Pa kaj je z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
marjancax napisal/-a:Za nekatere so skrajnosti, za druge ne, ker nekatere se zaradi fanta odpovejo vsemu in vsem.
Vem pa tudi za primer, ko jr punca hodila na trening in jo je fant zasledoval kam hodi-ljubosumje pač. In je prenehala s treningom, da je bil najbolj mir. Če to ni prilagajanje.
Ne, to ni prilagajanje. To je poskus kontroliranja njenega življenja in bolestna obsedenost z njo. Njen problem, če punca to prenaša. Sama seveda nebi tega trpela, ker rada počem določene stvari brez fanta, stvari ki so samo moje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Stripy napisal/-a:Marjancax, pomoje samo še nisi srečala tapravga. Ko bo prišel, ti bo pa tko zamajal tla pod nogami, da se boš še rada kdaj pa kdaj prilagodila.
Škoda sploh razmišlat o tem, kaj naj bi blo narobe s tabo. Jst mislim, da nič, sam more te en res ornk zmest.
Jaz mislim isto kot ona
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
Že vnaprej me pri vsakem nekaj odbije, oziroma že vnaprej vidim kje bodo lahko težave in se izogibam vezi. Moti me, če je recimo fant s kmetije in vem, da se mi zjutraj ne bo dalo vstajati in hoditi z njim v hlev. Isto me moti, če je zelo veren in vem, da bo odšel vsako nedeljo zjutraj k maši, medtem ko si jaz tega ne želim. Moti me, če kadi in pije, ker jaz ne. Moti me, če je iz kakih hribov, ker dobim vrtoglavico pri vožnji po hribih, da ne govorim o zimskih razmerah na cesti. Spet me moti, če zapravi ves denar-vem ni to moj denar, ampak jaz si želim fanta s katerim si bova kaj ustvarila ne pa metala denar proč. Ne maram tistih, ki ne marajo otrok. Moti me, če ni urejen, če ima ves zasvinjan avto. Kup stvari me moti in odbija. Povrhu vsega pa mora bit še simpatičen.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
No, ampak a imate nekatere dejansko sestavljene spiske, kaj vas moti pri fantu? Razumem, da ima vsak na črni listi pri potencialnih partnerjih negativne lastnosti, ampak ne moreš imeti v glavi izrisanega "ideala", kateremu potem iščeš kar se da možen približek. Ko najdeš nekoga, ki ti je vizualno in karakterno všeč in več ali manj vse štima, boš določene lastnosti pač spregledal oz. jih sprejel, ker all inclusive ne moreš dobiti v nobenem primeru.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
marjancax, če ti dejansko računaš na to, da boš nekoč našla tipa, pri katerem te ne bo nič motilo, moraš stopit na realna tla. Nemogoče je, da bi se našla skupaj dva človeka, ki bi si tako ustrezala, da ne bi drug na drugem našla niti ene napake. Da bi si popolnoma ustrezala.
Najboljši nasvet/napotek, kar sem jih jaz na to temo dobila, je bil ta, da je treba najt partnerja, pri katerem te pozitivne lastnosti čimbolj navdušujejo in negativne čimmanj motijo.
Konkretno: Ko boš spoznala tipa, ki bo sicer ateist z željo po otrokih, bo pa živel v Škofjeloškem hribovju nekje, boš morala pretehtat, če te nadmorska višina res tako zelo moti, glede na to, da se sicer ful dobro ujemata. In če boš ugotovila, da res nočeš živet v rovtah, se zanj ne boš odločila. Pri naslednjem bo pa mogoče "narobe" to, da ne bo redno avta pucal. Pa boš spet tehtala, če je to dovolj tehten razlog za konec zveze.
Ampak vedno bodo obstajale stvari, ki te bodo na tipu motile. Popolne duše dvojčice ne obstajajo.
Najboljši nasvet/napotek, kar sem jih jaz na to temo dobila, je bil ta, da je treba najt partnerja, pri katerem te pozitivne lastnosti čimbolj navdušujejo in negativne čimmanj motijo.
Konkretno: Ko boš spoznala tipa, ki bo sicer ateist z željo po otrokih, bo pa živel v Škofjeloškem hribovju nekje, boš morala pretehtat, če te nadmorska višina res tako zelo moti, glede na to, da se sicer ful dobro ujemata. In če boš ugotovila, da res nočeš živet v rovtah, se zanj ne boš odločila. Pri naslednjem bo pa mogoče "narobe" to, da ne bo redno avta pucal. Pa boš spet tehtala, če je to dovolj tehten razlog za konec zveze.
Ampak vedno bodo obstajale stvari, ki te bodo na tipu motile. Popolne duše dvojčice ne obstajajo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
- marjancax
- Komunikatorka
dolce_chicco napisal/-a:No, ampak a imate nekatere dejansko sestavljene spiske, kaj vas moti pri fantu? Razumem, da ima vsak na črni listi pri potencialnih partnerjih negativne lastnosti, ampak ne moreš imeti v glavi izrisanega "ideala", kateremu potem iščeš kar se da možen približek. Ko najdeš nekoga, ki ti je vizualno in karakterno všeč in več ali manj vse štima, boš določene lastnosti pač spregledal oz. jih sprejel, ker all inclusive ne moreš dobiti v nobenem primeru.
Res ne, ampak eni napak ne spregledamo. Žal ne.
- marjancax
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:marjancax, če ti dejansko računaš na to, da boš nekoč našla tipa, pri katerem te ne bo nič motilo, moraš stopit na realna tla. Nemogoče je, da bi se našla skupaj dva človeka, ki bi si tako ustrezala, da ne bi drug na drugem našla niti ene napake. Da bi si popolnoma ustrezala.
Vse ti tokrat dam prav. Samo, da konca veze ne bo, ker že začetka ne bo. Škofjeloških hribov pa jaz nisem izpostavila, da se ne bo kdo dregnil ob njih.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
marjancax napisal/-a:jullia_ napisal/-a:marjancax, če ti dejansko računaš na to, da boš nekoč našla tipa, pri katerem te ne bo nič motilo, moraš stopit na realna tla. Nemogoče je, da bi se našla skupaj dva človeka, ki bi si tako ustrezala, da ne bi drug na drugem našla niti ene napake. Da bi si popolnoma ustrezala.
Vse ti tokrat dam prav. Samo, da konca veze ne bo, ker že začetka ne bo. Škofjeloških hribov pa jaz nisem izpostavila, da se ne bo kdo dregnil ob njih.
Mislm da so bli Škofjeloški hribi izpostavljeni izključno kot primer, hribe pa si omenjala..
Drugač pa pri takem spisku, ti lahko zaželim samo srečo, jo boš rabla..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
marjancax napisal/-a:Res ne, ampak eni napak ne spregledamo. Žal ne.
A ti si pa popolna?
Potem boš pač svoje življenje brez napak preživela sama. Pa bognedaj o otrokih razmišljat, glede na to, da ne spregledaš nobene napake, mulci jih delajo kot po tekočem traku.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov