PAVZA - se splača??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Jan. 2008 22:33

kratko in sladko-ne¨!!!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Jan. 2008 9:08

MA sej on je sam vidu da nism bivšga prebolela...pa to sm mu tud rekla..ampk on je kar vstrajal in vstrajal... pol sm rekla da je konc, ko sem se tud sama prepričala da nima smisla se truditi in se siliti s čustvi do njega.....Ja..izkušnja več!
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bonboniera » 31. Jan. 2008 11:08

ne ne lara, js sm mislna tistga bivšiga, k ga nis mogla prebolet-a ta je še aktualn?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Jan. 2008 15:35

Ja, ja....je še aktualn..in tud :)

Bonboniera...kako pa veš,da sva za pol leta bla narazn?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 31. Jan. 2008 15:57

Pri meni se ni obneslo-pavza, pa se vračat nazaj.
Ma pri moji sestrični pa se je in to ful. Z modelom sta bla skupaj, pa sta šla narazen, pa sta bla nekaj časa narazen. In ko sta bila ne vem kok časa narazen, sta se odločila, da bosta znova poskusila. Danes sta poročena, mata otroka, ma se razumesta bolj ko pa marsikdo drug, ki ga poznam.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 31. Jan. 2008 15:58

Ma Tonja se kr strinjam s teboj..Čist je odvisno od situacije..čeprou bi prej rekla, da to ni dobr kot da je..Poznam take in drugačne primere,sam jih več takih k so pol čist nehal..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonboniera » 31. Jan. 2008 18:41

Lara, če se ne motim si o tem pisala v neki drugi temi. sem si zapomnila, ker imam podobno situacijo, pa me je strah iti nazaj, ker ne vem, če lahko zaupam.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 31. Jan. 2008 18:52

midva mava glih zarad te pavze cist drugacn (slabsi :( ) odnos.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Jan. 2008 20:01

Aja,...bonboniera...sm mislna da mogoče kje tistega mojega bivšega poznaš,s katerim sem končala...ker...nisva ravno lepih stikov ohranila..No jaz bi jih, vendar je on čist proti men..sej ga razumem :(

Drgač pa glede tvoje situacije..nikol ne morš vedt..100 ljudi 100 čudi...nikol ne veš kako se situacija obrne..Jaz še vedno verjamem v to da s tistim ki si si usojena..s tistim boš..Pa če bo vrnitev h bivšemu napaka..jah..bog pomagaj...boš pa šla pač okol riti v žep..a na koncu boš tako al tako pristala s tistim usojenim :P

Kaj pa je sploh pri tebi?
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bonboniera » 31. Jan. 2008 20:05

lara dolga, predolga, zgodba. bi rabla ene tri ure da razložim. sej vem, da se morm sama odločit, res pa je, da sva bila zelo mlada in oba neizkušena, ampak sva oba čutila zelo veliko in sva uživala skupaj. vendar so prišli problemi in sva imela vmes dve kratki pavzi. zdaj pa ne vem, ali naj poskusim še v tretje, je pa zdaj minilo že več kot eno leto ko sva narazen, pa jaz še veedno čutim do njega več, kot sem do karegakoli drugega v tem letu. on pa tudi.

nočem narediti zopet iste napake, ker ne vem, če se je možno spremeniti, kot on trdi, da se je.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Jan. 2008 20:05

missy* napisal/-a:midva mava glih zarad te pavze cist drugacn (slabsi :( ) odnos.

odvisno kakšno pavzo imaš...Jaz sem se vrnila nazaj k bivšemu po pol leta...oba sva mela še neke duge vmes..jaz sicer resnega tipa..on pa kr nekie avanturce..ker pač..ni lepo bit sam.. :( ...in potem sva videla da nama z nikomer ni tako lepo kot drug z drugim..in nama je ta pavza ali bolje rečeno razhod, koristil...

Ma pri pavzah je težko. Takrat ko sta narazen ga srce (ne pamet) začne avtomatsko pogrešati...in to tako zelo, da pristaneta spet skupaj....kljub temu da se ni nič spremenilo v odnosu..Potem je pa spet in spet in spet isto. Ma sej težko je imet pavzo in težko je reči konec...Sej človek sploh ne ve kaj bi, ko se v resnici boriš s svojimi čusti in pametjo :?
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Jan. 2008 20:10

Bonboniera....te popolnoma v razumem :( ....a pa sta bila v tem času tudi s katerimi drugimi partnerji?...ne vem...kot sem ti že napisala...probej..sej zgubit nimaš kej...sam da mal dalšo pot nardiš :) ...Mogoče če bosta sedaj probala, bosta vedela da sta PROBALA in se ne bosta spraševala čez nekaj let.."hm..le kako bi se zgodba končala, če bi takrat ponovno poskusila". Jaz mislim, da če mi z mojim tokrat ne bo uspelo, bom vedela da sem probala vse možnosti...od majhnega razhoda...do pravega, realnega razhoda..do ponovne zveze in če pač ne bo šlo..hej...bom vsaj vedela, da sem probala vse variante in ne bo obstajalo tistega "KAJ PA ČE...." No razen če predvidevaš, da bi vama uspelo čez 5 let..ko bi se oba nekoliko spremenila in dala še kaj čez :)
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 10. Feb. 2008 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nina_P
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nina_P » 31. Jan. 2008 20:21

[quote="*purple*"]midva sva mela samo eno pavzo.No, ubistvu to ni bla pavza, ampak sva takrat na začetku zveze, prav zares končala.Sicer kot pravijo, da špogreta župa ni dobra, se v mojem primeru nebi strinjala, ker nama je šele potem zalaufalo tko kot se tiče.
quote]

Se podpišem. Drugače pa nisem za pavze.
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arnela » 31. Jan. 2008 21:08

Jaz osebno nisem za pavze... Ce si za skupaj si za skupaj,brez pavz ;)
My dream is to fly over the rainbow so high
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 09. Feb. 2008 19:55

mi2 z bivšim sva se zmenla , de ne bova uradno skupej za ene 3 mesece ko sva bla vsak na svojem koncu sveta -družinske & poslovne zadeve- in če bi kdo si najdu druzga , da ni panike al karkol.
in nakonc se je po 3 mescih tko izšlo da me je on ves srečen počaku na brnikih na letališču , še bolj zaljubljen kot prej (sva bla do začetka 'pavze' že skupej 3 leta) , in sva bla pol še skupi 2 leti.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov