Pa kaj je z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
nanamiša napisal/-a::eek: kdo to ?
Ne bom poimensko zaenkrat. Ampak me res zanima kdo tukaj odloča in zapira teme. Ne poznam še sistema tukaj. In kao naj držim z mlajšini, ne s starejšimi. Pa kaj se kdo tukaj gre vojno? Jaz ne tekmujem, jaz se pogovarjam. In če že, sem po starosti nekako med srednjimi tukaj pomoje.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Ful me zanima o kakšni svobodi tukaj govorite? ne zajedljivo, čist tako me zanima.. kakšno svobodo ste zgubile v zvezi? Js namreč razen tega, da nimam svobode seksat ali se poljubljat s komerkoli, nisem zgubila ničesar pomembnega.. Samo tako me zanima
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Roberta R. napisal/-a:Ful me zanima o kakšni svobodi tukaj govorite? ne zajedljivo, čist tako me zanima.. kakšno svobodo ste zgubile v zvezi? Js namreč razen tega, da nimam svobode seksat ali se poljubljat s komerkoli, nisem zgubila ničesar pomembnega.. Samo tako me zanima
Točno tako...če je razmerje kakšno mora bit, potem svobode oseba ne izgubi. To da ne seksaš naokrog, če ni tak dogovor s partnerjem, je pa itak plod tega, da imaš človeka rad in si casual sexa niti ne želiš oz. tudi, če bi se kaka taka ideja porodila v glavi, bi tudi ostala samo tam. Omejitve v smislu določene mere prilagajanja so nujne tudi v razmerju z brati, sestrami, starši...Nič posebej obremenjujočega.
V moji dolgoletni zvezi je prišlo do izgube svobode samo v smislu moje izbire prioritet, kar pa lahko zajamem pod svobodno voljo (pa smo spet pri tem, da svoboda ostane ).
-
Tut men se tako zdi..
Pol moraš mogoče zvišat kriterije, al pa kokr je že ena predlagala, ne preskoči takoj z zmenkov na zvezo.. dodobra spoznaj človeka.. ker če ti je nekdo res všeč, pol ti ne gre na živce, kokr sm že prej rekla, je bolj problem, ko te ne motijo niti stvari, ki bi te drugače motile..
Pol moraš mogoče zvišat kriterije, al pa kokr je že ena predlagala, ne preskoči takoj z zmenkov na zvezo.. dodobra spoznaj človeka.. ker če ti je nekdo res všeč, pol ti ne gre na živce, kokr sm že prej rekla, je bolj problem, ko te ne motijo niti stvari, ki bi te drugače motile..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
Jaz pa ne bi mogla primerjat prilagajanja fantu s prilagajanjem bratom in sestram, Zaradi bratov in sester jaz lahko hoim kjerkoli in počnem karkoli, medtem ko zaradi fanta ne. Sicer se jaz nikoli nisem prav zelo prilagajala fantom, čeprav so nekateri to želeli. Se pa nekatere prijateljice izjemno prilagajajo fantu. Ne gredo nikamor brez njega, stalno so oblegane s telefonsko kontrolo, ne zapravljajo za oblačila, ker jim fant ne dovoli, hujšajo zaradi fantovega teženja, kuhajo samo tisto kar fant rad je,... nekatere so s fanti res obsedene.
-
Tega res ne moreš primerjat z normalno zvezo
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
marjancax napisal/-a:Jaz pa ne bi mogla primerjat prilagajanja fantu s prilagajanjem bratom in sestram, Zaradi bratov in sester jaz lahko hoim kjerkoli in počnem karkoli, medtem ko zaradi fanta ne. Sicer se jaz nikoli nisem prav zelo prilagajala fantom, čeprav so nekateri to želeli. Se pa nekatere prijateljice izjemno prilagajajo fantu. Ne gredo nikamor brez njega, stalno so oblegane s telefonsko kontrolo, ne zapravljajo za oblačila, ker jim fant ne dovoli, hujšajo zaradi fantovega teženja, kuhajo samo tisto kar fant rad je,... nekatere so s fanti res obsedene.
Podpis.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
S tem se strinjam, ja. Ne da se primerjati prilagajanja bratom in sestram s prilagajanjem v partnerskem odnosu. Nisem mislila tako dobesedno, ampak pač v smislu, da se socializacije in prilagajanja učimo že od rojstva, ker živimo v skupnostih. Tudi v svojem partnerstvu, ki ga oblikuješ, in kasneje v svoji družini, se moraš tega učiti in se naučiti sprejemati razhajanja v mnenjih. Seveda ima pa vsako razmerje z različnimi osebami (starši, zakoncem, otroci) svoje posebnosti in značilnosti.
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
ja, sam sj po eni strani js cist razumem.
npr. lih dons sm opazla, d mi gre ena zlo bliznja prjatlca zadnje case zlo na zivce. nvem kr naenkrat se neki spremeni...
in zgleda d se res po dolocenem casu, ce prevec casa prezivim z doloceno osebo te osebe navelicam.
kko se p npr. vi spopadete s tem?
npr. lih dons sm opazla, d mi gre ena zlo bliznja prjatlca zadnje case zlo na zivce. nvem kr naenkrat se neki spremeni...
in zgleda d se res po dolocenem casu, ce prevec casa prezivim z doloceno osebo te osebe navelicam.
kko se p npr. vi spopadete s tem?
-
js sama sploh nisem imela teh problemov.. imam 3 kolegice že 15 let in enega kolega ene 4 leta, fanta pa 3 leta. Zaenkrat se nisem naveličala nikogar od njih je pa res, da z njimi ne visim ves čas, raje manj, pa da je takrat bolj fino..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Js bi rekla, da še nisi srečala takega, ki bi bil pravi zate pomoje...
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Prvi neprebran prispevek • 119 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov