Pa kaj je z mano?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Mar. 2010 21:01

nanamiša napisal/-a::eek: kdo to ?

Ne bom poimensko zaenkrat. Ampak me res zanima kdo tukaj odloča in zapira teme. Ne poznam še sistema tukaj. In kao naj držim z mlajšini, ne s starejšimi. Pa kaj se kdo tukaj gre vojno? Jaz ne tekmujem, jaz se pogovarjam. In če že, sem po starosti nekako med srednjimi tukaj pomoje.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Mar. 2010 21:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 22. Mar. 2010 21:13

Ful me zanima o kakšni svobodi tukaj govorite? :) ne zajedljivo, čist tako me zanima.. kakšno svobodo ste zgubile v zvezi? Js namreč razen tega, da nimam svobode seksat ali se poljubljat s komerkoli, nisem zgubila ničesar pomembnega.. Samo tako me zanima :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Mar. 2010 21:20

sirova štručka napisal/-a::lach: :lach: svašta! :D

mimogrede, tema je lahko zaklenjena zgolj s strani moderatorja :wink:

Očitno imajo nekateri veze povsod.
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 22. Mar. 2010 21:28

Roberta R. napisal/-a:Ful me zanima o kakšni svobodi tukaj govorite? :) ne zajedljivo, čist tako me zanima.. kakšno svobodo ste zgubile v zvezi? Js namreč razen tega, da nimam svobode seksat ali se poljubljat s komerkoli, nisem zgubila ničesar pomembnega.. Samo tako me zanima :D

Točno tako...če je razmerje kakšno mora bit, potem svobode oseba ne izgubi. To da ne seksaš naokrog, če ni tak dogovor s partnerjem, je pa itak plod tega, da imaš človeka rad in si casual sexa niti ne želiš oz. tudi, če bi se kaka taka ideja porodila v glavi, bi tudi ostala samo tam. Omejitve v smislu določene mere prilagajanja so nujne tudi v razmerju z brati, sestrami, starši...Nič posebej obremenjujočega.

V moji dolgoletni zvezi je prišlo do izgube svobode samo v smislu moje izbire prioritet, kar pa lahko zajamem pod svobodno voljo (pa smo spet pri tem, da svoboda ostane :) ).
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 22. Mar. 2010 21:35

Tut men se tako zdi..

Pol moraš mogoče zvišat kriterije, al pa kokr je že ena predlagala, ne preskoči takoj z zmenkov na zvezo.. dodobra spoznaj človeka.. ker če ti je nekdo res všeč, pol ti ne gre na živce, kokr sm že prej rekla, je bolj problem, ko te ne motijo niti stvari, ki bi te drugače motile.. :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Mar. 2010 22:11

Jaz pa ne bi mogla primerjat prilagajanja fantu s prilagajanjem bratom in sestram, Zaradi bratov in sester jaz lahko hoim kjerkoli in počnem karkoli, medtem ko zaradi fanta ne. Sicer se jaz nikoli nisem prav zelo prilagajala fantom, čeprav so nekateri to želeli. Se pa nekatere prijateljice izjemno prilagajajo fantu. Ne gredo nikamor brez njega, stalno so oblegane s telefonsko kontrolo, ne zapravljajo za oblačila, ker jim fant ne dovoli, hujšajo zaradi fantovega teženja, kuhajo samo tisto kar fant rad je,... nekatere so s fanti res obsedene.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 22. Mar. 2010 22:13

Tega res ne moreš primerjat z normalno zvezo :nein:
(__/)
( o.O)
(")_(")
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 22. Mar. 2010 22:28

marjancax napisal/-a:Jaz pa ne bi mogla primerjat prilagajanja fantu s prilagajanjem bratom in sestram, Zaradi bratov in sester jaz lahko hoim kjerkoli in počnem karkoli, medtem ko zaradi fanta ne. Sicer se jaz nikoli nisem prav zelo prilagajala fantom, čeprav so nekateri to želeli. Se pa nekatere prijateljice izjemno prilagajajo fantu. Ne gredo nikamor brez njega, stalno so oblegane s telefonsko kontrolo, ne zapravljajo za oblačila, ker jim fant ne dovoli, hujšajo zaradi fantovega teženja, kuhajo samo tisto kar fant rad je,... nekatere so s fanti res obsedene.

Podpis.
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 22. Mar. 2010 22:40

S tem se strinjam, ja. Ne da se primerjati prilagajanja bratom in sestram s prilagajanjem v partnerskem odnosu. Nisem mislila tako dobesedno, ampak pač v smislu, da se socializacije in prilagajanja učimo že od rojstva, ker živimo v skupnostih. Tudi v svojem partnerstvu, ki ga oblikuješ, in kasneje v svoji družini, se moraš tega učiti in se naučiti sprejemati razhajanja v mnenjih. Seveda ima pa vsako razmerje z različnimi osebami (starši, zakoncem, otroci) svoje posebnosti in značilnosti.
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 23. Mar. 2010 13:02

ja, sam sj po eni strani js cist razumem.
npr. lih dons sm opazla, d mi gre ena zlo bliznja prjatlca zadnje case zlo na zivce. nvem kr naenkrat se neki spremeni...
in zgleda d se res po dolocenem casu, ce prevec casa prezivim z doloceno osebo te osebe navelicam.

kko se p npr. vi spopadete s tem?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Mar. 2010 13:35

js sama sploh nisem imela teh problemov.. imam 3 kolegice že 15 let in enega kolega ene 4 leta, fanta pa 3 leta. Zaenkrat se nisem naveličala nikogar od njih :) je pa res, da z njimi ne visim ves čas, raje manj, pa da je takrat bolj fino..
(__/)
( o.O)
(")_(")
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 23. Mar. 2010 14:25

Jaz tud prijateljev ne, sploh tistih dobrih. Ostalih se tako ali tako izogbam, oziroma niso prijatelji. Ampak fantje mi pa kar začnejo presedati.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Mar. 2010 14:29

Js bi rekla, da še nisi srečala takega, ki bi bil pravi zate :) pomoje...
(__/)
( o.O)
(")_(")
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 23. Mar. 2010 14:57

Roberta R. napisal/-a:Js bi rekla, da še nisi srečala takega, ki bi bil pravi zate :) pomoje...

Upam, da je res samo to.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov