Par že na začetku veze ve da sta si usojena... je mogoče?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Ne, nisem mislila takšen waw. Midva sploh nisva bila tako zaljubljena, da bi mela metuljčke v trebuhu itd., ampak sva vedla (ja, oba) po dveh dneh, da je to to. Čutiš, vidiš, veš. Pri prejšnih tipih ni blo na takšen način. Tudi starše sva spoznala v prvem tednu, šla na dopust skupaj za 14 dni, ... Drugač je bilo kot pri ostalih.
A goal without a plan is just a wish.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ja sej kul, sam večina ljudi (z metuljčki ali brez) si na začetku misli, da to je pa drugačno, da neki takega niso čutli, da prejšnje zveze se ne morejo primerjat s tem, da nima veze če sta samo 14 dni skupi, ipd. Na koncu pa (v primeru da ni redka izjema in se ne obnese) ugotovijo, da ubistvu ni blo nč posebnega oz. se ni bsitveno razlikovalo od drugih zvez. Ti si mela srečo, da se je obneslo. Sam v primeru da se ne bi oz. da se ne bo, me zanima kako boš gledala na to zvezo, sploh če boš spoznala drugega "the one".
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Menda po 4 letih pa že vem in razumsko gledam na stvari. Če imaš ti takšne izkušnje oz. čustva ob zaljubljenosti, to ne pomeni, da jih imam tudi jaz . In ne, pri ostalih zvezah je bilo čist drugač. Drugačen začetek, drugačna čustva. Drugo pa lahko preko ZS, če te še kaj zanima .
In tudi če se zaradi katerega razloga ne obnese, zakaj bi gledala drugač na zvezo? Ljudje se spreminjamo čez leta in lahko se naredi, da greva vsak svojo pot. Nisem ena tistih, ki po zvezi začne vse stvari drugač gledat in je bivši največji prasec na svetu.
In tudi če se zaradi katerega razloga ne obnese, zakaj bi gledala drugač na zvezo? Ljudje se spreminjamo čez leta in lahko se naredi, da greva vsak svojo pot. Nisem ena tistih, ki po zvezi začne vse stvari drugač gledat in je bivši največji prasec na svetu.
A goal without a plan is just a wish.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ Ne v smislu, da je prasec in prekineš vse stike z njim, ma v smilsu, da si misliš, da tudi to ni blo to (kar je logično če se zveza konča) in naslednja zveza bo (spet) drugačna, (spet) boš drugače čutla in bo (spet) sigurno neki posebnega (tko kot si si misnla za vse prejšnje zveze in tipe.. al pa tko kot si misli večina ljudi, če že ti gledaš tko realno in prizemljeno na te zadeve) in bo to to. Najdeš bolj malo ljudi k si ne bi misnli, da bo ta zveza sigurno za vse večne čase, ker je vse tko oh in sploh pocukrano. In ne, nism pesmisit in tud mislim si ne, da so vse zveze obsojene na propad, sploh če dva načrtujeta otroka po 2 mescih. Sam tudi rekla ne bom, da to bo sigurno za vse večne čase, pa če se poročim in mam 20 otrok in čutim neki, kar nism nikoli čutla in me razganja ob pogledu na njega.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ne verjamem... preveč pravljično
Evo s tem se strinjam, šele kasneje spoznaš napake in veš, ali bi lahko le te sprejel, ko bi skupaj živela.
Naj najprej živita nekaj časa skupaj, pa bosta videla, če sta si res usojena ali gre pa pravzaprav za zaljubljeno navdušenje drug nad drugim.
Nesanica napisal/-a: kakšno leto ko večino partnerjevih napak že poznaš in veš če lahko živiš s tem.
Evo s tem se strinjam, šele kasneje spoznaš napake in veš, ali bi lahko le te sprejel, ko bi skupaj živela.
Naj najprej živita nekaj časa skupaj, pa bosta videla, če sta si res usojena ali gre pa pravzaprav za zaljubljeno navdušenje drug nad drugim.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
js v to ne vrjamem, ker ko si zaljubljen je vse v rožicah in je čist vse drugač, ampak očitno obstaja, moj bratranec in njegova punca sta se poročila po 3 mesecih odkar sta se spoznala.... pa po 2 letih sta še vedno skup in imata otročička
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
2 leti bit skupi še ni neka strašna umetnost , še enkrat ju vpraši kako jima gre čez 10 let.donna. napisal/-a:js v to ne vrjamem, ker ko si zaljubljen je vse v rožicah in je čist vse drugač, ampak očitno obstaja, moj bratranec in njegova punca sta se poročila po 3 mesecih odkar sta se spoznala.... pa po 2 letih sta še vedno skup in imata otročička
- *robyn-fenty*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2010
Ja no..moje mnenje tako kot od večine...Pomojem se take zveze ne obnesejo.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
A kar nobena? Zakaj pa ne?
Itak se večina zvez ne obnese (če pod "se obnese" tu smatramo, da ostaneš skupaj do smrti, jaz na to sicer gledam malo drugače). Sem pa tja kakšna preživi, verjetno so vmes tudi takšne, ki so bile usodne že od prvega dne naprej.
Itak se večina zvez ne obnese (če pod "se obnese" tu smatramo, da ostaneš skupaj do smrti, jaz na to sicer gledam malo drugače). Sem pa tja kakšna preživi, verjetno so vmes tudi takšne, ki so bile usodne že od prvega dne naprej.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
^^hahahahahahahahahaha po enem letu je še vse zlato, vi2 pa pričakujeta otroka. Haahahahahahahahahaha.
Se opravičujem, ampak ne morem kaj druga.
In to govori vsak par na začetku, ko so sveže zaljubljeni, ko si nihče še pednit ne upa pred dragi, ne da bi povedal kaj si misli... Tudi midva sva t govorila od začetka, trenutno sma skupaj že 4 leta... In ja, tudi jaz bi takrat zanosila, ampak boma še vsaj enkaj let samo skupaj živela, ker nočem naredit otroka, potem pa se ne boma več razumela in bo to to. Raje odidem brez neke obveznosti...
Se opravičujem, ampak ne morem kaj druga.
In to govori vsak par na začetku, ko so sveže zaljubljeni, ko si nihče še pednit ne upa pred dragi, ne da bi povedal kaj si misli... Tudi midva sva t govorila od začetka, trenutno sma skupaj že 4 leta... In ja, tudi jaz bi takrat zanosila, ampak boma še vsaj enkaj let samo skupaj živela, ker nočem naredit otroka, potem pa se ne boma več razumela in bo to to. Raje odidem brez neke obveznosti...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov