Partner se ne želi preseliti k meni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Jst po 3 mesecih ne bi šla živet k tipu, pa nima veze al sm stara 20 al pa 40..
Ne vem pa kakšna je navada pri tebi, betina?
Dj začni mal bolj na izi vse skupi, bolj počasi.. da se zveza lahko sploh razvija. Če boš hitel z vsem pa težil njej, mislm da bo to samo slabš za oba.
Ne vem pa kakšna je navada pri tebi, betina?
Dj začni mal bolj na izi vse skupi, bolj počasi.. da se zveza lahko sploh razvija. Če boš hitel z vsem pa težil njej, mislm da bo to samo slabš za oba.
- ribica_1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2009
prehiter si. mi2 sma se skupaj vselila po 4 letih veze pa sma tudi bila skupaj vsaj 1x na dan-vsaj zvečer skupaj gledama tv, pa ponavdi še popoldanski sprehod s kavico....
ne vem, je drugače, če nedo prespi pri tebi, in asmo gleda tovje umazane nogavice, kot pa da jih pospravlja, pere, vsak dan posluša tvoje smrčanje.....
potem pridejo še finance-vsaka je rada neodvisna, noče občutka, da jo tip podpira kljub vsem debatam o gospodinjskem delu....
ne vem, mogoče se zmenita, da če že hočeš, da živi pri tebi, da je pri tebi vsak vikend?pride v petek in gre v ponedeljek zjutraj v službo od tebe. v zvezi je potrebno sklepat kompromise...
ne vem, je drugače, če nedo prespi pri tebi, in asmo gleda tovje umazane nogavice, kot pa da jih pospravlja, pere, vsak dan posluša tvoje smrčanje.....
potem pridejo še finance-vsaka je rada neodvisna, noče občutka, da jo tip podpira kljub vsem debatam o gospodinjskem delu....
ne vem, mogoče se zmenita, da če že hočeš, da živi pri tebi, da je pri tebi vsak vikend?pride v petek in gre v ponedeljek zjutraj v službo od tebe. v zvezi je potrebno sklepat kompromise...
- BETINA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2010
vesel sem, ker dobivam širše poglede na stvar, hvala, no dodal bi le to, da otroke bi pa imela, kakor tudi poročila bi se takoj
ne niso edine opcije selitev ali samskost, sploh ne, ampak še noben mi ni napisal zakaj ne selitev, kaj bo čez tričetrt leta drugače
ne niso edine opcije selitev ali samskost, sploh ne, ampak še noben mi ni napisal zakaj ne selitev, kaj bo čez tričetrt leta drugače
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- BETINA
- Sramežljivka
to je res, res lahko to ugotovi, vseljena lahko to ugotovi še prej, to na odločitev ali si ta prav ali ne, ne vpliva, pa saj to ravno razlagam, da ne gre počasnost na vselitvi in hitrost pri otrocih in poroki skupaj, pa me noben ne posluša:-)
sem zmeraj za skladnost v razvoju odnosa
sem zmeraj za skladnost v razvoju odnosa
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- BETINA
- Sramežljivka
ja, to zelo bega, pa odgovor, da rabi dopust, da se preseli, prav tako
seveda bi se mi zdelo tri mesece hitro, če ne bi bil razvoj asimetričen
pa ne rabi za nič skrbet v hiši, imam gospodinjo, tak, da res ne razumem
ampak mi pogovor v resnici pomaga
pa en sam kompromis ali popuščanje me je, vem, kaj so kompromisi
seveda bi se mi zdelo tri mesece hitro, če ne bi bil razvoj asimetričen
pa ne rabi za nič skrbet v hiši, imam gospodinjo, tak, da res ne razumem
ampak mi pogovor v resnici pomaga
pa en sam kompromis ali popuščanje me je, vem, kaj so kompromisi
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- BETINA
- Sramežljivka
mogoče sem dal premalo podatkov, ne mogoče zagotovo, morda bo lažje razumeti moje vprašanje, če se ve, da sem bil pred tem v nekajletnem odnosu z drugo žensko, ki sem ga zavoljo številnih razlogov prekinil, in sedaj poln želja pričakoval nekaj, do česa, tudi po vaši odgovorih sodeč, nisem upravičen
- ribica_1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2009
ne da nisi upravičen, ampak koliko časa si pa bl v razmerju s prejšno žensko, da sta se vselila skupaj? tukaj boš verjetno tudi našel odgovor, zakaj noče takoj živeti s tabo.premalo časa. mogoče te noče prizadeti, ker te ima rada in ve, da če si to tako želiš, bi te taka izjava prizadela in jo je strah, da bi ti spremenil odnos do nje....
in ja druga opcija je, da se hoče prej poročiti(čerpav je danes bolj redka), tretaj pa, da ni prepričana po 3 mesecih, ali je njena prihodnost skupno življenje s tabo....še posebej, če si jo 1 leto imel za bolj občasan srečanja, po moožnosti še kje zraven te ženske....
kaj češ, ženske smo komlicirana bittja. moški pa nič manj...
in ja druga opcija je, da se hoče prej poročiti(čerpav je danes bolj redka), tretaj pa, da ni prepričana po 3 mesecih, ali je njena prihodnost skupno življenje s tabo....še posebej, če si jo 1 leto imel za bolj občasan srečanja, po moožnosti še kje zraven te ženske....
kaj češ, ženske smo komlicirana bittja. moški pa nič manj...
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Glede na tvoje pisanje res dvomim, da si star čez 30.
Jaz osebno se po 3 mesecih ne bi preselila k fantu. Se mi to zdi čisto prezgodaj. In to še ne pomeni, da te ne ljubi. Vsekakor pa tudi, ko bi se preselila ne bi takoj vso kramo, ki jo imam vlekla k njemu.
Jaz osebno se po 3 mesecih ne bi preselila k fantu. Se mi to zdi čisto prezgodaj. In to še ne pomeni, da te ne ljubi. Vsekakor pa tudi, ko bi se preselila ne bi takoj vso kramo, ki jo imam vlekla k njemu.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Če imaš ti luksuzno hišo in gospodinjo, mogoče noče k tebi, ker se ji zdi, da ne bi mogla enakopravno prispevati zraven? Jaz sem najprej na to pomislila. Dokler je ona doma, ima mogoče občutek enakopravnosti, ko se bo vselila v tvoj dvorec, ga pa mogoče ne bo imela več?
Plus to, da če sta imela prej eno leto precej nesigurno razmerje, sedaj je pa tri mesece vse ok, po vsej verjetnosti rabi več časa, da dobi občutek gotovosti pri tebi.
Plus to, da če sta imela prej eno leto precej nesigurno razmerje, sedaj je pa tri mesece vse ok, po vsej verjetnosti rabi več časa, da dobi občutek gotovosti pri tebi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov