Partner se ne želi preseliti k meni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ah, ta betina mi je malo sumljiv.Glede na to, da naj bi imel luksuz vsepovsod-celo gosp. pomočnico in tako naprej, bi pričakovala da imaš denar.In denar imajo ponavadi ljudje, ki so na en način vseeno premeteni-če že niso pošteni.
Ampak tvoji odg so mi prav smešni, kot da ne razumeš vsega kar ti pišejo.
Moje mnenje je, da si ti vse to načrtoval z bivšo in želiš svoje načrte in resnost prenesti na to zvezo....torej selitev, poroka, otrok.
Ampak, to tako ne gre.Tvoja trma jo bo samo odrinila od tebe.
Sprijazni se, tri mesece je prehitro.Človeka še ne poznaš, skupno življenje pa ni pravi način za to.Korak za korakom torej.
Ampak ti si mi še vedno sumljiv
Moje mnenje je, da si ti vse to načrtoval z bivšo in želiš svoje načrte in resnost prenesti na to zvezo....torej selitev, poroka, otrok.
Sprijazni se, tri mesece je prehitro.Človeka še ne poznaš, skupno življenje pa ni pravi način za to.Korak za korakom torej.
The world is as you are.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Te pa jo oplodi, mogoče se potem preseli k tebi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
emanuela napisal/-a:Ah, ta betina mi je malo sumljiv.Glede na to, da naj bi imel luksuz vsepovsod-celo gosp. pomočnico in tako naprej, bi pričakovala da imaš denar.In denar imajo ponavadi ljudje, ki so na en način vseeno premeteni-če že niso pošteni.
Men se tud zdi, k da bi se en en malček norca delu po forumu...
- BETINA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2010
zakaj bi bil sumljiv, dolgo sem v šolo hodil, in preveč delam
pa razumem, kaj mi pišete, malenkost za prehodno obdobje, razumem tudi njo, ampak za prehodno obdobje, ne za večnost, a bi vi živeli z nekom vse življenje, ki bi imel vse svoje stvari pri starših, in ki bi takoj, ko grem delat zapustil hišo in šel do staršev, ne gre za nobeno zaklepanje v kopalnico, gre zgolj za vrednostni sistem, in ne delam se norca, in gotovo da prehitevam, bolj sprašujem za to, ker lahko, da bo čez pol leta ista, kaj potem
pa razumem, kaj mi pišete, malenkost za prehodno obdobje, razumem tudi njo, ampak za prehodno obdobje, ne za večnost, a bi vi živeli z nekom vse življenje, ki bi imel vse svoje stvari pri starših, in ki bi takoj, ko grem delat zapustil hišo in šel do staršev, ne gre za nobeno zaklepanje v kopalnico, gre zgolj za vrednostni sistem, in ne delam se norca, in gotovo da prehitevam, bolj sprašujem za to, ker lahko, da bo čez pol leta ista, kaj potem
-
flaša - Komunikatorka
BETINA napisal/-a:zakaj bi bil sumljiv, dolgo sem v šolo hodil, in preveč delam
Sorry, sam deluješ čist obupan in to ženske odbije. Vsaj mene bi, če bi tkole paničaru!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
emanuela napisal/-a:Ah, ta betina mi je malo sumljiv.Glede na to, da naj bi imel luksuz vsepovsod-celo gosp. pomočnico in tako naprej, bi pričakovala da imaš denar.In denar imajo ponavadi ljudje, ki so na en način vseeno premeteni-če že niso pošteni.
Se strinjam.
Plus, da men je čudni tisti ki po 3 mesecih razmišlja o skupni selitvi in ne tisti, ki se noče preselit.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
BETINA napisal/-a:... a bi vi živeli z nekom vse življenje, ki bi imel vse svoje stvari pri starših, in ki bi takoj, ko grem delat zapustil hišo in šel do staršev,...
Močno dvomim, da ona namerava celo življenje pri starših živet. Je pa res, da se mi zdi čisto normalno, da greš domov, ko gre tip v službo, ne da kar visiš pri njem doma. Konec koncev ima ona verjetno tudi kaj za delat, a naj cel dan tebe čaka?
-
flaša - Komunikatorka
BETINA napisal/-a:vem, da se zvsakim stavkom bolj zapletam v vaše mreže, pa vendarle
dom, koliko domov pa ima potem človek?
kaj in kje je sploh dom?
Dj dojam, da ma ona zaenkrat dom pri svojih starših! Ko se bo prpravlena selt, se pač bo, bolj ko siliš hujša je situacija! Če si pa že res tok zlo želiš, pa v lov za drugo žensko, ki bo pač pripravljena se preselt prvi dan k teb... tle so že ble ene ponudbe
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ah, človek, preveč pretiravaš...
Zame je dom v domačem kraju, pri mami, ko sem bila pri fantu, sem imela pač dva doma, zdaj ko sem na wnb svojem imam spet dom še kar pri mami in tu ko sem zdaj.Pa še pri fantu se še vedno domače počutim.Tako da to ni opredeljeno tako.
Če pa ti misliiš, da bo ženska po treh mesecih-se preselila, se poročila in zanosila, potem pa je bolje da si nabaviš Ančko-pomoje veš kaj to je, ane?
Pa še svojega mnenja ne bo imela in ne boš potreboval podpore iskati na forumu-ker to je točno to kar iščeš, glede na to da nisi upošteval, niti poskušal razumeti punc tukaj, ki smo ti vse dale razumne odgovore.
ČE pa je tvoje pisanje lari fari, pa šment, ti ni uspelo. Ne moremo biti na tvoji strani na noben način.
Zame je dom v domačem kraju, pri mami, ko sem bila pri fantu, sem imela pač dva doma, zdaj ko sem na wnb svojem imam spet dom še kar pri mami in tu ko sem zdaj.Pa še pri fantu se še vedno domače počutim.Tako da to ni opredeljeno tako.
Če pa ti misliiš, da bo ženska po treh mesecih-se preselila, se poročila in zanosila, potem pa je bolje da si nabaviš Ančko-pomoje veš kaj to je, ane?
Pa še svojega mnenja ne bo imela in ne boš potreboval podpore iskati na forumu-ker to je točno to kar iščeš, glede na to da nisi upošteval, niti poskušal razumeti punc tukaj, ki smo ti vse dale razumne odgovore.
ČE pa je tvoje pisanje lari fari, pa šment, ti ni uspelo. Ne moremo biti na tvoji strani na noben način.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]