Ples z drugim moškim

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 13. Maj. 2008 15:45

lipgloss napisal/-a:ah dajte no punce, ne bit tako zategnene

Js nisem zategnjena :D , ampak se mi zdi pač kr neki plesat z nekom ki ga ne poznam. Če že grem vn samo s kolegico, 100x rajši plešem sama oz. z njo, kot pa z nekom ki ga prvič vidim. :tot: Nasploh me tipi v diskotekah odbijajo 100 na uro.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Maj. 2008 15:49

Jaz plešem z vsakim 'normalnim' tipom. :D Mi je neumno se neko francozinjo delat pa da se me slučajno kakšen tip ne dotakne. Ples je ples. Če tip pleše zaradi glasbe in ne da bi se tiščal v mene, je vse super. So seveda neke normalne meje, preko njih ne grem. Ampak da ne bi plesala z drugimi, če so ok, pa ne.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Maj. 2008 15:49

lipgloss napisal/-a:ah dajte no punce, ne bit tako zategnene, samo enkrat se živi in jaz imam zares že dolgo fanta in ga imam najraje na svetu, pa bom vseeno plesala z vsakim ki me bo peljal plesat. Res rada plešem in to ne pomeni da koga varam. Sprostit se je treba in si zaupat!

Sam je tud odvisno kako se plešeta a ne. Uno zvijanje en po drugmu je zame osebno čist no-go. Pomoje bi mela tud slabo vest , če bi s katerim bolj tko plesala. Če pa un v izi al pa tko na kakšnih veselicah :D k se itak sam pleše pol je pa uredu. No sj ne rečem, da se v diskačih samo ne pleše, sam ne vem no..tm je tko drgačna klima. Zdj sem zakomplicirala 100 na uro, tko da upam, da vsak katera ve kaj sem hotla povedat :D .
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 13. Maj. 2008 15:51

aja saj res sem pozabila, da se danes v diskotekah ne pleše v parih - ja normalno da čudno zgleda da plešeš s fantom na house :)
Na takih domačih žurkah, ki so še vedno prisotne,... pa itak da se zasukaš da te en malo zavrti.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Maj. 2008 15:53

^^ nisem mislna to, da se v diskačih ne pleše v parih ampak tist ko se ti en nalima od uzadi pa hoče kej bl tko ˝hot˝ plesat :) .
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 13. Maj. 2008 15:55

ŽuŽa napisal/-a:^^ nisem mislna to, da se v diskačih ne pleše v parih ampak tist ko se ti en nalima od uzadi pa hoče kej bl tko ˝hot˝ plesat :) .

:ja: .. Al pa tist bedn stavek: "Zakaj pa ti ne plešeš?" Omajgad, kok mi gre pa to na žiuce.

Žuža, a si za en ples v petek po četvorki? :lach:
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 13. Maj. 2008 17:02

ja tud kdaj k smo s kolegicam pa pač če kšn poznn alpa uredu neznanc pride:oops:, pa tud če je on zravn sm plesala že s kšnmu negovmu kolegom, dokler je vse v mejah normale je njemu navadn če s kermu drugmu plešem, pa men če on s kero drugo, sj mi ne bo kr ušu zdj k z eno pleše :D
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 13. Maj. 2008 18:57

Plešem s kolegicami in fanti, ki jih poznam, dokler je vse v mejah nekega normalnega plesa ne pa da tip pleza po men ko bršljan :tot: mi ni do tega da bi s kom (razen s svojim fantom) plesala bol "hot" in tud ne bi rada vidla da bi moj fant sugestivno plesal z drugim puncam (pa ne zato, da bi misla da bo takoj s taprvo pobegnil sam pač ni fajn vidt da se tvoj tip zvija po drugi punci :tot: )
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Maj. 2008 19:06

Eh, u glaunem sploh ne plešem, ne sam zato, kr se sama seb zdim preveč lesena, ampak kr mam tako srečo, da se vedno kšn bedak preveč konkretno km nalima in se mi ne da usakič znova ubadat s tem, kako ga najbl neškodljivo odstrant :D . Če pa bedaka zamenamo s kšnim ušečnim lumpom, pa zadeve lahko postanejo bl "intimne", ampak samo u samskih obdobjih, kadar sm u zvezi se nekak distanciram od tovrstnga žuranja.

Heh, pleza ko bršljan :lach: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 13. Maj. 2008 19:52

Jaz ful ne maram plesat, mogoče mi rata 3x letno, pa še to je preveč.
Vse me mine ko začne kje težit kr en nepoznan folk a greš plesat, pa daj no, pa zakaj ne, pa... ma jebemti, zato k mi je dopizdil k tko težiš.
A sm povedala, da ne maram plesat, sploh? :twisted:
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Maj. 2008 21:12

js ne maram plesat, tko da s tem nimam tezav:)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 14. Maj. 2008 7:42

:D . Če pa bedaka zamenamo s kšnim ušečnim lumpom, pa zadeve lahko postanejo bl "intimne", ampak samo u samskih obdobjih, kadar sm u zvezi se nekak distanciram od tovrstnga žuranja.

Heh, pleza ko bršljan :lach: .[/quote]

sem se prav nasmejala ušečnemu lumpu :) Je pa res, da se kje najde kakšem bedak, ki ti pride od zadaj, s takimi se sploh ne ukvarjamo samo z rokco mu daš vedet naj se spoka :) Ampak vsi ostali, hvala bogu da jih je dokaj normalnih so pa vsi samo ljudje, ki so se prišli zabavat. Zabava je ples in kakšen nov kontakt nikoli ne škodi.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Maj. 2008 10:00

Uh, jez u diskačih tudi sam s kolegicami oziroma sama plešm, tipe pa odganjam, ker vsi vemo, da si ne želijo sam plesat :wink:.
Sm pa drgač taka, da če plešm s tipom, ki mi ni slab, me lahko mal zafleša, ples je zame kot ena predigra (pa ni nujno, da se zdej zvija in skor poseksa :D, že dotiki rok, miganje bokov, uh... lahko prevroče postane :lach:), tako da se tega poskušam izogibat...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 14. Maj. 2008 10:05

Sama ne plesem, sem pa imela pogosto priloznost opazovati vezana dekleta, ko grejo ven brez fantov in vse, kar recem je, da je to zame neke vrste varanje. Plesanje, zvijanje, dotiki, bozanje, ok, lahko gre za bildanje ega in samozavesti, ampak ce je to tisto, kar potrebuje ena zenska, potem pa tudi ne vem do kod je mogoce iti. Sem prepricana, da fantom teh deklet to ne bi bilo vsec, ce bi videli ... in vcasih se je pac treba postaviti v kozo drugega in pomisliti, ali je to se v mejah sprejemljivega.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 14. Maj. 2008 10:07

Ja, se strinjam, se treba znat postavit v kožo drugega!
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_