Ples z drugim moškim

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 14. Maj. 2008 13:46

moi T napisal/-a:Uh, jez u diskačih tudi sam s kolegicami oziroma sama plešm, tipe pa odganjam, ker vsi vemo, da si ne želijo sam plesat.

Spet posploševanje. Seveda obstajajo vsiljivi tipi, ki plešejo s tabo z namenom, da kaj dobijo. Ne moreš pa vse tipe enačit s prepotentneži. Sem že plesala s tipom, ki ni bil niti malo vsiljiv, bil je samo ples brez kakršnegakoli dotikanja. In tip je res znal plesat :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Maj. 2008 13:49

Mogoče maš prav, jez mam bolj slabe izkušnje... Se mi zdi, da se ˝pošteni˝ fanti najdejo bolj na veselicah, u diskačih pa se mi zdi, da so vsi bolj potrebni :D. Seveda, kot vedno, se najdejo tudi izjeme...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 14. Maj. 2008 14:23

pr nama je tko: on ni za ples, ker ne zna in mu tudi ni v interesu, da bi vsaj poskusil in zato vedno ko kam greva ven, največkrat na kake veselice, mu že prej povem, da ne bo grdo gledal, če bom s kom plesala, ker jaz pač ful rada plešem in ne mislim zaradi njega cel večer/noč sedeti za mizo in se pogovarjat medtem ko se folk zabava na plesišču. in se s tem dogovorom čist strinja sam da ga pustim na miru s plesanjem :D
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 14. Maj. 2008 14:30

Jaz sem s plesom spoznala dva super fanta, ki sta še danes moja in fantova prijatelja, skupaj gremo na kakšen piknik,.... res se da, če verjameš vase in v vezo s fantom - lahko plešeš v kakršnih koli pozah pa to ni varanje razen če se tako počutiš :) Tukaj je razlika.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 15. Maj. 2008 11:59

amm jst recimo ga žuram parkrat na teden in to pomeni da ubistvu ne morem it vedno s fantom žurat ker on med tednom dela in je dostikrat pol kr doma. Torej grem s frendi...in mam moške in ženske kolege. Z dvema izmed njih se ful štekam in obadva sta samska. In kadar grem vn z njima, pač tud plešem z njima...ga kej muvamo, šejkamo..pač prou skup in moj to tud ve in zaenkrat ni blo problema. Tud s strani teh dveh frendov je samo zajebancija in nihče še nikoli ni na nič pomislil!!
S tipi, ki jih ne poznam, pa ne plešem...ne vem enostavno nimam te želje, da bi z nekom tko plesala pa da se me un pol kej dotika al pa karkol :)
Tko da tud moj, če gre vn s kkšno kolegico, učas tko pleše in mu res ne mislm morit!! Če bi ga pa vidla kr z eno tko plesat, bi pa verjetno kr hitr bla tm zravn :D :D :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 15. Maj. 2008 16:25

sej se da vse zmenit, v glavnem jaz brez plesa ne bi mogla živet. :)
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeia » 16. Maj. 2008 23:50

sokolja napisal/-a:pr nama je tko: on ni za ples, ker ne zna in mu tudi ni v interesu, da bi vsaj poskusil in zato vedno ko kam greva ven, največkrat na kake veselice, mu že prej povem, da ne bo grdo gledal, če bom s kom plesala, ker jaz pač ful rada plešem in ne mislim zaradi njega cel večer/noč sedeti za mizo in se pogovarjat medtem ko se folk zabava na plesišču. in se s tem dogovorom čist strinja sam da ga pustim na miru s plesanjem :D

Se podpišem :D Moj je požegnal, da hodim na salso s prijateljem.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 16. Maj. 2008 23:58

sokolja napisal/-a:pr nama je tko: on ni za ples, ker ne zna in mu tudi ni v interesu, da bi vsaj poskusil in zato vedno ko kam greva ven, največkrat na kake veselice, mu že prej povem, da ne bo grdo gledal, če bom s kom plesala, ker jaz pač ful rada plešem in ne mislim zaradi njega cel večer/noč sedeti za mizo in se pogovarjat medtem ko se folk zabava na plesišču. in se s tem dogovorom čist strinja sam da ga pustim na miru s plesanjem :D

:roll: Čudak...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 16. Maj. 2008 23:59

Kasiopeia napisal/-a:

Se podpišem :D Moj je požegnal, da hodim na salso s prijateljem.

:eek: Še večji čudak!!!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Maj. 2008 0:02

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeia » 17. Maj. 2008 10:44

Pontifex Maximus napisal/-a: :eek: Še večji čudak!!!

Zakaj že? :roll:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 17. Maj. 2008 11:07

delusional napisal/-a:jst pa ne razumem tega, kako nekatere grejo plesat po diskačih, se zvijat na štange, in potem niso za f**?
najprej se tam nastavljajo, guzijo, napol nage, potem pa kao niso za seks? wtf? pa če greste samo plesat, lahko to počnete tudi doma v svoji sobi, a ne?
in tudi tega ne razumem, zakaj nekatere punce plešejo skupaj s takimi gibi, kot da ena drugo hočejo pofukat ali pa da majo že tiča notri?
če so to samo neke lezbične fore, za tipe rajcat, je bolano.

ja, a ne, nesramnice! sej res, zakaj bi hodil ven plesat? zakaj bi hodil na koncerte, če pa si lahko glasbo zavrtiš na računalniku/radiu ipd. doma? zakaj bi hodli v kino, če si lahko film ogledaš doma? vsi marš domov!
...just breathe...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Maj. 2008 11:55

bubbles napisal/-a:
delusional napisal/-a:jst pa ne razumem tega, kako nekatere grejo plesat po diskačih, se zvijat na štange, in potem niso za f**?
najprej se tam nastavljajo, guzijo, napol nage, potem pa kao niso za seks? wtf? pa če greste samo plesat, lahko to počnete tudi doma v svoji sobi, a ne?
in tudi tega ne razumem, zakaj nekatere punce plešejo skupaj s takimi gibi, kot da ena drugo hočejo pofukat ali pa da majo že tiča notri?
če so to samo neke lezbične fore, za tipe rajcat, je bolano.

ja, a ne, nesramnice! sej res, zakaj bi hodil ven plesat? zakaj bi hodil na koncerte, če pa si lahko glasbo zavrtiš na računalniku/radiu ipd. doma? zakaj bi hodli v kino, če si lahko film ogledaš doma? vsi marš domov!

mogoče je pa fouš ker njej to ne rata :D :D
skratka, ste slišal, vsi marš domov!! :lach:
kej tazga pa še ne nooo...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 17. Maj. 2008 12:23

Ne, saj po moje je ona mislila nastavljacice... ne normalne punce, ki plesejo, ker jim je muzika pac kul :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 17. Maj. 2008 12:55

tud jaz sem mel punco katera ja hodla s prijatlom na salso,kaj je to čudnega?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]