Par ki ne obstaja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2010 21:47

emanuela napisal/-a:Pa kakšne fore s padcem vrednosti?

Od vas, razgledanih oseb na visokem mentalnem nivoju, bi človek pričakoval, da veste, da je to praksa v ameriki že kar nekaj desetletij.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Dec. 2010 21:47

Iskreno me ne briga pa če imam rozasto fluorescentnega soseda z zeleno rumeno ženo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2010 21:49

..Evelyn.. napisal/-a:Ja pa kaj še. Kr tolaži se.

Ja ja...itak... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
bunncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bunncy » 26. Dec. 2010 21:51

Če že nekateri govorijo tle, kako se obnašajo srbi, bosnci, albanci,... Pa mi pol nj še nekdo razloži a to je pa normalno, da se wanna be "zavedni" slovenci v grupi spravjo na enga nedolznga albanca k nima nč veze z njimi, sam zato k se tem slovencam pč zazdi da bi enga razbil??? To je pa normaln ??
Me zanima kok tistih k tle govorite čez njih, bi šlo pa pucat wc, kopat jarke, gradit, pobirat smeti..??? In to ne sam v soncku ampak tut v dežju, snegu, mrazu, polet na +30 stopinj popravlat ceste..
Osebno nepoznam niti enga tazga slovenca!!! (to ne pomen da ne obstajajo, ampak da jih je tok mal, kr je večini to sramotno delo)

V vsakem narodu so DOBRI in SLABI ljudje, pa nj bojo to slovenci, bosanci, albanci, srbi, hrvati, američani,....
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Dec. 2010 21:51

McLarnovc napisal/-a:V ameriki(če so že vse fakin primerjave z ameriko, pa naj bo še ta) tvoji bajti pade vrednost na polovico, če se zdraven tebe preseli niger.

čudno da sosedje od Obame ali pa Willa Smitha ne protestirajo...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2010 21:53

Itak. :roll: Dobila sm, kar sm hotla. Over and out. :tot:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2010 21:58

Nesanica napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:V ameriki(če so že vse fakin primerjave z ameriko, pa naj bo še ta) tvoji bajti pade vrednost na polovico, če se zdraven tebe preseli niger.

čudno da sosedje od Obame ali pa Willa Smitha ne protestirajo...

Verjemi. Če američani ne bi bili tako naveličani Busheve administracije oz. republikancev, ne bi nikoli volili Obame, ravno zaradi njegove barve kože. Če Bush oz. republikanci ne bi furali tako neumne politike, Obama ne bi nikoli postal ameriški predsednik.

bunncy napisal/-a:Pa mi pol nj še nekdo razloži a to je pa normalno, da se wanna be "zavedni" slovenci v grupi spravjo na enga nedolznga albanca k nima nč veze z njimi, sam zato k se tem slovencam pč zazdi da bi enga razbil??? To je pa normaln ??

A to, da se pet čefurjev spravi na slovenca je pa normalno al kaj?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2010 22:05

Ne, nič od tega ni normalno. Zato pa jih samo in zgolj takšna dejanja definirajo za bolne živali in ne njihova nacionalnost, barva kože, vera, spolna usmerjenost ect. !
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 26. Dec. 2010 22:20

McLarnovc, pa ni zanimivo da imas samo Janeza, Spelo in Ursko za frenda in da pleses samo polko!
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 26. Jan. 2011 20:11

Tako. Jaz sem spoznala svojega preko vez. In čeprav je bosanc je 10000x boljši od vseh, ki sem jih do slej imela.

No, uglavnem... Jaz sem ful proti rasizmu in poveličevanju ene narodnosti. Ker pod kožo smo vsi krvavi, mar ne?

No, moj je musliman.
Pri njih naj bi bila ženska ponižna itd.itd. Pa name sploh ne gleda nikakor drugače. Vedno greva skupaj ven, nikoli me ne pusti doma, nikoli mi ne ukazuje ... Skratka, ima neko spoštovanje do mene.

Tudi pri njemu doma sem bila, v Bosni. Njegova mama me ne mara, ker si je želela, da bi imel njen sin punco njihove vere. No, ko sem odprla gobec in ji zabila par krepkih nazaj, se je njeno sovraštvo do mene poglobilo. On? On je držal z mano.

Zaupal mi je tudi, da punce njegove vere nikakor niso tako lepe kot jaz in da noče poniževati nobeno žensko. Zato pa se obnaša do mene popolnoma normalno.

Odvisno je od človeka. Niso vsi isti.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 27. Jan. 2011 14:05

Goth.princess napisal/-a:Tako. Jaz sem spoznala svojega preko vez. In čeprav je bosanc je 10000x boljši od vseh, ki sem jih do slej imela.

Vedno je sedanji boljši od vseh bivših....vsaj dokler je sedanji, potem spet pade "pod nivo" :P

Goth.princess napisal/-a:No, uglavnem... Jaz sem ful proti rasizmu in poveličevanju ene narodnosti. Ker pod kožo smo vsi krvavi, mar ne?

Lepo, samo potem te je najbrž kar zbodla izjava tvojega:
Zaupal mi je tudi, da punce njegove vere nikakor niso tako lepe kot jaz

Goth.princess napisal/-a:No, moj je musliman.
Pri njih naj bi bila ženska ponižna itd.itd. Pa name sploh ne gleda nikakor drugače. Vedno greva skupaj ven, nikoli me ne pusti doma, nikoli mi ne ukazuje ... Skratka, ima neko spoštovanje do mene.

Počakaj, da bosta poročena in imela dva otroka :wink: Sej ne, da jim to vera narekuje, ampak odnosa do žene/žensk se sinek uči doma, ko gleda mamico in očkata. In če je očetov odnos do mame tak, kot sem jih videvala v Bosni, zna bit problem....

Goth.princess napisal/-a: Tudi pri njemu doma sem bila, v Bosni. Njegova mama me ne mara, ker si je želela, da bi imel njen sin punco njihove vere. No, ko sem odprla gobec in ji zabila par krepkih nazaj, se je njeno sovraštvo do mene poglobilo. On? On je držal z mano.

Bi delila z nami, kakšne "krepke" besede so to bile? Sicer pa, to, da ga ni zbodlo, da si jezikala njegovi mami, zna kazati na njegovo veliko spoštovanje do matere in žensk na splošno :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Jan. 2011 14:10

No ja, jaz sem svoje začudenje nad njenimi posti izlila v temo o avtomobilih :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 27. Jan. 2011 14:25

uf, kako ste začudene... kaj je tako čudno, če je tako pri meni in imam pač svoje mnenje?

kakšne krepke besede? jebala sem ji svega i svašta, ... ženska si je dejansko upala reči, da ji izgledam kot kurba prve klase... in da bi morala biti ponižna, ne bi smela iti ven z njim... Prosim? Meni bo ukazovala? No way...
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Jan. 2011 14:29

^^mam občutek, da tle znajo bit še težave, ko/če on stopi (nazaj?) na mamino stran. :?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Jan. 2011 14:29

Am ja...če je to rekla kar iz prve, brez da si ti kaj začela, te mogoče malo bolj razumem.Ampak kljub temu, da ti je to rekla, je to njegova mama in od kje tebi pravica, da jo žališ?In on je bil tiho medtem?Kaj pa vem, da moj tip užali mojo mamo ga stiram iz bajte kolikor je dolg in širok.
Kljub vsemu bi se ti morala zavedati, da si gostja in da če je kdo, ki bi moral kaj reči, tvoj tip, pa še to ne žaljivo.
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov