PAVZA - se splača??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Tud jst poznam en parčk k sta bla že od 15 leta skupi (punca je bla tok stara), pol sta pr 19 letih čist nehala in bla čez eno leto spet skupi, in zdej sta že 2 leti spet skupi.
Čeprov ne vrjamem v take stvari, jst bi se skos žrla kaj je počel med tem časom. In če bi hotu pavzo je pomoje sploh ne bi sprejela (ampak dobr to rečm zdej, ko bi bla v tej situaciji bi pomoje jo
).
Čeprov ne vrjamem v take stvari, jst bi se skos žrla kaj je počel med tem časom. In če bi hotu pavzo je pomoje sploh ne bi sprejela (ampak dobr to rečm zdej, ko bi bla v tej situaciji bi pomoje jo

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
To je pa tako zelo idealistično razmišljanje.
Ne verjamem, da obstaja par, ki bi bil skupaj dlje časa in se pri nobenem od partnerjev (ali kar obeh) ne bi pojavil dvom. Ne pravim, da je pavza najboljši način za razreševanje težav, ampak nevarno je pričakovat pravljico, ker zveza to ni.
Ne verjamem, da obstaja par, ki bi bil skupaj dlje časa in se pri nobenem od partnerjev (ali kar obeh) ne bi pojavil dvom. Ne pravim, da je pavza najboljši način za razreševanje težav, ampak nevarno je pričakovat pravljico, ker zveza to ni.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:To je pa tako zelo idealistično razmišljanje.

sem že jst enkrat povedala, zveza ni pravljica, življenje ni pravljica.Tukaj je vse možno.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
jullia_ napisal/-a:Ne pravim, da je pavza najboljši način za razreševanje težav, ampak nevarno je pričakovat pravljico, ker zveza to ni.
Odvisno kako tretiraš pravljico. Če pomeni, da ni nobenih dvomov, problemov... potem zveza to ni. Če pa pravljico dojemaš, tako da si s se s partnerjem zmožen o teh stvareh pogovarjati, reševati probleme, spore, potem pravljica obstaja.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
No, če so prepiri in težave, potem to zame že ni pravljica, ampak resničnost.
Strinjam se s teboj, da se je bolj fajn stvari takoj zmenit, kot pa čakat 2 tedna in se potem pogovorit.
Odgovarjala sem zgolj na to, da naj partner ne bi smel imet dvomov in bi moral biti vedno in povsod 100% prepričan v zvezo. To se mi pa v bistvu sploh ne zdi možno.

Odgovarjala sem zgolj na to, da naj partner ne bi smel imet dvomov in bi moral biti vedno in povsod 100% prepričan v zvezo. To se mi pa v bistvu sploh ne zdi možno.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Če so samo prepiri potem res ni pravljica. Če pa je prisoten še en zrel, odkrit pogovor, potem pa (zame seveda) je pravljica (čeprov ta beseda deluje tako klišejsko).
Vedno in povsod? Se strinjam, nemogoče.
jullia_ napisal/-a:Odgovarjala sem zgolj na to, da naj partner ne bi smel imet dvomov in bi moral biti vedno in povsod 100% prepričan v zvezo. To se mi pa v bistvu sploh ne zdi možno.
Vedno in povsod? Se strinjam, nemogoče.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
jullia_ napisal/-a:To je pa tako zelo idealistično razmišljanje.
Pr men se je to že zgodil..po ene pol leta zveze. Ampak nisva mela nobene pavze, sam velik sva se pogovarjala o tem...in rezultat je tuki da sva zdj 3 leta skupi.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ŽuŽa napisal/-a:Tud jst poznam en parčk k sta bla že od 15 leta skupi (punca je bla tok stara), pol sta pr 19 letih čist nehala in bla čez eno leto spet skupi, in zdej sta že 2 leti spet skupi.
Čeprov ne vrjamem v take stvari, jst bi se skos žrla kaj je počel med tem časom. In če bi hotu pavzo je pomoje sploh ne bi sprejela (ampak dobr to rečm zdej, ko bi bla v tej situaciji bi pomoje jo).
sej sta se sama dogovorila za pavzo in tud punca je bla lahko z drugimi v tem času ne? če sta se odločila za nadaljevanje zveze je brezveze razmišljat o tem,ker nikamor ne prideš.včasih moraš nekatere stvari pustiti za sabo
- mala.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2008
v večini primerov je zares pavza začetek konca...jaz še s partnerjem nisem imela pavze, ampak če je že bilo tako pol sma šla narazen zares...mislim pa da je pavza prvi znak, da se te je partner naveličal oziroma, da mu nekaj manjka v zvezi...
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Sama ne odobravam pavz. Zakaj?
Imam prijateljico, ki je v zvezi že leto in pol. Sedaj sta si vzela pavzo, ker je ona ugotovila, da jo veza malo veže, ji ne ustreza, da ni več tako kot je bilo. Vse lepo in prav, če le ne bi ona takoj prvi dan srala z drugimi?! No, tega ne odoobravam. Čeprav sta fant in punca na pavzi, se mi zdi grdo in nesramno do partnerja. Potem je bolje,da se razideta. Ne pa, da pustiš nekoga čakati nate.
Imam prijateljico, ki je v zvezi že leto in pol. Sedaj sta si vzela pavzo, ker je ona ugotovila, da jo veza malo veže, ji ne ustreza, da ni več tako kot je bilo. Vse lepo in prav, če le ne bi ona takoj prvi dan srala z drugimi?! No, tega ne odoobravam. Čeprav sta fant in punca na pavzi, se mi zdi grdo in nesramno do partnerja. Potem je bolje,da se razideta. Ne pa, da pustiš nekoga čakati nate.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov