PAVZA - se splača??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
jullia_ napisal/-a:100 ljudi sto čudi. sicer s fantom ne živiva skupaj, tako da takšnih izkušenj še nimam, ampak to, da me en teden sploh ne bi hotel videt, bi me verjetno še bolj razpenilo in ne bi bilo nič z mirnim reševanjem konfliktov. sem bolj za to, da si ves čas jemlješ po malem čas zase - greš na kavo s kolegico, na pilates, k frizerju,... potem je tudi manjša šansa, da se človeka popolnoma naveličaš.
no sej... mogoče je to problem... da se časa zase ne jemlje sproti, potem pa enkrat izbruhne... in je zato takrat bolj intenzivno oz. dlje...
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Pavza je začetek konca. (Vsaj po mojih izkušnjah in mnenju).
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Tisto kar si ti Smreka opisala, tud za mene ni pavza, ampak tak kot je Maychy rekla - sam čas zase. Če sta sicer še skup, pol to js ne definiram kot pavzo. Sej je že tud Maychy povedla - pavza je, če se odločita da gresta NARAZN pač za določen čas, pa potem nazaj skup. Kar se men zdi res nesmiselno ker ne razumem kaj naj bi to prneslo. Mi je bolj logično to, da gresta dva pač narazn, pa se potem po določenem času spet najdeta in prideta nazaj skup, kot pa da se prav dogovorita, zdej grema narazn, čez 1 mesec boma pa spet skup. Men je to res čist neumno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
do sedaj sm mela kr neki pavz, ki so zelo negativno vplivale na moje zveze. namesto da se človek v problem poglobi in ga resi, raje nrdi pavzo in msili, da se bo pa nekoč ze vse samo rešlo, pa ni res, vsj js mam take izkusnje. torej...ne predlagam..ker pavza ljudi oddalji namesto zbliža
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
odvisno od osebe. spomnem se 1x kolegica hotla nardit eno pavzo s tipom, pa sem ji odsvetovala. Pavza je pol itk prisla in v tem casu je ugotovila da ga ima prevec rada in da nebi mogla brez njega.. 4 leta po "pavzi" sta srecno zaljubljena 

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Men je moj bivši reku (ko sem rekla za pavzo)..da ve da to pomeni začetek konca..Ja..pa še res je blo...
ne bom pozabla ko mi je to reku (kr je imel že tako izkušnjo). No, amak takrat sem tako ali tako vedela, da on ni zame..in sem iskala najbolj ne-boleč način za njega...da mu to povem...Sam žal se vseeno ni dobro končalo za njega 

- bonboniera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
lara, a pol ta fant, s katerim sta nehala za pol leta, ni več aktualen? se ni obneslo?
-
*Lara* - Kofetarica
bonboniera napisal/-a:lara, a pol ta fant, s katerim sta nehala za pol leta, ni več aktualen? se ni obneslo?
kje sm pa napisala da sm nehala za pol leta?

- Maja84
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2005
*Lara* napisal/-a:Men je moj bivši reku (ko sem rekla za pavzo)..da ve da to pomeni začetek konca..Ja..pa še res je blo...ne bom pozabla ko mi je to reku (kr je imel že tako izkušnjo). No, amak takrat sem tako ali tako vedela, da on ni zame..in sem iskala najbolj ne-boleč način za njega...da mu to povem...Sam žal se vseeno ni dobro končalo za njega
hehe neboleč način zanj ja.... fora je samo v tem, da sama sebi daješ nekakšen lažni občutek oziroma lažni razlog za končanje veze. Če mene vprašaš, mu s tem samo daješ neko lažno upanje, da se boš vrnila, čeprav že vrabčki čivkajo in tudi tu sama veš da se ne boš in s tem se mi zdi narediš več bolečine njemu kot pa če bi mu povedala da ta veza pač ni to to kar si si zamislila.
ne vem....raje povem fantu pač to kar si mislim, kot pa da ga okoli prenašam z nekimi upi....zdi se mi bolj fer.
- Maja84
- Sramežljivka
ja sej razumem kako si hotela to izpeljat,vendar jaz bi mu raje povedala pošteno pa čeprav je bolj boleče....tak je moje mnenje.
Sicer si pa itak potem videla reakcijo da te je pogruntal in končal raje takoj.No sej po eni strani hvalabogu ane...če bi še naprej gojil upanje, bi te klicaril, pisal itd...s tem se po mojem mnenju bolečina samo povečuje....tako zate....ker se ga še ne moreš "znebit" kot zanj...ki ima lažno upanje...
Sicer si pa itak potem videla reakcijo da te je pogruntal in končal raje takoj.No sej po eni strani hvalabogu ane...če bi še naprej gojil upanje, bi te klicaril, pisal itd...s tem se po mojem mnenju bolečina samo povečuje....tako zate....ker se ga še ne moreš "znebit" kot zanj...ki ima lažno upanje...
-
*Lara* - Kofetarica
hm..ja ...sej sm jz dala konc, ne on...reakcija je bla taka da...je še naprej klicaru in imel upanje, do takrat ga še ni "stisnlo"...zabolelo ga je šele, ko je videl, da sem se vrnila nazaj k bivšemu.
..ker vse do tedaj je živel v tem dobrem upanju, da sva na istem (prebolevanje drug drugega itd..) ..Potem pa
Mah...to je preteklost že...zato jz tud rečem..s tistim ki si si usojen..s tistim boš... Mi je pa žal, da sem ga tako prizadela...nikoli si nisem mislila, da se bo zgodba tako razvila...in nisem hotela,da bi sploh izvedel za tisto..

Mah...to je preteklost že...zato jz tud rečem..s tistim ki si si usojen..s tistim boš... Mi je pa žal, da sem ga tako prizadela...nikoli si nisem mislila, da se bo zgodba tako razvila...in nisem hotela,da bi sploh izvedel za tisto..

- Maja84
- Sramežljivka
no vidiš....če je bil že to razlog, da si se vračala k bivšemu...toliko bolje bi blo če bi ga pustila takoj oz mu direkt povedala. Pričakovala si da bo neboleče, če ne ve resnice....tak pa je izpadlo še huje, ker je prvo gojil upanje...potem pa še šok ko te je videl z bivšim...resnica vedno pride na dan...
no....ena lekcija v življenju več ane
vsaj jaz sem se naučila tega, da je bolje takoj povedat resnico....drugač pa sej te ne obsojam...vsi smo delali isto 
no....ena lekcija v življenju več ane

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov