Partner se ne želi preseliti k meni

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 10. Jan. 2010 18:38

Jaz vidim polno razlogov zakaj se ne bi selila k tebi:
1. po treh mesecih je prezgodaj
2. mogoče jo moti gospodinja
3. bega jo tvoja predhodna zveza
4. ni sigurna zaradi časa, ki se je odvijal pred temi 3 meseci
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Jan. 2010 18:39

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Jan. 2010 18:47

Horus napisal/-a:5. ni zrela in pripravljena na resno zvezo
Reče se "ni prepričana v resno zvezo z njim". :P

Tud men se zdi mal prezgodej za tak velik korak, ne glede na pogovore o načrtovanju skupne prihodnosti in družine (konec koncev, to večina zaljubljencev počne, ni res?, pa ni nujno, da se vedno uresniči...)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Jan. 2010 19:06

ma pridem js živet v tvojo luksuzno bajto z gospodinjo!

sej bom čist pridna. ko da me ni.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Jan. 2010 22:22

BETINA napisal/-a:vesel sem, ker dobivam širše poglede na stvar, hvala, no dodal bi le to, da otroke bi pa imela, kakor tudi poročila bi se takoj

ne niso edine opcije selitev ali samskost, sploh ne, ampak še noben mi ni napisal zakaj ne selitev, kaj bo čez tričetrt leta drugače

A si zihr, da bi se kar poročila takoj in imela otroke? Sej možno, da si tega želi, ampak ne še sedaj, glede na to, da se noče preseliti k tebi.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 11. Jan. 2010 0:02

floribunda napisal/-a:ma pridem js živet v tvojo luksuzno bajto z gospodinjo!

sej bom čist pridna. ko da me ni.

ej js bi tut
kaj ti bo ena neresna otročja pičkica, ko pa imaš lahko vsaj dve, pa verjetno se bi še kakšna najdla :lach:
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 11. Jan. 2010 7:32

Kakšna je bila vajina veza pred temi ˝rednimi ˝ tremi meseci? Si bil ti z bivšo skupaj? + Ali je bivša živela pri tebi? Mogoče jo moti ˝prisotnost˝ bivše tam (v stilu opreme hiše, njenih spominkov....)
Mogoče jo preveč siliš s selitvijo?
In zakaj bi moralo biti vse po tvoje?

Jaz sem se h mojemu preselila po 2 mesecih. Brez problema in debat. On je imel tako željo, jaz pa nisem imela zadržkov.

Pogovorita se. Nekaj mora biti v ozadju. Samo ne je silit. Če še ni pripravljena, pač še ni pripravljena. Poročiš in otroke lahko imaš tudi, če ne živiš na istem naslovu.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 12. Jan. 2010 15:07

Eh, ta punca ni normalna.Poročila bi se, imela otroke, ampak noče živeti stabo :roll:

Res je otročija, če ne bi napisal da ima čez 30 bi mislila da je še otrok :roll:

Jst bi ji na tvojemu mestu rekla ALI Z MANO ALI BREZ MENE!? :D

Naj se odloči!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 13. Jan. 2010 8:23

odgovori so res izjemni, gotovo se strinam s tem, da je nekaj v ozadju, in jasno, povsem ne silim, na pamet mi ne pride, da bi bil nekdo na silo skupaj, za to res ni razloga, povedal sem, da sem presenečen nad hitrostjo tega procesa, da je zame dom pogoj in merilo kvalitete odnosa, da naj pove, kaj je še potrebno, da bo doma nastal
in sedaj pač čakam, in ni prijetno, in ni potrebno, ker ne vem, kaj bo še čez tri mesece drugače, in tudi vsaj začasno prijaviti se ne želi, s čimer bi si pokrila vsaj potne stroške do službe
morda me pa res nima dovolj rada, morda ne zmore prave ljubezni
morda
BETINA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a BETINA » 13. Jan. 2010 8:26

glede spominov je pa takole, se pravi, če prav razumem, moram menjati ob spremembi partnerke tudi bivališče, da je ne bi spominjalo na bivšo, tako, kot sem posteljnino, brisače, in še in še
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 13. Jan. 2010 8:30

Ja pa daj no, po treh mescih se noče preselit... smiri konje, zame nč tacga, še ornk resna zveza ni, ti bi pa že vse na vrat na nos!

Najboljš, kar pa lohk pol nardiš, k se bo odločila in preselila k teb je pa to, da jo zakleneš v kopalnico!

Relax, namest, da bi uživu v prvih mescih zveze, se ti obremenjuješ z vprašanji zakaj, zakaj, zakaj, morda, zakaj! Wtf?

Moje mnenje je, da pač še ni pripravlena in tud sama vem, da nebi bla po treh mescih zveze.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Jan. 2010 12:29

Sam, če ni pripravljena za resno zvezo zakaj pa bi rada imela otroka z njim? :roll: Po treh mescih zveze ( ni dovolj za selitev ampak za otroka je ok :? )

What a f***
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 13. Jan. 2010 12:49

Liefde napisal/-a:Sam, če ni pripravljena za resno zvezo zakaj pa bi rada imela otroka z njim? :roll: Po treh mescih zveze ( ni dovolj za selitev ampak za otroka je ok :? )

What a f***

Pomoje ni misilila takoj, točno zdele, ampak v prihodnosti pa... nevem ej, če po seb sklepam, jst se tud še nebi selila, razmišlam pa o otroku in si ga želim v roku dveh let.

Sicer pa, kako bo folk na forumu vedu? Lohk napišemo sam, kaj in kako si vsak zase razlaga.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Jan. 2010 12:50

Ok tetka :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov