Partner se ne želi preseliti k meni

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 14. Jan. 2010 15:47

ne, ne, otrok poroka lahko zdaj
mislim, da bova prej noseča, kot bo imela stvari v najinem domu

ne razumem
nikogar ne zaklepam v kopalnico, ker se zaklepa z notranje strani, in bi bila potem skupaj zaklenjena
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Jan. 2010 15:50

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jan. 2010 15:53

Ah, ta betina mi je malo sumljiv.Glede na to, da naj bi imel luksuz vsepovsod-celo gosp. pomočnico in tako naprej, bi pričakovala da imaš denar.In denar imajo ponavadi ljudje, ki so na en način vseeno premeteni-če že niso pošteni.
Ampak tvoji odg so mi prav smešni, kot da ne razumeš vsega kar ti pišejo.
Moje mnenje je, da si ti vse to načrtoval z bivšo in želiš svoje načrte in resnost prenesti na to zvezo....torej selitev, poroka, otrok.
Ampak, to tako ne gre.Tvoja trma jo bo samo odrinila od tebe.
Sprijazni se, tri mesece je prehitro.Človeka še ne poznaš, skupno življenje pa ni pravi način za to.Korak za korakom torej.
Ampak ti si mi še vedno sumljiv :?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Jan. 2010 15:58

Te pa jo oplodi, mogoče se potem preseli k tebi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 14. Jan. 2010 22:49

ja najd si eno drugo k se bo hotla preselt a ne če ti to tok pomen da pr teb živi
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 15. Jan. 2010 0:24

positive vibration napisal/-a:Te pa jo oplodi, mogoče se potem preseli k tebi.

:rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 15. Jan. 2010 7:36

emanuela napisal/-a:Ah, ta betina mi je malo sumljiv.Glede na to, da naj bi imel luksuz vsepovsod-celo gosp. pomočnico in tako naprej, bi pričakovala da imaš denar.In denar imajo ponavadi ljudje, ki so na en način vseeno premeteni-če že niso pošteni.
Moje mnenje je, da si ti vse to načrtoval z bivšo in želiš svoje načrte in resnost prenesti na to zvezo....torej selitev, poroka, otrok.
Sprijazni se, tri mesece je prehitro.Človeka še ne poznaš, skupno življenje pa ni pravi način za to.Korak za korakom torej.

Men se tud zdi, k da bi se en en malček norca delu po forumu... :wink:
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 15. Jan. 2010 8:30

zakaj bi bil sumljiv, dolgo sem v šolo hodil, in preveč delam

pa razumem, kaj mi pišete, malenkost za prehodno obdobje, razumem tudi njo, ampak za prehodno obdobje, ne za večnost, a bi vi živeli z nekom vse življenje, ki bi imel vse svoje stvari pri starših, in ki bi takoj, ko grem delat zapustil hišo in šel do staršev, ne gre za nobeno zaklepanje v kopalnico, gre zgolj za vrednostni sistem, in ne delam se norca, in gotovo da prehitevam, bolj sprašujem za to, ker lahko, da bo čez pol leta ista, kaj potem
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 15. Jan. 2010 8:38

BETINA napisal/-a:zakaj bi bil sumljiv, dolgo sem v šolo hodil, in preveč delam

pa razumem, kaj mi pišete, malenkost za prehodno obdobje, razumem tudi njo, ampak za prehodno obdobje, ne za večnost, a bi vi živeli z nekom vse življenje, ki bi imel vse svoje stvari pri starših, in ki bi takoj, ko grem delat zapustil hišo in šel do staršev, ne gre za nobeno zaklepanje v kopalnico, gre zgolj za vrednostni sistem, in ne delam se norca, in gotovo da prehitevam, bolj sprašujem za to, ker lahko, da bo čez pol leta ista, kaj potem

Sorry, sam deluješ čist obupan in to ženske odbije. Vsaj mene bi, če bi tkole paničaru!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 15. Jan. 2010 9:32

emanuela napisal/-a:Ah, ta betina mi je malo sumljiv.Glede na to, da naj bi imel luksuz vsepovsod-celo gosp. pomočnico in tako naprej, bi pričakovala da imaš denar.In denar imajo ponavadi ljudje, ki so na en način vseeno premeteni-če že niso pošteni.

Se strinjam.
Plus, da men je čudni tisti ki po 3 mesecih razmišlja o skupni selitvi in ne tisti, ki se noče preselit.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Jan. 2010 10:18

BETINA napisal/-a:... a bi vi živeli z nekom vse življenje, ki bi imel vse svoje stvari pri starših, in ki bi takoj, ko grem delat zapustil hišo in šel do staršev,...

Močno dvomim, da ona namerava celo življenje pri starših živet. Je pa res, da se mi zdi čisto normalno, da greš domov, ko gre tip v službo, ne da kar visiš pri njem doma. Konec koncev ima ona verjetno tudi kaj za delat, a naj cel dan tebe čaka?
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 15. Jan. 2010 10:38

vem, da se zvsakim stavkom bolj zapletam v vaše mreže, pa vendarle

dom, koliko domov pa ima potem človek?

kaj in kje je sploh dom?
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 15. Jan. 2010 10:40

BETINA napisal/-a:vem, da se zvsakim stavkom bolj zapletam v vaše mreže, pa vendarle

kaj in kje je sploh dom?

Dj dojam, da ma ona zaenkrat dom pri svojih starših! Ko se bo prpravlena selt, se pač bo, bolj ko siliš hujša je situacija! Če si pa že res tok zlo želiš, pa v lov za drugo žensko, ki bo pač pripravljena se preselt prvi dan k teb... tle so že ble ene ponudbe :rofl:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Jan. 2010 10:43

Ah, človek, preveč pretiravaš...
Zame je dom v domačem kraju, pri mami, ko sem bila pri fantu, sem imela pač dva doma, zdaj ko sem na wnb svojem imam spet dom še kar pri mami in tu ko sem zdaj.Pa še pri fantu se še vedno domače počutim.Tako da to ni opredeljeno tako.
Če pa ti misliiš, da bo ženska po treh mesecih-se preselila, se poročila in zanosila, potem pa je bolje da si nabaviš Ančko-pomoje veš kaj to je, ane?
Pa še svojega mnenja ne bo imela in ne boš potreboval podpore iskati na forumu-ker to je točno to kar iščeš, glede na to da nisi upošteval, niti poskušal razumeti punc tukaj, ki smo ti vse dale razumne odgovore.
ČE pa je tvoje pisanje lari fari, pa šment, ti ni uspelo. Ne moremo biti na tvoji strani na noben način.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Jan. 2010 10:45

BETINA napisal/-a:vem, da se zvsakim stavkom bolj zapletam v vaše mreže, pa vendarle

kaj in kje je sploh dom?

LOL. Koliko imaš pa ti domov?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]