PAVZA - se splača??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Jan. 2008 11:09

Midva z bivšim sva jo imela. 2 tedna :D Po tistem je bilo boljše kot prej.

Sva pa z mojim ravno na tem, da jo začneva, vendar je verjetno ne bova ker dvomim da bi nama šlo potem naprej. Ali bova resno zadnjič poizkušala rešiti probleme, ali pa končava za zmeraj :cry:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 14. Jan. 2008 11:44

Men se zdi pavza čist ok, dokler en od partnerjev s tem ne odlaša konca zveze. Na primer, da se en od partnerjev že dobr zaveda, da bo zvezo končal, pa to mal omili s predlogom, da bi mela pavzo...in to zanj ubistvu pomen že konec zveze, ne pa reševanje problemov v zvezi.

Jst sm tud že mela v mislih, da bi mojmu (ko sva mela največjo krizo) predlagala mal pavze, da bi vidla, kako bi mi sploh blo brez njega, če bi ga pogrešala itd, ker skupi živiva in si sploh ne znam predstavljat, kako bi blo drugač. Pavza zame ne bi pomenila, da zdj sam pa kao samska, pa gremo v napad.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Jan. 2008 12:16

Pavza po mojem mnenju ni dobra. Že dvakrat se mi je zgodilo da sem jo imela. Predlagala sta jo dva bivša in sem takoj vedela da bo konec.
Tud ne vem zakaj bi dva, ki se imata rada, naredila pavzo?? Kot je ena rekla...to je začetek konca!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Jan. 2008 12:26

Men je pauza beg od nečesa. Problemou, partnerja, zveze same.

Ne vem, kaj naj bi pauza kot taka spremenila in to sm povedala še usakmu, k je meu kdaj tovrstne pomisleke.

Če se u zvezi pojau problem, ga distanciranje partnerja drug od drucga ne bo rešil, še zmer bo tle, mogoče postane še večji. Težave zveze lahko reš samo zveza sama in če ta več ne obstaja (čas pavze), kdo bo tist, k bo kej spreminju? "Ona" (zveza) bo ostala tm nekje zadi, nedotaknena, z usm sranjem vred. In k se bosta dva, k sta bla en cajt narazen, brez stikou (saj ne takih, k jih zveza zahteva), spet vrnila, ne bo ta nč bolša, kr so problemi ostal nedotakneni.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 14. Jan. 2008 13:10

Nekoč mi je en predlagal pavzo in sem mu rekla naj vzame vse ali nič. Tako da pavza pri meni ni opcija in se strinjam s tistimi, ki pravite, da pomeni začetek konca. Če rabiš samo oddih od partnerja se lahko tudi zmeniš, da recimo en teden preživita vsak zase, ampak še vedno ostaneta par.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 14. Jan. 2008 13:34

Te pavze so men neki najbolj neumnega. Ne vem zakaj bi rabu pavzo, če maš nekoga rad? Če so v zvezi kakšni problemi, se jih potrudiš rešit (skupi), če ne gre drugač, kot da si vzameš oddih od nekoga, pol pa itak bolš, da gresta narazn. Pa ne vem a naj bi pavze pomenle da si tist trenutek samski in da v bistvu lahk delaš kar hočeš, al sta na nek način še vseen skup, sam trenutno nimata stikov? Krneki, res. Če bi men kdo to predlagal, bi rajš končala. Ker bi mi blo kristalno jasno da ni vse okej in bi sam mučla sama sebe z vztrajanjem v nečem takem.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 14. Jan. 2008 15:23

do sedaj (moram potrkat) še nobene pavze nisva potrebovala... hvala bogu kajti mislim, da je to začetek konca kot je bilo že prej omenjeno
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Jan. 2008 15:23

No ja, pri nama z bivšim je ravno to dalo povod za "reden konec". Tako da... kakor hitro sva se na mojo pobudo zmenila, da si pustiva nekaj časa in narediva premor, sem vedela pri čem sva.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 14. Jan. 2008 16:22

Nikdar nisem tega počela,ker se mi to zdi totalno brzeveze. Pavza? no go! Če se mata dva rada,ne rabia nobene pavze,ker če se pojavi iz vsaj ene strani razmišljanje o tem,potem nekaj ni v redu. Veza škriplje. Al si skupaj al pa greš narazen. Tko je! PAvza pa je samo neka potuha al ne vem kaj bi rekla temu. Tisto pa, kot je ena omenla, da greš narazen pa pol spet prideta skupaj,vse nenamerno,pač splet okoliščin je pa drugače. Temu bi js rekla nekak usoda. Tko se je zgodl pr nama z zdejšnjim fantom. Midva sva hodila še ko sva bla mlada(13,on 17 let). Pač poletna ljubezen. Potem sva šla narazen n sva imela bore malo stikov,nekaj časa sploh nič. Sva doma iz različnih krajev. No za moj 18 roj.dan je pršu pa k men, pa pol čez 14 dni sva šla skupaj na morej in spet začela. Sedaj ta veza traja 5,5 let. Tko da, pavza je eno(proti), splet naključij in okoliščin pa drugo.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 14. Jan. 2008 16:48

z mojga vidika..bolj kot pavza se splača ornk pogovrit (ali skregat) 2 dni miru pol pa gre dalje..bolj kot nevem mesečne/14 dnevne pavze, nima smisla..

no, edin enotedenske trme odobravam. Pa ne da so pavze, sam da ne od k teb, pa da se mal zave kaj pogreša in kaj zamuja. :evil:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 14. Jan. 2008 17:39

hm... pavze niso nikoli dobra zadeva.

take it or leave it!
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 14. Jan. 2008 18:18

Midva sva imela pavzo mislim, da teden ali dva ... in sva še vedno skupaj (več kot pet let) :wink:
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 14. Jan. 2008 18:25

majaoko napisal/-a:Midva sva imela pavzo mislim, da teden ali dva ... in sva še vedno skupaj (več kot pet let) :wink:

majaoko, čestitke, pridna si :wink: sam..a je bla to pavza da se reče da sta delala usk kr sta hotla al sam da sen ista vidla pa bla kokr par useen?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 14. Jan. 2008 18:55

js tut mislim, da je pavza vbistvu prvi korak h koncu. pomojem neka blaga in mila oblika, da vse skupi izpade manj boleče, čeprav tudi to je relativno... čeprav je pa res razlika med pavzam, lahko imaš pavzo da se samo pač malo manj vidita in si vzameta nekaj časa vsak zase, lahko pa imata pavzo in sta vmes z drugimi tipi/puncami, to je velika razlika med pavzama
:!:
drugač pa, da konkretno odgovorim - sem imela pavzo enkrat in sva potem končala. in boljše bi bilo, če bi to opravila že takoj in ne vlekla. je pa moja prijateljica po 2letih z njenim tipom imela pavzo približno 2meseca, ampak sta sedaj spet nazaj skupaj, še bolj zaljubljena in srečna kot prej :)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 14. Jan. 2008 19:05

*purple* napisal/-a:midva sva mela samo eno pavzo.No, ubistvu to ni bla pavza, ampak sva takrat na začetku zveze, prav zares končala.Sicer kot pravijo, da špogreta župa ni dobra, se v mojem primeru nebi strinjala, ker nama je šele potem zalaufalo tko kot se tiče.
Pri nama z bivšim je blo isto. Po tej prvi "pavzi" sva bla skupaj še več kot 3 leta.
I laugh at gilded butterflies.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov