Par ki ne obstaja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Lol dej ti izbiraj mal besede "zmanipulirala". Prej si me še mela na svoji strani zdj pa..
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Goth.princess napisal/-a:v tem odnosu sem ga že dovolj zmanipulirala, da je 100% na moji strani. Sploh pa mislim, da takšne ženske, kot sem jaz, ni nikoli imel. In tudi moja mama je rekla, da on je tako zacopan vame in ne vidi pol metra pred seboj.
Lahko da je sedaj noro zacopan, ampak tudi to prej ali slej mine (ta nora zacopanost, da ne vidiš pol metra pred sabo). In takrat ne bo prijetno... Mislim da ti bo še žal za besede, ki jih rekla mami.
Ampak ok, tvoja "bleščeča" zveza
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Goth.princess napisal/-a:v tem odnosu sem ga že dovolj zmanipulirala, da je 100% na moji strani. Sploh pa mislim, da takšne ženske, kot sem jaz, ni nikoli imel. In tudi moja mama je rekla, da on je tako zacopan vame in ne vidi pol metra pred seboj.
ne! Enostavno od te ženske si ne bom dopustila poniževati. Ona lahko na vsak način poskuša me uničiti, ampak me ne bo uspela. Njega pa sem že tako priklenila nase, da ne more več pobegniti.
Drugače pa sva skupaj sedem mescev, s tem da sva mutila že nekaj časa prej.
omojbog, omojbog.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
lol, kakšna "zdrava" zveza, a? Svašta..
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
mislite si, kar hočete.
od svojega ne odstopam.
debata zaključena iz moje strani...
od svojega ne odstopam.
debata zaključena iz moje strani...
Selvedin&Mihaela
- floribunda
- Cosmopsiho
lol. kake kokoši ( z mano vred seve). najblj srečne na svetu, da je prišla ena nova neumnosti klobasat, da lahko malo prcamo.
nepoboljšljive.
nepoboljšljive.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
floribunda napisal/-a:lol. kake kokoši ( z mano vred seve). najblj srečne na svetu, da je prišla ena nova neumnosti klobasat, da lahko malo prcamo.
nepoboljšljive.
ne pišem neumnosti.
jih piše še marsikdo, pa vedno tistega, ki ima nekaj več in si upa par stvari povedati, napadete.
kar tako naprej.
čestitke.
Selvedin&Mihaela
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ti se pa še svojih besed ne držiš, a ne? A nis rekla, da si zaključla?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
Goth.princess napisal/-a:floribunda napisal/-a:lol. kake kokoši ( z mano vred seve). najblj srečne na svetu, da je prišla ena nova neumnosti klobasat, da lahko malo prcamo.
nepoboljšljive.
ne pišem neumnosti.
jih piše še marsikdo, pa vedno tistega, ki ima nekaj več in si upa par stvari povedati, napadete.
kar tako naprej.
čestitke.
mhm. valda. cel svet je penast nate, ker maš mercedeza letnik 2008 in bosanca.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No dejte prenehat s tem zafrkavanjem zdj..Končala je in to je to..
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov