Ples z drugim moškim
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
lipgloss napisal/-a:ah dajte no punce, ne bit tako zategnene
Js nisem zategnjena

-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz plešem z vsakim 'normalnim' tipom.
Mi je neumno se neko francozinjo delat pa da se me slučajno kakšen tip ne dotakne. Ples je ples. Če tip pleše zaradi glasbe in ne da bi se tiščal v mene, je vse super. So seveda neke normalne meje, preko njih ne grem. Ampak da ne bi plesala z drugimi, če so ok, pa ne.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
lipgloss napisal/-a:ah dajte no punce, ne bit tako zategnene, samo enkrat se živi in jaz imam zares že dolgo fanta in ga imam najraje na svetu, pa bom vseeno plesala z vsakim ki me bo peljal plesat. Res rada plešem in to ne pomeni da koga varam. Sprostit se je treba in si zaupat!
Sam je tud odvisno kako se plešeta a ne. Uno zvijanje en po drugmu je zame osebno čist no-go. Pomoje bi mela tud slabo vest , če bi s katerim bolj tko plesala. Če pa un v izi al pa tko na kakšnih veselicah

- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
ŽuŽa napisal/-a:^^ nisem mislna to, da se v diskačih ne pleše v parih ampak tist ko se ti en nalima od uzadi pa hoče kej bl tko ˝hot˝ plesat.

Žuža, a si za en ples v petek po četvorki?

- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
ja tud kdaj k smo s kolegicam pa pač če kšn poznn alpa uredu neznanc pride:oops:, pa tud če je on zravn sm plesala že s kšnmu negovmu kolegom, dokler je vse v mejah normale je njemu navadn če s kermu drugmu plešem, pa men če on s kero drugo, sj mi ne bo kr ušu zdj k z eno pleše 

-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Plešem s kolegicami in fanti, ki jih poznam, dokler je vse v mejah nekega normalnega plesa ne pa da tip pleza po men ko bršljan
mi ni do tega da bi s kom (razen s svojim fantom) plesala bol "hot" in tud ne bi rada vidla da bi moj fant sugestivno plesal z drugim puncam (pa ne zato, da bi misla da bo takoj s taprvo pobegnil sam pač ni fajn vidt da se tvoj tip zvija po drugi punci
)

You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, u glaunem sploh ne plešem, ne sam zato, kr se sama seb zdim preveč lesena, ampak kr mam tako srečo, da se vedno kšn bedak preveč konkretno km nalima in se mi ne da usakič znova ubadat s tem, kako ga najbl neškodljivo odstrant
. Če pa bedaka zamenamo s kšnim ušečnim lumpom, pa zadeve lahko postanejo bl "intimne", ampak samo u samskih obdobjih, kadar sm u zvezi se nekak distanciram od tovrstnga žuranja.
Heh, pleza ko bršljan
.

Heh, pleza ko bršljan

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
habibi7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Jaz ful ne maram plesat, mogoče mi rata 3x letno, pa še to je preveč.
Vse me mine ko začne kje težit kr en nepoznan folk a greš plesat, pa daj no, pa zakaj ne, pa... ma jebemti, zato k mi je dopizdil k tko težiš.
A sm povedala, da ne maram plesat, sploh?
Vse me mine ko začne kje težit kr en nepoznan folk a greš plesat, pa daj no, pa zakaj ne, pa... ma jebemti, zato k mi je dopizdil k tko težiš.
A sm povedala, da ne maram plesat, sploh?

-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007

Heh, pleza ko bršljan

sem se prav nasmejala ušečnemu lumpu

-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Uh, jez u diskačih tudi sam s kolegicami oziroma sama plešm, tipe pa odganjam, ker vsi vemo, da si ne želijo sam plesat
.
Sm pa drgač taka, da če plešm s tipom, ki mi ni slab, me lahko mal zafleša, ples je zame kot ena predigra (pa ni nujno, da se zdej zvija in skor poseksa
, že dotiki rok, miganje bokov, uh... lahko prevroče postane
), tako da se tega poskušam izogibat...

Sm pa drgač taka, da če plešm s tipom, ki mi ni slab, me lahko mal zafleša, ples je zame kot ena predigra (pa ni nujno, da se zdej zvija in skor poseksa

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Gost
Sama ne plesem, sem pa imela pogosto priloznost opazovati vezana dekleta, ko grejo ven brez fantov in vse, kar recem je, da je to zame neke vrste varanje. Plesanje, zvijanje, dotiki, bozanje, ok, lahko gre za bildanje ega in samozavesti, ampak ce je to tisto, kar potrebuje ena zenska, potem pa tudi ne vem do kod je mogoce iti. Sem prepricana, da fantom teh deklet to ne bi bilo vsec, ce bi videli ... in vcasih se je pac treba postaviti v kozo drugega in pomisliti, ali je to se v mejah sprejemljivega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_