Par ki ne obstaja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Jan. 2011 14:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Jan. 2011 14:35

Mogoče je pa res zgledala kot kurba, pa je mama samo iskrena. Pa če je prve klase je to še kul :P

Men se zdi žalostno, res žalostno, da se fant v takem primeru ne postavi na stran mame in da se ena lahko dere nanjo :evil: Aja, verjetno mama nima BMW-ja...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 27. Jan. 2011 14:41

ja, ona je začela... jaz sem bila samo šokirana, ko sem slišala tiste besede...ampak me je razbesnelo dejstvo, da je tudi izjavila, da verjetno imam doma služkinjo, ki nam pere itd.
dejstvo je, da ne prenesem, da mi kdo reče, da sem kurba itd. tudi on ji je rekel, da če ne bo nehala, da lahko pozabi, da ima sina...
ženska si je ustvarila mnenje na podlagi mojih oblačil... a slučajno ženska, ki ima normalna oblačila in ne hodi napol gola ven, je kurba?
samo spokala sva se stran in odšla k njegovemu stricu, ki me je lepše sprejel. on in njegova žena.

zakaj npr. se on z mojo mamo razume? on je bil neprestano kulturen do nje, nikoli ni užalila njega in se super razumeta. Nobenih zamer, nobenih kritik ... No, ja, moja mama je tudi precej odprta za vse in ko je slišala to zgodbo, je bila presenečena ...
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Jan. 2011 14:46

Vprašanje kako si se obnašala :wink: Seveda lahko rečeš, da si se čisto normalno, ampak si upam trdit da njegova mama tega ni tako videla.

In ja, še preko foruma deluješ kot mala razvajena princeska, kaj šele v živo :wink: In čisto razumem, da je mama hotela drugo punco za svojega sina.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 27. Jan. 2011 15:50

lahko izgledam razvajena, ampak od moškega nikoli ne zahtevam, da me financira. nikakor. tudi pri očetu delam in dobim dobro plačo. oče mi je že obljubil, da mi bo prepustil vse svoje posle. tako, da...

Lahko sanja o tem, da bo on imel drugo. Vendar v resničnem življenju pa ima mene, mojo ljubezen in vem, da mi ne bo obrnil hrbta... Ne bo dobila tega užitka.

verjemi, obnašala sem se čisto normalno, kot se do vseh drugih oseb. Zakaj njegov oče, ko sem ga spoznala, je bil prijazen do mene in sva se lepo pogovarjala? Njegov stric in teta sta me dobesedno vzljubila... kot tudi drugi njegovi sorodniki. Tudi z njegovo sestro, ki živi tle, sva postali dobri prijateljici.
No? Je sedaj razlog v meni ali mami? Očitno je, da ni nič narobe na meni.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Jan. 2011 15:50

Goth.princess napisal/-a:ženska si je ustvarila mnenje na podlagi mojih oblačil... a slučajno ženska, ki ima normalna oblačila in ne hodi napol gola ven, je kurba?

Pa že niso bila normalna ane. Normalno oblačenje je sicer precej pogojeno s kulturo. Kar je normalno v Ljubljani, ni normalno v nekem bosanskem selu, sploh če so muslimani.

Goth.princess napisal/-a:zakaj npr. se on z mojo mamo razume? on je bil neprestano kulturen do nje, nikoli ni užalila njega in se super razumeta. Nobenih zamer, nobenih kritik ...

Uganka, res.

Sicer pa, če je mama taka, da ljudi zmerja s kurbami, ti pa jebeš vse po spisku, sta mogoče čisto za skupaj. Sin je pa verjetno prekopiral vzorec svojega očeta in je modro tiho, kadar je vihar v bajti :D To sicer ni najbolj tipično za muslimane, so se ziher po kakšni kleni slovenski družini zgledovali.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Jan. 2011 16:09

Goth.princess napisal/-a:samo spokala sva se stran in odšla k njegovemu stricu, ki me je lepše sprejel.

hotelov nimajo v bosni? :eek:
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 27. Jan. 2011 17:31

niso bila normalna? čisto normalna so bila. kavbojke, majica čez rit, šal ... tako, da mislim, da nobbenemu nisem kazala preveč.

sorry, jaz nisem muslimanka in se po njihovem NE BOM oblačila. on me je še nagovarjal, da si kaj bolj odprtega oblečem...

ne, očitno ženska preveč komandira... saj nikoli v svojem življenju ni delala, ker je bila doma in skrbela za otroke. moja mama je isto stara kot ona, pa nima šestih otrok in ne sedi doma in zna cel program mehiških limonad na pamet!
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Jan. 2011 17:47

Glede na vtis, ki si ga naredila tu na forumu, se bi dalo sklepat, da tudi v RL nisi ravno sonček od karakterja, tako da res dvomim, da je vsega kriva tašča, ki te je začela z jasnega neba obkladat s kurbo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Jan. 2011 17:50

^^se kar strinjam.
Sploh pa to, kar je ona delala čez življenje, ni tvoja stvar, ane?In ne vem, zakaj govoriš po njihovem.Kolikor vem, v Bosni ni istega režima oblačenja kot npr v arabskih državah.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 27. Jan. 2011 20:15

emanuela, si bila ti kdaj v bosni? veš kako se nekatere izredno verne ženske oblačijo? no, potem veš, kje je njegova mama.

sonček od karakterja? o ma nemoj... ženska, nobeden me ne bo poniževal, žalil itd. jaz sem čisto normalna, ampak če me nekdo poniža, popizdim na vsej črti.

ne, ni moja stvar. ampak ženska, ki nikoli nič naredila iz sebe, me ne bo zmerjala s kurbo.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Jan. 2011 20:20

^^ Ampak upam da se zavedaš, da si čisto ista. Če žališ ljudi, ki te žalijo, si čisto ista kot tisti, ki te je prvotno žalil. :wink:

Me pa zanima koliko časa sta vidva skup?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Jan. 2011 20:27

Goth.princess napisal/-a:
sonček od karakterja? o ma nemoj... ženska, nobeden me ne bo poniževal, žalil itd. jaz sem čisto normalna, ampak če me nekdo poniža, popizdim na vsej črti.

no ja, sej zato nisi ravno najbolj simpatično bitje izpadla.
lahko bi tudi mirno požrla in jasno povedala, da se mati moti ali pa pač pustila vse skupaj in mirna bosna. konec koncev ne živiš tam, mirni odnosi so
taščo niti niso tako zelo slaba stvar.

kaj pa če se bo moral zavoljo nečesa postavit na njeno stran, ne vem zakaj imam občutek, da se ti zna zgodit, da ga bo mati (če je res tako grozna) znala zmanipulirat in boš ti na koncu ostala z dolgim nosom.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Jan. 2011 20:27

Goth.princess napisal/-a:sonček od karakterja? o ma nemoj... ženska, nobeden me ne bo poniževal, žalil itd. jaz sem čisto normalna, ampak če me nekdo poniža, popizdim na vsej črti.

ne, ni moja stvar. ampak ženska, ki nikoli nič naredila iz sebe, me ne bo zmerjala s kurbo.
Sam gre se za mamo partnerja; ja, res je, da se ne "ženiš" s celo familijo, ampak nek kulturen odnos se pa pričakuje - s tem da, ti, ki si mlajša & "prišlek" v tej družini, bi morala mogoče pač kakšno stvar požret al pa, če že morš stegovat jezik, na bolj prefinjen način jo nekam poslat (sej veš tisto "diplomat je oseba, ki te bo s takimi besedami poslala k hudiču, da se boš še veselil potovanja").

floribunda napisal/-a:ne vem zakaj imam občutek, da se ti zna zgodit, da ga bo mati (če je res tako grozna) znala zmanipulirat in boš ti na koncu ostala z dolgim nosom.
Tole se je pa dejansko kolegici zgodil; ona2 bila sicer kao ful zaljubljena, ampak je mama pritiskala nanj, da si mora najt žensko iste vere in on je seveda "podlegel"..
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 27. Jan. 2011 20:36

v tem odnosu sem ga že dovolj zmanipulirala, da je 100% na moji strani. Sploh pa mislim, da takšne ženske, kot sem jaz, ni nikoli imel. In tudi moja mama je rekla, da on je tako zacopan vame in ne vidi pol metra pred seboj.

ne! Enostavno od te ženske si ne bom dopustila poniževati. Ona lahko na vsak način poskuša me uničiti, ampak me ne bo uspela. Njega pa sem že tako priklenila nase, da ne more več pobegniti.

Drugače pa sva skupaj sedem mescev, s tem da sva mutila že nekaj časa prej.
Selvedin&Mihaela

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov