Ples z drugim moškim
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
moi T napisal/-a:Uh, jez u diskačih tudi sam s kolegicami oziroma sama plešm, tipe pa odganjam, ker vsi vemo, da si ne želijo sam plesat.
Spet posploševanje. Seveda obstajajo vsiljivi tipi, ki plešejo s tabo z namenom, da kaj dobijo. Ne moreš pa vse tipe enačit s prepotentneži. Sem že plesala s tipom, ki ni bil niti malo vsiljiv, bil je samo ples brez kakršnegakoli dotikanja. In tip je res znal plesat

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Mogoče maš prav, jez mam bolj slabe izkušnje... Se mi zdi, da se ˝pošteni˝ fanti najdejo bolj na veselicah, u diskačih pa se mi zdi, da so vsi bolj potrebni
. Seveda, kot vedno, se najdejo tudi izjeme...

Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
pr nama je tko: on ni za ples, ker ne zna in mu tudi ni v interesu, da bi vsaj poskusil in zato vedno ko kam greva ven, največkrat na kake veselice, mu že prej povem, da ne bo grdo gledal, če bom s kom plesala, ker jaz pač ful rada plešem in ne mislim zaradi njega cel večer/noč sedeti za mizo in se pogovarjat medtem ko se folk zabava na plesišču. in se s tem dogovorom čist strinja sam da ga pustim na miru s plesanjem 

-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Jaz sem s plesom spoznala dva super fanta, ki sta še danes moja in fantova prijatelja, skupaj gremo na kakšen piknik,.... res se da, če verjameš vase in v vezo s fantom - lahko plešeš v kakršnih koli pozah pa to ni varanje razen če se tako počutiš
Tukaj je razlika.

-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
amm jst recimo ga žuram parkrat na teden in to pomeni da ubistvu ne morem it vedno s fantom žurat ker on med tednom dela in je dostikrat pol kr doma. Torej grem s frendi...in mam moške in ženske kolege. Z dvema izmed njih se ful štekam in obadva sta samska. In kadar grem vn z njima, pač tud plešem z njima...ga kej muvamo, šejkamo..pač prou skup in moj to tud ve in zaenkrat ni blo problema. Tud s strani teh dveh frendov je samo zajebancija in nihče še nikoli ni na nič pomislil!!
S tipi, ki jih ne poznam, pa ne plešem...ne vem enostavno nimam te želje, da bi z nekom tko plesala pa da se me un pol kej dotika al pa karkol
Tko da tud moj, če gre vn s kkšno kolegico, učas tko pleše in mu res ne mislm morit!! Če bi ga pa vidla kr z eno tko plesat, bi pa verjetno kr hitr bla tm zravn

S tipi, ki jih ne poznam, pa ne plešem...ne vem enostavno nimam te želje, da bi z nekom tko plesala pa da se me un pol kej dotika al pa karkol

Tko da tud moj, če gre vn s kkšno kolegico, učas tko pleše in mu res ne mislm morit!! Če bi ga pa vidla kr z eno tko plesat, bi pa verjetno kr hitr bla tm zravn

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
sokolja napisal/-a:pr nama je tko: on ni za ples, ker ne zna in mu tudi ni v interesu, da bi vsaj poskusil in zato vedno ko kam greva ven, največkrat na kake veselice, mu že prej povem, da ne bo grdo gledal, če bom s kom plesala, ker jaz pač ful rada plešem in ne mislim zaradi njega cel večer/noč sedeti za mizo in se pogovarjat medtem ko se folk zabava na plesišču. in se s tem dogovorom čist strinja sam da ga pustim na miru s plesanjem
Se podpišem

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
sokolja napisal/-a:pr nama je tko: on ni za ples, ker ne zna in mu tudi ni v interesu, da bi vsaj poskusil in zato vedno ko kam greva ven, največkrat na kake veselice, mu že prej povem, da ne bo grdo gledal, če bom s kom plesala, ker jaz pač ful rada plešem in ne mislim zaradi njega cel večer/noč sedeti za mizo in se pogovarjat medtem ko se folk zabava na plesišču. in se s tem dogovorom čist strinja sam da ga pustim na miru s plesanjem

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Kasiopeia napisal/-a:sokolja napisal/-a:pr nama je tko: on ni za ples, ker ne zna in mu tudi ni v interesu, da bi vsaj poskusil in zato vedno ko kam greva ven, največkrat na kake veselice, mu že prej povem, da ne bo grdo gledal, če bom s kom plesala, ker jaz pač ful rada plešem in ne mislim zaradi njega cel večer/noč sedeti za mizo in se pogovarjat medtem ko se folk zabava na plesišču. in se s tem dogovorom čist strinja sam da ga pustim na miru s plesanjem
Se podpišemMoj je požegnal, da hodim na salso s prijateljem.

-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
delusional napisal/-a:jst pa ne razumem tega, kako nekatere grejo plesat po diskačih, se zvijat na štange, in potem niso za f**?
najprej se tam nastavljajo, guzijo, napol nage, potem pa kao niso za seks? wtf? pa če greste samo plesat, lahko to počnete tudi doma v svoji sobi, a ne?
in tudi tega ne razumem, zakaj nekatere punce plešejo skupaj s takimi gibi, kot da ena drugo hočejo pofukat ali pa da majo že tiča notri?
če so to samo neke lezbične fore, za tipe rajcat, je bolano.
ja, a ne, nesramnice! sej res, zakaj bi hodil ven plesat? zakaj bi hodil na koncerte, če pa si lahko glasbo zavrtiš na računalniku/radiu ipd. doma? zakaj bi hodli v kino, če si lahko film ogledaš doma? vsi marš domov!
...just breathe...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubbles napisal/-a:delusional napisal/-a:jst pa ne razumem tega, kako nekatere grejo plesat po diskačih, se zvijat na štange, in potem niso za f**?
najprej se tam nastavljajo, guzijo, napol nage, potem pa kao niso za seks? wtf? pa če greste samo plesat, lahko to počnete tudi doma v svoji sobi, a ne?
in tudi tega ne razumem, zakaj nekatere punce plešejo skupaj s takimi gibi, kot da ena drugo hočejo pofukat ali pa da majo že tiča notri?
če so to samo neke lezbične fore, za tipe rajcat, je bolano.
ja, a ne, nesramnice! sej res, zakaj bi hodil ven plesat? zakaj bi hodil na koncerte, če pa si lahko glasbo zavrtiš na računalniku/radiu ipd. doma? zakaj bi hodli v kino, če si lahko film ogledaš doma? vsi marš domov!
mogoče je pa fouš ker njej to ne rata

skratka, ste slišal, vsi marš domov!!

kej tazga pa še ne nooo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]