PAVZA - se splača??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2008 21:54

KristinĆk napisal/-a: pavza je začetek konca.. in ne sprenevedanje, da bo po pavzi vse vredu..
priznam, je nekaj zvez katere ugotovijo da se imajo po t.i. pavzi še raje, ampk jih je malo..

ni vredno časa izgubljat za pavzo, ni vredno presekiranih dni, polnih joka, kajti ve se, kaj bo pavza prinesla..
:cry:

sočustvijem s tabo, ker vem kako ti v tem momentu je.

ampak naj še tole povem.od najine pavze in ponovnega začetka so pretekla že tri leta in tri mesece, tako da se mi ne zdi ravno tole začetek konca.nekje lahko pavza prekleto pomaga, drugje pač ne.neke splošne črte se tukej ne da potegnt, ker je od vsakega posameznika in zveze različno!
tko da nevem, jaz osebno bi še ponovila pavzo, dobro pri sedanjem si želim, da se take stvari nebi dogajale ampak vseeno.Nisem tip človeka, ki bi zabrisala takoj puško v koruzo.če bi jo že pri najini pavzi zabrisala kot so mi svetovali veleumni ljudje in mi razlagali, da me nima rad, da blablabla, bi še dandanes tolka z glavo v zid.razlog te pavze je bil pa daleč stran od tega da me nebi imel rad in da nebi želel bit z mano.samo trenutni preveliki pristiksi s strani staršev, ki jih ni več zdržal.Potem se njim je pa na veliko uprl in ostal še naprej z mano!
tko da ja, ne pomeni vsaka pavza začetek konca.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 02. Sep. 2008 22:00

maaa nism z gorenskeeeee :D naredte enkrat u lj pa uletim :)

hm.. purple.. veš kaj js mislm.. ljubezen in zveza ne potrebujeta pavze da normalno delujeta še naprej.. to je moje mnenje.. seveda sprejmem tut tvojga, nimam nč proti tvojemu mišlenju..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2008 22:14

čist odvisno, res..Poznam tud dva ostala para, ki sta imela pavzo, pa sta obadva skupaj po tem že zlo dolgo (en pet, en pa neki čez šest let)...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 02. Sep. 2008 22:26

ma js že preprosto mislm to, da če se mata 2 res tko zlo rada, premagata vsako še tko nepredstavljivo oviro..kaj potem bi se vsak poročen par ločil za vsak spor?

zato je moje mnenje da pavza ni potrebna..potreben je učinkovit pogovor, ne le na hitro, da se poskusi razrešiti..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2008 22:30

preveč bereš pravljice? :D
ljudje smo iz mesa in krvi in ljudje delamo napake, delamo kdaj pa kdaj določene stvari brezglavo, neglede na to koliko imamo nekoga radi, ga lahko prizadanemo.
in ravno tako je s pavzo.ne vidiš izhoda, osebo imaš rad, ampak pritisk je prevelik.narediš napšako, želiš nekaj časa miru..In na koncu ugotoviš da ne moreš brez ljubezni...in si lahko spet srečen v nedogled.
take pavze se ponavad enkrat zgodijo, če že se.če bo pavza vsake dva mesca, pol to že ni to.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 02. Sep. 2008 22:37

ne ne berem jih že kar velik let,sam v njih pa še vrjamem :D sploh je fain kdj kako sneguljčico, trnuljčico itd prebrat da mal odplavaš drugam :)

maš prou purple, se strinjam, sam vseen ostajam pr svojm mnenju.. kr pavze se mi ne zdijo smislne..res ne..kr res ne rabš pavze da ugotoviš da maš osebo rad.. to ugotoviš tekom zveze, v tednih, mescih, letih.. in šele takrat ugotoviš da je resnično del tebe, del tvojega življenja..

no to je vse z moje strani :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2008 22:43

no ja, res pa je da vse te pavze, o katerih jaz govorim, niso ble sredi zveze, ampak na čistem začetku.takrat pač še ne veščist dobro al je to to al ni.Smo pa potem svi trije paru ugotovili, da bre svojih partnerjev no-go :D
Myra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Myra » 02. Sep. 2008 22:52

Mah....to, da ljubezen premaga vse ovire?? Za nek partnerski odnos (ljubezenski) je ljubezen seveda predpogoj...potrebno je pa še veliko drugih stvari, da to zlavfa... Pa še ljubezen je tak pojem, da...
Drgač pa pavze...Js sm jih mela v svojem trenutnem razmerju kar veliko, vedno sva pristala nazaj skupaj. Sam če se problem, zaradi katerega je prišlo do pavze, ne razreši in ni govora o njem, zveza ne bo zlavfala...Mogoče prvi mesec, pol se pa spet pojavi jedro spora...oziroma tista težava, zaradi katere je do pavze prišlo.
janja1988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a janja1988 » 03. Sep. 2008 10:01

hmm...
jaz sem se sama našla v tem začaranem krogu pavze.
vedno sem govorila da se nebom nikoli vrnila k bivšemu...
in ja zarečenega kruha se največ poje...
imela sva pavzo....
zdaj se dobiva da se odločiva kako boma naprej.
jaz mam njega rada....on ma mene rad....
v tem času ni noben mel koga drugega....
jokala sva ko sva se slišala...

mislim da je ljubezen najpomembnejša...in se ne smeš ozirat na nikogar...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 03. Sep. 2008 13:47

midva sva bla en let skup pa šla narazn za 4 mesce.
Pr nama je bla ta pavza ful dobra ker zdj sva pa na novo ze 4 leta skup :)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 03. Sep. 2008 14:12

Mene je pa pauze strah. nevem . . . kukr da vodi h koncu. . :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 03. Sep. 2008 14:15

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 03. Sep. 2008 14:17

°PeeKaBoo° napisal/-a:Jst njemu neb mogla rečt za pauzo, sam da pomislm na to..uh ne ne ;( Pomoje pa tut, če bi mi on to reku, neb mogla zdržat te pauze..bi se mi skoz u glavi vrtel, kaj use se bo spomnu narest, končat..o čem razmišlja.. a-a :nein:

Evo, to sm jst misnna. Isto. ZAdnič ko mi je predlagau k je blo res hudoo. Faaak. ni šans :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Sep. 2008 18:59

°PeeKaBoo° napisal/-a:Jst njemu neb mogla rečt za pauzo, sam da pomislm na to..uh ne ne ;( Pomoje pa tut, če bi mi on to reku, neb mogla zdržat te pauze..bi se mi skoz u glavi vrtel, kaj use se bo spomnu narest, končat..o čem razmišlja.. a-a :nein:

jst se ful strinjam s tem napisanim. Da bi mi tip rekel, da rabi pavzo, bi začela razmišljat samo o tem zakaj jo potrebuje, kaj je narobe, zakaj ne moreva skup rešit ipd.
Meni se pavze ne zdijo nič dobrega!

čeprav midva sva jo imela. Ampak ne pavze v pravem pomenu. Sva nehala na njegovo željo! tisti mesec je bil zame katastrofa. Vendar si nikoli ne bi mislila da bova še kdaj skupaj saj je bilo razlogov iz njegove strani za konec kar dosti. Vendar pa je njemu "pavza" koristila, saj je ravno v tem mesecu ugotovil koliko mu pomenim in da me hoče nazaj, da popravi vse, kar je zajebal. jaz pa sem seveda v tistem mesecu še bolj dojela koliko mi pomeni.
Tko da v tem primeru je bila pavza samo dobra. Samo da bi mi jo pa sam od sebe predlagal in da bova kasneje spet skupaj, da rabi samo odmor, pa ne vem če bi sprejela.
Sej si ne moreš vzeti odmor od partnerja. Kaj pa pol ko si poročen?!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 03. Sep. 2008 23:04

Js sm tut misla u bistvu da je ta pavza najina bla v bistvu konc med nama. In sploh u bistvu nism upala da bova še kdaj skupej. Zato sm šla naprej s svojmu lajfm in tut misla nism na to da bova še kdaj skupej. Pač vedla sm da jokanje za širimi stenami mi ne bo pomagal....
Pa je pršu nazaj, sva se pomenla.....in dons vse ql :) :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov