Pijača z njo + njena kolegica

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sputnik00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sputnik00 » 26. Dec. 2009 13:43

eno vprasanje:

z neko punco sva se spoznala pred kratkim in parkrat dobila na pijači, oz. sva kam skupaj šla.sva se imela fajn, ni se sicer še nic zgodilo med nama, mel sem pa občutek, da se dobro počuti v moji družbi, pa da se imava fajn.

v prihodnjih dneh sva se dogovorila se za eno pijaco in ona pravi, da bo s seboj pripeljala svojo kolegico.....res je da ona ni iz mojega mesta, kjer se tudi dobimo, in da sem pride s to kolegico, ker potem še nekam gresta, tako da bo tudi pijača spotoma.

me pa vseeno zanima, kaj pomeni če punca pripelje s seboj svojo kolegico? da si ne želi biti s teboj sama? da se zavaruje da se ne bo nič zgodilo? da ti bi rada dala vedet, da ni zainteresirana za kaj več kot prijateljstvo?

hvala za odgovore.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Dec. 2009 13:53

<<<
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Sep. 2010 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 26. Dec. 2009 13:58

Meni je to malo čudno če povem iskreno. Če bi jaz imela interes do enega, pa bi šla z njim na pijačo, potem na pijačo samo ne bi vabla kolegic.. Kaj pa bi to lahko pomenlo pa nimam pojma.. sej mogoče pa ni nič takega.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Dec. 2009 14:13

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 26. Dec. 2009 14:16

Jst sm tut ta1 uzela s sabo prijateljico,ker mi je pač neprijetno bit sama s tipom (pač na zmenku.drgač ne da nav pomote),pa sva se useeno poljubila pa sva zdej skupaj..nevem zakaj bi bil to problem?
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 26. Dec. 2009 14:18

V primeru, da je ta kolegica njen prevoz jo še vseeno lahko pošlje nekam naokrog dokler je ona s tabo na pijači. Če jo pa hoče tudi tam zraven, pa to po mojem ni preveč dober znak :P
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
sputnik00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sputnik00 » 26. Dec. 2009 14:36

ne vem, mogoče brezveze kompliciram....

no, če ji nisem všeč, če si me ne želi vidt, bi mi verejtno to povedala na bolj odkrit način, kaj pa vem....nimava nobenih skupnih kolegov, al pa kakršnih drugih zadržkov....

ni pa fora v tem, da si ne želi bit prvič sama z mano, ker sva že parkrat se vidla, in tud prvič je prišla sama....tko, da bi mi kar se tega tiče morala zaupat....
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 26. Dec. 2009 14:36

meni pa je malo čudno, da sta se že večkrat dobila pa še nista nič mela...niti poljuba?? Zdaj pa še kolegica zraven-morda te ima za prijatelja?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Dec. 2009 14:44

morda te je pa sprobala ter ugotovila, da si primeren za njeno obupano prijateljico, sedaj vaju bo pa probala skupaj spravit... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 26. Dec. 2009 15:12

Mogoče pa vedno izbere napačnega fanta in bo tako pripeljala prijateljico, da te oceni :)
Največ boš vedel po pjački, ko boš videl, kako vse skupaj poteka, zato se neobremenjuj in go with the flow
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 2. 2007
Kraj: LubLana*

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 26. Dec. 2009 15:14

^^tud js sm najprej na to pomislla :D
Loue me..i'm ž@bic@
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 26. Dec. 2009 15:41

Mogoče si ji pa tok ušeč,da bi kej mela s tabo,pa je prej pač hotla še prevert kakšen se zdiš njeni kolegici, kako se bosta vidva s kolegico razumela,.. ker men je npr. dost pomemben, da bi se moj tip razumel tud s frendicami oz vsaj najboljšo prjatlco. Zdej ne vem a je bla to sam kolegica al bolša prjatlca, ampak punce si dostkrat pomagamo med sabo s kakšno oceno bodočega tipčka :D Boš videl kako bo naprej, če jo bo zdej redno vozila s sabo,pol je pa to no go za vajin odnos.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2009 15:51

Stari izvisel si. S sabo bo pripeljala prijateljico s katero se bo cel čas pogovarjala, ti pa boš lahko samo sedel pa poslušal njuno debato. To je najslabše kar se tipu lahko zgodi ko gre s punco ven na pijačo.....da s sabo privleče frendico... :?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Dec. 2009 15:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 26. Dec. 2009 16:02

arrow napisal/-a:Mogoče si ji pa tok ušeč,da bi kej mela s tabo,pa je prej pač hotla še prevert kakšen se zdiš njeni kolegici, kako se bosta vidva s kolegico razumela,..

:wall: :wall:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov