Par ki ne obstaja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Dec. 2010 20:07

^^dodajam:

pred nekje 25 leti v Trbižu v Italiji na vratih v eno od trgovin je bil napis SAMO v srbohrvaškem jeziku: osebe, katere bomo dobili pri kraji, bomo prijavili policiji.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Dec. 2010 20:09

^^ Hm, a ni tvoja žena hrvatica? :gruebel:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2010 20:14

Mclarnovc:
Ti si tak stereotipen človek, po možnosti pa še prikrit rasist in nacist.. :) Da ne pozabim še egocentrik in vase zagledan evrocentrik. To, kar je v Ljubljani =/= Srbi, Bosanci ipd. v svoji državi. Pa kaj si upaš trdit, da so Slovenci na avtobusih čudovitega obnašanja? Da Slovenca ni roparja, posiljevalca, morilca ipd.? Sramota za tako posploševanje, to sam kaže tvojo raven inteligence. Rečt, da je cel narod mentalno drugačen od drugega naroda je prav dokaz izrazitega debilizma. Mislm, a kej sploh vaši možgani zatavajo na področje individualnega človeka, ko izustite tako bedarijo? Al ste res tko nacionalno oprani, da sami sebe vidite, kot narod in državo in ne samostojnega posameznika. Ker tisti, ki se ima za samostojnega, individualnega posameznika nikoli, nikoli, nikoli ne bo strpal popolnoma vseh ljudi v en koš in jih tako primerjal z ljudmi v drugem košu.
In ne mi srat s tem, da kako mate eni slabe izkušnje s tem pa tem..Ker smo jih mel vsi, pa še vseeno ne bom rekla, da ker je en ali več dotičnih posameznikov neumnih ali kakršnikoli že, da so VSI taki. To, da nekdo tko OMEJENO razmišlja je dokaz za mentalno sposobnost.
It was forever..but it didnt last long..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Dec. 2010 20:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Dec. 2010 20:35

*mala* napisal/-a:^^ Hm, a ni tvoja žena hrvatica? :gruebel:

je, ja....da bi videla njene sosede, narodnjaki na glas, da se sliši po celi ulici...v nedeljo ob času kosila... :D :D :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 26. Dec. 2010 21:12

..Evelyn.. napisal/-a:In ne mi srat s tem, da kako mate eni slabe izkušnje s tem pa tem..Ker smo jih mel vsi, pa še vseeno ne bom rekla, da ker je en ali več dotičnih posameznikov neumnih ali kakršnikoli že, da so VSI taki. To, da nekdo tko OMEJENO razmišlja je dokaz za mentalno sposobnost.

:zustimm: :respekt:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 26. Dec. 2010 21:34

McLarnovc napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:
Libido. napisal/-a:Ma jaz nikoli ne bom razumela, zakaj večina Slovencev tako prezira Hrvate, Srbe, Bosance,itd...

Verjetno zato, ker so že mentalno relativno zelo drugačni od nas.

Ti se prav cudim in se ne morem nacuditi! A lahko mi odgovoris, kaj je po tvojem mnenju mentalno zelo drugacno, da si Slovenci sploh upajo prezirat??

Pojdi malo po Ljubljani pa si poglej kako se obnašajo do drugih, pa tudi kakšno je njihovo medsebojno obnašanje, kakšen je njihov odnos do drugih ljudi in podobno. Mogoče ti bo postalo jasno. Že ko človek vidi kake ekscese izvajajo recimo na avtobusih, vlakih, v lokalih, mu je hitro jasno, da so s svojo miselnostjo 15 let za nami.

Si ti kdaj zivel dol? Seveda da ne, ker drugac bi vedel kako se obnasa folk, ki zivi tam in ki je dobro situiran in seveda bi imel priloznost natancno oceniti mentalni nivo, obnasanje in oblacenje( tukaj ne mislim na kicasti modi)

Kako pa se obnasajo neizobrazeni Slovenci in kaksen je njihov mentalni nivo??

Jaz sem tujka, prisla sem v Sloveniji za studij, in ful gladko ti povem, da sem srecala tudi zaostalih Slovencev, in intelektualno in vizualno zanemarjenih, neurejenih,ali v podezeljah ali v Ljubljani, da se prav cudim na osnovi cesa imajo nekateri taksen podcenjevalni odnos!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2010 21:34

..Evelyn.. napisal/-a:po možnosti pa še neprikrit rasist

Fixed.

Sem ja. Srba, bosanca, šiptarja ali pa kakega črnuha recimo ne bi nikoli hotel imeti za soseda.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Dec. 2010 21:36

Kaj ti to resno?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2010 21:40

Da. Sem živel v bloku nekaj let, kjer so bili noter srbi, bosanci, šipci, muslimani, vse živo. Nikoli več.

V ameriki(če so že vse fakin primerjave z ameriko, pa naj bo še ta) tvoji bajti pade vrednost na polovico, če se zdraven tebe preseli niger.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2010 21:42

Congratz za to priznanje!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Dec. 2010 21:43

Shit, kere izraze ti uporabljaš.Pa kakšne fore s padcem vrednosti?
Saj vem, tvoje mnenje in to, ampak....v resničnosti bi te dala v sobo z enimi desetimi po tvojem slovarju nigerji in šiptarji itd, da ti malo pokažejo vraga.
Ali pa druga stran-da se preseliš v državo, kjer boš ti čefur.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 26. Dec. 2010 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 26. Dec. 2010 21:43

McLarnovc napisal/-a:Da. Sem živel v bloku nekaj let, kjer so bili noter srbi, bosanci, šipci, muslimani, vse živo. Nikoli več.

V ameriki(če so že vse fakin primerjave z ameriko, pa naj bo še ta) tvoji bajti pade vrednost na polovico, če se zdraven tebe preseli niger.

Ok, zdaj mi je jasen tvoj mentalni nivo!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Dec. 2010 21:46

Večina folka ne bi bila ravnodušna, ko bi izvedeli, da se bo zdraven njih vselil črnec. Samo eni to priznamo takoj in naravnost, drugi pa furajo nek "čistun mode" po forumih oz. vsepovsod, ubistvu je pa v njihovih bučah isto kot v prvi skupini
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2010 21:47

Ja pa kaj še. Kr tolaži se.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov