fantom pa se ful se ujameva v plesu, lohk se cist izzivljam, ker je z njim vse dovoljeno
Skratka, ne cutim potrebe po plesu z drugimi, niti mi to ne pase.

It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]