Ples z drugim moškim
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Mi2 sva skupi 2 let. Ponavad zmeraj pleševa ampak ko on ne pleše plešem z frendi in znanci in tudi kdaj kr z enimi:). In na to moj ni kaj preveč vesel po domač povedan fouš:). In potem se je ves trmast in kr neki govori in ni vesel če z drugimi plešem, in vedno mu povem da cel večer pa ne mislim ob njemu stat če pač on ne pleše. Naj se sprijazne. Naj on z menoj pleše če ne pa bo z drugimi. Sicer pa velikokrat tudi s frendicami skupaj plešemo.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
kittyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Štajerska
Jaz, takrat ko sem zunaj brez njega plešem tako sama, kot s kolegicami pa tud kolegi...velikokrat je tako, da cela družba plešemo skupaj in pol še pač malo pomigaš s kakim kolegom ali pa z bratom tak za hec
(ker sma velikokrat skupaj zunaj)...z neznanci pa ne plešem.
Ko pa je on zraven pa itak ali plešema skupaj ali pa jaz sama s kolegicami (če so zraven)
Lp

Ko pa je on zraven pa itak ali plešema skupaj ali pa jaz sama s kolegicami (če so zraven)

Lp
Live like there`s no tomorrow!
-
*frutabela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2008
Plešem s kolegicami in kolegi,vendar v mejah normale... Z nekim drugim tipom, ki pa ga prvič vidim pa ne plešem.. to pa zato, ker prvič:niti meni ne bi bilo všeč, če bi moj tip plesal kr z neko, ter drugič: če plešeš z enim,ki ga prvič vidiš si večkrat ta narobe predstavlja,in ne vidi plesa le kot ples,ampak želi tudi kaj več.. Takšne so bile vsaj moje izkušnje
Nevem, nekak se mi ne zdi fer do fanta, da bi plesala kr z enim ki ga ne poznam..Takšno je pač moje mnenje 

-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ne plesem sploh... tako da nimam problemov s tem... 

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Moja me je, ko sva bila na morju, vprašala, če bi šel plesat, če bi me pršla katera od žensk, ki so bile tam na terasi, prosit za ples, pa sem rekel, da ne in mi je nato rekla, da ne morm kr košarce dat, če me pride povabit na ples, pa sem jaz rekel, da to lahko komot naredim, ker ne hvala ni težko rečt. Jest plešem samo s svojo deklco.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ponavadi plešem z mojim, ne zavrnem pa povabila drugih fantov... Se mi zdi ful lepo, če fant zna plesat in če ima toliko poguma, da povabi punco na ples... seveda ob drugih nimam nobenih posebnih občutkov... rada plešem in to je to... Imam pa občutke, ko plešem z mojim, samo me moti, da on skoz gleda okoli in me redko al pa nič ne pogleda v oči... pa pred časom mi je blo potem ful nerodno, ko mi je soplesalec za maturantski ples skoz gledal v oči, pa mi mežikal... to gledanje v oči se meni zdi res osebno.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
srčica* napisal/-a:ponavadi plešem z mojim, ne zavrnem pa povabila drugih fantov... Se mi zdi ful lepo, če fant zna plesat in če ima toliko poguma, da povabi punco na ples...
Jest tud drugače plešem z mojim. Ampak, če bi me pa kdo povabil plesat, pa najverjetneje ne bi odklonila, ker to jemljem samo kot ples ne pa kaj več. In ja, danes je vse manj moških, ki bi bili tako pogumni, da bi punco povabili plesat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
moj fant je pa grozno lesen, tko da če je priložnost plesat, plešem s komerkoli
gre se itak samo za ples in nič drugega..

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]