Pa kaj je z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
jullia_ napisal/-a:marjancax napisal/-a:Res ne, ampak eni napak ne spregledamo. Žal ne.
A ti si pa popolna?
Potem boš pač svoje življenje brez napak preživela sama. Pa bognedaj o otrokih razmišljat, glede na to, da ne spregledaš nobene napake, mulci jih delajo kot po tekočem traku.
Sploh ne. Ampak, ker vem, da mi je boljše sami ne rinem v veze v katerih vem, da se bom slabše imela kot sedaj.
Se imate ve vse bolje v vezi kot samske? Resno me zanima, a je kakšna tema o tem?
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
To tvoje vprašanje je neumestno, ker me ne pišemo, da iščemo fanta brez x lastnosti (ki se smatrajo kot slabe) in se zavedamo, da ima vsak svoje napake ter da se določene da normalno sprejeti, ker niso tako moteče in ker prevladajo dobre lastnosti pri tej osebi.
Jaz lahko zase povem, da se nimam v vezi nič bolje in nič slabše kot ko sem samska, ker ima vse svoje prednosti in slabosti.
Jaz lahko zase povem, da se nimam v vezi nič bolje in nič slabše kot ko sem samska, ker ima vse svoje prednosti in slabosti.
- marjancax
- Komunikatorka
dolce_chicco napisal/-a:To tvoje vprašanje je neumestno, ker me ne pišemo, da iščemo fanta brez x lastnosti (ki se smatrajo kot slabe) in se zavedamo, da ima vsak svoje napake ter da se določene da normalno sprejeti, ker niso tako moteče in ker prevladajo dobre lastnosti pri tej osebi.
Saj jaz pišem. Jaz sem odprla temo. Zavedam se, da ima vsak svoje napake. Problem je v tem kako naj spremenim sebe, da me ne bodo napake motile, ne kako naj najdem fanta brez napak, ker vem, da ne obstaja. Je to mogoče posledica tega, da živim v zelo popolni družini in iščem vzorec očeta?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ma ti načrtno zavračaš vse možnosti začetka katerekoli zveze spljoh, ker si preveč izbirčna in tko valda niti ne morš vedt (ker ne daš priložnosti ali pa prehitro obupaš), če bi ti sploh bilo prijetno.marjancax napisal/-a:Sploh ne. Ampak, ker vem, da mi je boljše sami ne rinem v veze v katerih vem, da se bom slabše imela kot sedaj.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ko ti bo res nekdo všeč, ga boš sprejela skupi z napakami. Sam če si boš že vnaprej vbila v glavo, da ma sigurno kašne napake in besno iskala, lahko računaš na samskost do konca življenja.
Tko samskost ku zveza ma pozitivne in negativne lastnosti. Odvisno kako gledaš na to. Če si prepričana da bit v zvezi ni (tko) uredu, potem boš dejansko dobila več - kot +.
Js na tvojem mestu se sploh ne bi obremenjevala s tem. Go with the flow.
Tko samskost ku zveza ma pozitivne in negativne lastnosti. Odvisno kako gledaš na to. Če si prepričana da bit v zvezi ni (tko) uredu, potem boš dejansko dobila več - kot +.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- marjancax
- Komunikatorka
purple_rain napisal/-a:Ma ti načrtno zavračaš vse možnosti začetka katerekoli zveze spljoh, ker si preveč izbirčna in tko valda niti ne morš vedt (ker ne daš priložnosti ali pa prehitro obupaš), če bi ti sploh bilo prijetno.marjancax napisal/-a:Sploh ne. Ampak, ker vem, da mi je boljše sami ne rinem v veze v katerih vem, da se bom slabše imela kot sedaj.
Seveda jih načrtno zavračam, če mi že na začetku ni kaj všeč. Izbirčna pa sem, to pa priznam.
- marjancax
- Komunikatorka
[vanessa] napisal/-a:Ko ti bo res nekdo všeč, ga boš sprejela skupi z napakami. Sam če si boš že vnaprej vbila v glavo, da ma sigurno kašne napake in besno iskala, lahko računaš na samskost do konca življenja.
Maš prav. Izbit vse iz glave in uživat. Pametno razmišljaš. Ker če me nekaj moti se samo obremenjujem s tem in sem nesrečna, ker sem v vezi.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Marjanca... nehi jambrat, pa začni mal delat na seb. Tvoja družina te ne definira, ker se lahko v vsakem trenutku odločiš, kaj pa kako, v nič nisi prisiljena ampak si svobodna.
Razne težke preteklosti so samo izgovor. Ti furaš script, ki ti ga ni treba.
Če hočeš mi pošl pm, pa ti bom poslal par naslovov knjig, ki bi te znale zanimat.
Nanamiša... ampak Johnny pa tehle brkov ne zna lih nosit.
Edini, ki jih je znal je bil Freddy Mercury, on je bil pa gay aja pa Burt Reynolds.
Razne težke preteklosti so samo izgovor. Ti furaš script, ki ti ga ni treba.
Če hočeš mi pošl pm, pa ti bom poslal par naslovov knjig, ki bi te znale zanimat.
Nanamiša... ampak Johnny pa tehle brkov ne zna lih nosit.
Edini, ki jih je znal je bil Freddy Mercury, on je bil pa gay aja pa Burt Reynolds.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
purple_rain napisal/-a:Ma ti načrtno zavračaš vse možnosti začetka katerekoli zveze spljoh, ker si preveč izbirčna in tko valda niti ne morš vedt (ker ne daš priložnosti ali pa prehitro obupaš), če bi ti sploh bilo prijetno.
Hehe tole pa zame drži.
Ampak ne ker bi bila izbirčna. No do neke mere ja...
Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov