PAVZA - se splača??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Avg. 2008 14:36

Ja sam če ti delaš pavzo...je logično da se začneta partnerja pogrešat...to je 1x1. Zdj ne vem...sj mu lahko na lep ačin poveš da..bi rada 1 dan zase...da se sprostiš...samo to ni pavza, ampak samo malo"počitka".
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Avg. 2008 14:46

*Lara* napisal/-a:Ja sam če ti delaš pavzo...je logično da se začneta partnerja pogrešat...to je 1x1. Zdj ne vem...sj mu lahko na lep ačin poveš da..bi rada 1 dan zase...da se sprostiš...samo to ni pavza, ampak samo malo"počitka".

Mislim, da eni s pauzo ugotovijo, da partnerja ne pogrešajo tolko in pol pač končajo.

Ja, je res, da je razlika med pauzo in tem, da si uzameš počitek zase.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Avg. 2008 14:54

p!ka napisal/-a:Mislim, da eni s pauzo ugotovijo, da partnerja ne pogrešajo tolko in pol pač končajo.

Ja, je res, da je razlika med pauzo in tem, da si uzameš počitek zase.

Ma men je to čudo. Jz sm mela zvezo čist v kur**c...pa še vdno ko sva bla 3 dni narazen, sva se full pogrešala in bla vsa srečna, da sva skupaj. Samo...tud zdj ga pogrešam, ko sva končala...samo tko je ...jz ne morm živet od teh pavz, ki sprožijo pogrešanje....ker to ni življenje ki bi kam pripeljalo...ampka samo neka potuha...nerealna. Pač, treba se je ustavt in realno premislt kam pelje ta zveza. Tdu če se čez 3 dni začneta pogrešat...ne...realno je treba gledat.

No sj enim pa očitno paše, da zveza temelji na pavzah...ker je res adrenalinski občutek, ko pomisliš da ne boš več nikoli s svojim parterjem. Jaz in on bi takrat tud laufala en do druzga...(takrat ko sva bla narazn..kao da je konc) Samo..to ne morš tko.. :?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Avg. 2008 15:01

Odvisno od posameznika kko gleda na pauzo. Tebi se zdi nesmiselno. Jz iz mojih izkušenj vem, da pauza ni tolko slaba rešitev. Seveda, če se konča dobro.

Mi2 se po 3 dneh ne pogrešava, ker sva vajena, da se ne videvava usak dan/ drugi dan. Jz mam občutek, da mi neki manka in željo, da pa bi ga hotla vidt. Sam vem, da morem pač potrpet še tolko in tolko dni in pol pač nekako gre.
Lani poleti pa sm ga res pogrešala, ker se nisva vidla tud po 2 tedna.
Moje mnenje o pogrešanju je, da se človek loti pogrešat drugega odvisno od tega kolko je navajen, da vidi partnerja.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Avg. 2008 18:11

Ma kolko pa se vam zdi zadosti časa za pavzo?

Tukaj nekatere govorite o obdobju nekaj dneh ali enem/dveh tednih... To zame ni pavza... Mislim, da lahko rečeš, da si si vzel pavzo, treba vsaj kšn mesec, da res razčistiš stvari pri sebi, on pri sebi...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 28. Avg. 2008 18:21

MilkyWay napisal/-a:Ma kolko pa se vam zdi zadosti časa za pavzo?

Tukaj nekatere govorite o obdobju nekaj dneh ali enem/dveh tednih... To zame ni pavza... Mislim, da lahko rečeš, da si si vzel pavzo, treba vsaj kšn mesec, da res razčistiš stvari pri sebi, on pri sebi...

Če tko gledamo pol sva bla misva na kratkem oddihu. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 28. Avg. 2008 18:31

Jaz imam slabe izkušnje s pavzo. Imela sem samo eno, pa še to na pobudo fanta, ki se ni mogel odločiti ali se vidi z menoj tudi v prihodnosti ali ne, končalo se je pa tako, da sem jaz v času njegove "pavze" ugotovila, da se jaz ne vidim z njim. :lol:

To je bila prva in edina. Ne maram jih, ker človek ne ve pri čem je, ne veš ali fanta/punco med pavzo sploh kaj poklicat ali ne, če pokličeš ti rečem, da sta na pavzi in da rabi mir, če ga ne, pa spet postrani gleda, češ, da se sploh nič ne zmeniš zanj. Smešnica. :lol:

Če mi ni več do fanta, zadevo raje končam. Tako sem vedno delala in vedno mislim. No, upam, da z zdajšnim pač ne bova končala. :D
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 28. Avg. 2008 18:32

Glede na to, da mora pavza trajati vsaj kakšen mesec, potem sem js mislila verjetno na kratek premor. Čeprav zame je to enako. Itak je odvisno od posameznika oz. posameznega para, koliko časa potrebujeta za to. In od njune zveze. Po moje ni glede pavze nobenega pravila. Če jo potrebuješ, si jo vzameš in kolikor časa pač potrebuješ... Sama bo pokazala posledice, pa naj bo to konec ali obuditev zveze. Bolje je narediti pavzo, da ugotoviš, da ni prihodnosti, kakor da vztrajaš in se sprašuješ, odgovorov pa ne dobiš in se še vedno slepiš in misliš, da je vse v najlepšem redu in da bo čez čas bolje. Toda brez truda ni nič. Razum je tisti, ki bi moral nadzirati čustva.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Avg. 2008 19:17

p!ka napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Ma kolko pa se vam zdi zadosti časa za pavzo?

Če tko gledamo pol sva bla misva na kratkem oddihu. :D

Lahko tudi :) . Preprosto nevem, kaj lahko v dveh tednih razčistiš... Sicer pa, odvisno od posameznika...

Sama zase pa vem, da bi po zaključku pavze hotela še eno, pa še eno, pa še...In vse tako v nedogled... Ker vem, da je tisti občutek svobode čisto nekaj drugega, kot pa občutek vezanosti... In če prostovoljno hočeš doživet občutek svobode, ti bo tako všeč, ta se vezanosti ne boš hotel vrniti...
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 28. Avg. 2008 19:23

Ko gre za ljubezen niso pomembne nobene pavze. Pika, stop, zgodba končana.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 28. Avg. 2008 19:33

katrin21 napisal/-a:Ko gre za ljubezen niso pomembne nobene pavze. Pika, stop, zgodba končana.

Misliš reči zaljubljenost? Ljudje imamo prepogosto napačne predstave o ljubezni, žal.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 02. Sep. 2008 21:18

nism si mislna da bom mogla kdaj delit to izkušnjo z vami, ampk zdj jo morm..
Vse je bilo lepo, s fantom sva imela vzpone in padce, ampk najina zveza je bla zmer popolna..popoln parčk, vsepovsod so naju vidl kot prfektna..ustvarjena drug za druzga..tut js sm tko mislna..vedla sm da ga lubm..da ga mam rada..in še zmer ga...
17.8. me je prosu za neki dni premislka..reku je da ga nek odbija, da ne more v zvezi delovat tko kot bi mogu..rabu je pavzo..rekla sm vredu..in ta pavza se je vlekla.in vlekla.. do 31.8..se pravi dva tedna..pa še takrat sm ga js prosla da mi pove, kr ne morm živt tko.. in ja.. dva dni sm že samska..
ta pavza mi ni prnesla nč pozitivnega..kvečjemu bolečino, žalost, solze in dejstvo, da ne znam živeti brez njega, da se počutim osamljeno..
dve leti nenehnih pogovorov, dnevnih klicev, sporočil, kavic, biti skupaj.. končalo se je dan preden bi najina zveza dopolnila 20 mesecev..skoraj 2 leti..
torej kar hočem povedat je- pavza ne bo prnesla nč dobrga..kvečjemu bo zaprla stara vrata in odprla nova.. s pavzo ne ugotoviš če koga res ljubiš, s pavzo končaš zvezo..in točn tko kot so že bejbe gor rekle- pavza je začetek konca.. in ne sprenevedanje, da bo po pavzi vse vredu..
priznam, je nekaj zvez katere ugotovijo da se imajo po t.i. pavzi še raje, ampk jih je malo..

ni vredno časa izgubljat za pavzo, ni vredno presekiranih dni, polnih joka, kajti ve se, kaj bo pavza prinesla..

NIČ LEPEGA
:cry:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Sep. 2008 21:29

KristinĆk žal mi je za vajin razhod. Upam da se čimprej pobereš in nadaljuješ življenje.. ustvarjaj, jokaj, pogovarjaj se z kolegicami, zamoti se.. čez čas boš vidla da je že moglo bit tako.. :bussi:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 02. Sep. 2008 21:43

veš kaj je najhuj..nimam sploh prjatlc..mam eno..in res sam eno.. kle se pa konča.. tut predn sm šla v zvezo sm mela sam eno.. tisto pravo.. in zdj, k nekoga rabm da bi me potolažu, te osebe ni nikjer..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Sep. 2008 21:45

pridi 19. sept. u Buf u Kranj na cosmo miting, pa te bomo me potolažile :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov