Pijača z njo + njena kolegica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
mogoče se ji pa zdiš to good to be true in se boji da jo boš razočaru..zto bi rada slišala mnenje svoje frendice k ji najbol zaupa predn se zveza v kaj razvije in se ona uspe navezat še močneje..
Tukaj je govora o spoznavnih zmenkih. Niti slučajno ne verjamem, da bi katera pripeljala na zmenek s tipom, ki bi vam bil hud in s katerim si želi vsaka bit sama, zraven prijateljico, ker bi to avtomatično pomenilo 0 intimnih trenutkov in napredovanja v tej smeri. (Kar pa je vsakemu v interesu, če ti je moški/ženska dobra)
Dejte nehat dajat lažnega upanja tipu s takimi. Že samo če obstaja 1% možnosti, da je ženska tok ubrisana, da je zmožna pripeljat prijateljico na zmenek, da presodi tipa,bi bilo to zadosti psiho dejanje, da pri meni ne bi mela več šans.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
tmis_ napisal/-a:Že samo če obstaja 1% možnosti, da je ženska tok ubrisana, da je zmožna pripeljat prijateljico na zmenek, da presodi tipa,bi bilo to zadosti psiho dejanje, da pri meni ne bi mela več šans.
se popolnoma strinjam ... meni kaj takega nikoli ne bi padlo na pamet .. in niti pomislila nisem da dejansko katera to dela, dokler nisem prebrala te teme ..
Zadnjič spremenil Libido., dne 27. Dec. 2009 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's swim to the moon .....
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
arrow napisal/-a:"Prosila" bi jo naj ga mal bolš spozna, ker res na enem "zmenku" ne spoznaš dobr človeka, če bi ona še kar vztrajala na tem, da ji ni všeč, jst bi bla pa full zaljubljena bi verjetno vztrajala pri fantu in upala, da ga ona sčasoma sprejme, mi pa ne bi bil lih fajn občutek. Vsaj na začetku.
Kje je potem point tizga, ko si napisala, da naj kolegica tud oceni, če bi ti z njim ostala kljub temu, da njej ni všeč?
It was forever..but it didnt last long..
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Ja zanimal bi me, kakšen se zdi njej, nism pa misnla,da je zdej to, da je njej všeč oz da ga odobrava predpogoj, da sem jst z njim. Kokr sem napisala, vse se mi zdi dost laži, če se tip razume s tvojo ožjo družbo, pač jst bi bla bol vesela, srečna. Aja, pa jst nism zdj misnla,da bi jo prpeljala prou na zmenk,ampak pač enkrat tko na skupno pijačo,kavico ,ker vsaka kava z nekom zame lih ni zmenk. Mogoče sem narobe zastopla avtorja te teme in njune pijače nisem smatrala ravno kot zmenk.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ma če gre tja v te konce s kolegico, pa nima kolegice kam odpikat za ta cajt, ko bi šla s tabo na pijačko, jo ma mejbi pač zato zraven. Jz sm enkrat planirala it nekam na izletka s prjatlco in bi se vmes še z enim dobila .. pa bi mi blo kul it z njim samim na pijačko, sam bi šla v tem primeru kolegica pač zraven - je ne bi poslala v šoping vmes, razen če bi mi bil model res v nulo všeč in bi rabla mau samote Pol bi blo verjetn bl fajn njo poslat v šoping center, kot da bi zraven svečko držala (sam bi blo grdo jo zvlečt s sabo in jo pol prosit, če se lah za kšno urco odstrani).
Ampak v prvem primeru bi bil tip že takoj, ko bi se menila z njim, seznanjen s tem, da grem jz pač s kolegico mal u njegove konce in da če hoče, se lah kej dobimo.
Ne bi pa "slučajno" (ala lih sm jo srečala tle za vogalom) še kogarkol zraven vlekla na pijačko, če bi hotla se dobit z nekom, ki mi je všeč. Oz. če bi tko srečala kšno prjatlco, bi verjetn poklicala, če je kul, da prleti zraven, pa magar da bi bla zmenjena zgolj s kolegom, kaj šele s potencialnim bodočim (ampak pr slednjem itak ne bi šla z mano). Varianta, da bi koga vlekla s sabo, da oceni človeka, ki je meni všeč, če je res dost kul zame, pa no go! Če je človek men kul, je kul. Če prjatlci ne bo všeč, jebiga. Če se pa poštekata pa super.
Ampak v prvem primeru bi bil tip že takoj, ko bi se menila z njim, seznanjen s tem, da grem jz pač s kolegico mal u njegove konce in da če hoče, se lah kej dobimo.
Ne bi pa "slučajno" (ala lih sm jo srečala tle za vogalom) še kogarkol zraven vlekla na pijačko, če bi hotla se dobit z nekom, ki mi je všeč. Oz. če bi tko srečala kšno prjatlco, bi verjetn poklicala, če je kul, da prleti zraven, pa magar da bi bla zmenjena zgolj s kolegom, kaj šele s potencialnim bodočim (ampak pr slednjem itak ne bi šla z mano). Varianta, da bi koga vlekla s sabo, da oceni človeka, ki je meni všeč, če je res dost kul zame, pa no go! Če je človek men kul, je kul. Če prjatlci ne bo všeč, jebiga. Če se pa poštekata pa super.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- MinimaLady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Your worst nightmare
sputnik00 napisal/-a:eno vprasanje:
z neko punco sva se spoznala pred kratkim in parkrat dobila na pijači, oz. sva kam skupaj šla.sva se imela fajn, ni se sicer še nic zgodilo med nama, mel sem pa občutek, da se dobro počuti v moji družbi, pa da se imava fajn.
v prihodnjih dneh sva se dogovorila se za eno pijaco in ona pravi, da bo s seboj pripeljala svojo kolegico.....res je da ona ni iz mojega mesta, kjer se tudi dobimo, in da sem pride s to kolegico, ker potem še nekam gresta, tako da bo tudi pijača spotoma.
me pa vseeno zanima, kaj pomeni če punca pripelje s seboj svojo kolegico? da si ne želi biti s teboj sama? da se zavaruje da se ne bo nič zgodilo? da ti bi rada dala vedet, da ni zainteresirana za kaj več kot prijateljstvo?
hvala za odgovore.
Sodeč po opisu celotne situacije sem skoraj 100%, da punca želi zgolj prijateljski odnos..moje mnenje pač..correct me, if i am wrong
Just go with the flow;)
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Zdaj vsaj vem (tudi na podlagi svoje izkušnje), da če punca, s katero se dobim na zmenku, pripelje s seboj še prijateljico, mi je lahko takoj jasno, da iz tega moke ne bo zveze.MinimaLady napisal/-a:sputnik00 napisal/-a:eno vprasanje:
z neko punco sva se spoznala pred kratkim in parkrat dobila na pijači, oz. sva kam skupaj šla.sva se imela fajn, ni se sicer še nic zgodilo med nama, mel sem pa občutek, da se dobro počuti v moji družbi, pa da se imava fajn.
v prihodnjih dneh sva se dogovorila se za eno pijaco in ona pravi, da bo s seboj pripeljala svojo kolegico.....res je da ona ni iz mojega mesta, kjer se tudi dobimo, in da sem pride s to kolegico, ker potem še nekam gresta, tako da bo tudi pijača spotoma.
me pa vseeno zanima, kaj pomeni če punca pripelje s seboj svojo kolegico? da si ne želi biti s teboj sama? da se zavaruje da se ne bo nič zgodilo? da ti bi rada dala vedet, da ni zainteresirana za kaj več kot prijateljstvo?
hvala za odgovore.
Sodeč po opisu celotne situacije sem skoraj 100%, da punca želi zgolj prijateljski odnos..moje mnenje pač..correct me, if i am wrong
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov