PAVZA - se splača??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 25. Avg. 2008 11:44

Meni se tudi tako zdi. Če zvezi kaže dobro, je boljše razčistit stvari s pogovorom.
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 25. Avg. 2008 12:11

Jst sm bla tudi močno proti pauzam dokler en dan res nism upala več tako nadaljevat kr nama je šlo use narobe. Pauzo sm mu dala jst kr nism vedla več kaj čutim do njega in tudi u zvezi so bile stvari, ki so mi grenile dneve (ljubosumje ipd.). Pavzo naj bi mela 10 dni sam nism niti 4 dni zdržala en brez drugega. Tako, da meni ni žau te pauze kr od takrat se je močno spremenu kr se je po mojem začeu zavedat da me lahko izgubi, meni je pa tudi neki mankalo. Tako da zdej sva skupi že 10mescu, naukljub tisti pauzi ki sva jo mela po pribl. 3 mesecih.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Avg. 2008 12:12

Najbrž te bo moj odgovor mau špiknu. :nixweiss:
Meni se zdi to, da bi po 4 mescih meu pauzo prezgodi in mislim, da tako ne moreš pričakovat nič resenega od njega. Seveda nimam pojma kakšen odnos masta in je moje mnenje samo kot objektivni opazovalec.
Mislim, da so prvi meseci tisti meseci, ko so ekstra zaljubljen in ne da ti po tako kratkem času "zapaše" pauza.

Midva sva tud mela pauzo po enem letu in pou. Enotedensko. In nama je pomagala.

Mogoče bo tudi vama.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 25. Avg. 2008 13:21

vidim da imate precej različna mnenja glede pavz....samo..ne vem...pavza ni pol toliko vredna kot resen pogovor...pavza sama se mi zdi da ne more rešiti dosti..pogovor pa je vnarle nekaj več.

Meni se zdi povsem logično, da če je pavza, da se začneta partnerja po nekaj dnevih pogrešati...in juhu...potem ugotovita, da en brez drugega ne moreta...o ja, res vredno doktorata tole spoznanje :? Ozadje, zakaj sta sploh šla na pavzo pa se, meni nič tebi nič, pomete nekam tja....kjer nihče ne živi, saj zaradi pogrešanja itak pozabiš kaj sploh je bilo narobe. Potem pa čez xy časa pride do istih problemov.

Ne vem...pavza..zakaj ne raje pogovor...pavza mi je tako umeten način pokazatelja, da en brez drugega ne moreta. Tudi jaz sem imela fanta...resnega...zdaj sva končala pred nekaj dnevi...ker... žal je karakter tak da..samo..adijo pamet....in..sorry...evo..jz ga pogrešam....in vem da on mene...samo kaj ..zdaj bi midva lahko nardila pavzo in se začela pogrešat...in bi bila spet skupaj...ampak težave nebi bile odpravljene....Sem šla že čez testvari...kao..da sva šla narazen (sicer neuradno...med nama dvema samo)..ampak potem sva se tako pogrešala, da sva itak po dveh dneh skupaj tičala....rešilo se ni pa nič...pa bi ga lahko mogoče mal streznilo..ampak njemu ni nič pomagalo...niti pavza niti pogovor...takod a..ne vem...jz rez dvomm v te pavze...dejte se raj pogovorit...ker logično je da boš nekoga pri pavzi začel pogrešati... :? Razen če je to samo en način/izgovor kako lepo v miru..postopoma končati zvezo...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 25. Avg. 2008 13:25

Jaz se popolnoma strinjam z *Laro*, pavza ne bo nič rešila. In res se mi zdi mal prezgodaj po 4 mesecih, hmm... Treba se bo pogovort, brez tega enostavno ne gre.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 25. Avg. 2008 13:44

nism sj za pavze.. tj bolš da greš narazn pa je... ker če že maš namen neko pavzo delat ž mor ebit neki fejst narobe ..
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 25. Avg. 2008 14:25

pavza = začetek konca. usaj pr men je blo tko, nism bla prepričana kaj hočm oz. nism čutla več tiste ljubezni in sm nrdila pavzo, da kao razčistim sama pr seb...no ja kar hočm povedat je to, da sva se po enem tednu pavze razšla. in je sedl...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 25. Avg. 2008 15:03

evahunnie napisal/-a:pavza = začetek konca.

Se popolnoma strinjam. Pavza pomeni, da ti nekej ne odgovarja in ko se tega "znebiš" ti je ok, zato ne premišljuješ, da bi se vrnil nazaj. Jest tko mislm.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 25. Avg. 2008 15:13

Strinjam se z mojima dvema predhodnicama. Pavza je umik od resničnih problemov, ki bi jih lahko prediskutirala partnerja med seboj in mogoče razrešila marsikaj ob predpostavki odkritosti in zaupanja.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 25. Avg. 2008 15:17

Pontifex Maximus napisal/-a:Strinjam se z mojima dvema predhodnicama. Pavza je umik od resničnih problemov, ki bi jih lahko prediskutirala partnerja med seboj in mogoče razrešila marsikaj ob predpostavki odkritosti in zaupanja.

Tudi jaz mislim tako. Pavza= začetek konca.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 25. Avg. 2008 22:05

Midva sva se zmenila enkarat letos za pavzo pa nisva zdržala eden brez drugega in sploh bi bilo brezveze. Tko, da mislim da se nekako da brez neke prav posebne pavze zmenit.
In tako kot je rekel Ponfitex Maximus da je pavza umik od resničnih problemov. In da je pavza=začetek konca. Sploh ne bi mogli bolje povedati :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 27. Avg. 2008 13:27

Meni pa pavza pomaga. Včasih podvomim vase in v tem času lahko ugotovim, da si pravzaprav želim njega. In obenem ugotovim, da moram več gledati nase. Včasih se zapostavljam, zato je ta pavza še kako dobrodošla. Vsak človek se mora kdaj malo ustaviti in zazreti vase. Če pa imam njega zraven, mi je to takrat veliko težje kot če sama pri sebi razmislim. Čas naredi svoje. Po tem premoru lahko začneva skoraj nov začetek in se nikoli ne naveličava. Mislim, da je malo umika mogoče celo zdravo. Toda vsak si kroji svojo zgodbo.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 27. Avg. 2008 13:34

Oh pavze..Moj mi je reku da če bi jst hotla pavzo da ne bi hotu bit več z mano. In jst mislm enako. Če bi me moj prosu za pavzo bi se počutla nekak izdano, ker bi dvomu o ljubezni...Se mi zdi da če dvomiš pol to zihr ni to.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 27. Avg. 2008 13:39

v zvezi naj bi uzivala oba... torej, bi bila rada cim vec skupaj, se lepo imela... zakaj potem sploh imeti pavzo? ze ce pomislis na pavzo, mora biti nekaj narobe, torej bolje, da se prekine, kot da se se mucita tistih nekaj dni, ko sta "na pavzi"...
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 27. Avg. 2008 13:44

V fazi zaljubljenosti je res nesmiselno govoriti o pavzi, toda ljubezen in zveza sta pa nekaj čisto drugega od zaljubljenosti. Mislim, da je bolje pavza za razmislek kot nenaden izstop iz zveze zaradi trenutne zmede.
Worship me or walk away.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov