Pijača z njo + njena kolegica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sputnik00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2009
eno vprasanje:
z neko punco sva se spoznala pred kratkim in parkrat dobila na pijači, oz. sva kam skupaj šla.sva se imela fajn, ni se sicer še nic zgodilo med nama, mel sem pa občutek, da se dobro počuti v moji družbi, pa da se imava fajn.
v prihodnjih dneh sva se dogovorila se za eno pijaco in ona pravi, da bo s seboj pripeljala svojo kolegico.....res je da ona ni iz mojega mesta, kjer se tudi dobimo, in da sem pride s to kolegico, ker potem še nekam gresta, tako da bo tudi pijača spotoma.
me pa vseeno zanima, kaj pomeni če punca pripelje s seboj svojo kolegico? da si ne želi biti s teboj sama? da se zavaruje da se ne bo nič zgodilo? da ti bi rada dala vedet, da ni zainteresirana za kaj več kot prijateljstvo?
hvala za odgovore.
z neko punco sva se spoznala pred kratkim in parkrat dobila na pijači, oz. sva kam skupaj šla.sva se imela fajn, ni se sicer še nic zgodilo med nama, mel sem pa občutek, da se dobro počuti v moji družbi, pa da se imava fajn.
v prihodnjih dneh sva se dogovorila se za eno pijaco in ona pravi, da bo s seboj pripeljala svojo kolegico.....res je da ona ni iz mojega mesta, kjer se tudi dobimo, in da sem pride s to kolegico, ker potem še nekam gresta, tako da bo tudi pijača spotoma.
me pa vseeno zanima, kaj pomeni če punca pripelje s seboj svojo kolegico? da si ne želi biti s teboj sama? da se zavaruje da se ne bo nič zgodilo? da ti bi rada dala vedet, da ni zainteresirana za kaj več kot prijateljstvo?
hvala za odgovore.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Meni je to malo čudno če povem iskreno. Če bi jaz imela interes do enega, pa bi šla z njim na pijačo, potem na pijačo samo ne bi vabla kolegic.. Kaj pa bi to lahko pomenlo pa nimam pojma.. sej mogoče pa ni nič takega.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
V primeru, da je ta kolegica njen prevoz jo še vseeno lahko pošlje nekam naokrog dokler je ona s tabo na pijači. Če jo pa hoče tudi tam zraven, pa to po mojem ni preveč dober znak
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- sputnik00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2009
ne vem, mogoče brezveze kompliciram....
no, če ji nisem všeč, če si me ne želi vidt, bi mi verejtno to povedala na bolj odkrit način, kaj pa vem....nimava nobenih skupnih kolegov, al pa kakršnih drugih zadržkov....
ni pa fora v tem, da si ne želi bit prvič sama z mano, ker sva že parkrat se vidla, in tud prvič je prišla sama....tko, da bi mi kar se tega tiče morala zaupat....
no, če ji nisem všeč, če si me ne želi vidt, bi mi verejtno to povedala na bolj odkrit način, kaj pa vem....nimava nobenih skupnih kolegov, al pa kakršnih drugih zadržkov....
ni pa fora v tem, da si ne želi bit prvič sama z mano, ker sva že parkrat se vidla, in tud prvič je prišla sama....tko, da bi mi kar se tega tiče morala zaupat....
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Mogoče si ji pa tok ušeč,da bi kej mela s tabo,pa je prej pač hotla še prevert kakšen se zdiš njeni kolegici, kako se bosta vidva s kolegico razumela,.. ker men je npr. dost pomemben, da bi se moj tip razumel tud s frendicami oz vsaj najboljšo prjatlco. Zdej ne vem a je bla to sam kolegica al bolša prjatlca, ampak punce si dostkrat pomagamo med sabo s kakšno oceno bodočega tipčka Boš videl kako bo naprej, če jo bo zdej redno vozila s sabo,pol je pa to no go za vajin odnos.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Stari izvisel si. S sabo bo pripeljala prijateljico s katero se bo cel čas pogovarjala, ti pa boš lahko samo sedel pa poslušal njuno debato. To je najslabše kar se tipu lahko zgodi ko gre s punco ven na pijačo.....da s sabo privleče frendico...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov