Pa kaj je z mano?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Mar. 2010 18:14

marjancax napisal/-a:po čem pa sklepaš, da jaz ne bi bila zrela za zvezo? Če mi ni nihče všeč, še ne pomeni, da nisem zrela za zvezo.
Zarad tega se meni zdi, da še nisi za zvezo. Ne vem, no, a ni osnovni "pogoj", da ti je nekdo všeč, da si za zvezo z njim/njo? :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Mar. 2010 19:30

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Mar. 2010 20:10

Marjancax, jaz se ne bom trudl z diplomacijo: močno nezrela si.Kako vem? Sej sama priznavaš, da ne veš, kaj bi sama s sabo.Iščeš se še.

In še: kako boš sploh vedela, kdo je "pravi" zate, če ne boš prej preizkusila koga napačnega?
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 15. Mar. 2010 11:23

^^Jaz točno vem kaj bi sama s sabo. Ne predstavljam pa si veze z moškimi, ki sem jih poskusila. In ja problem je ravno v tem, da so bili napačni.
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 15. Mar. 2010 14:15

Sorry, ampak se ne strinjam s tem, d je nekdo zrel samo zato, ker se se isce. Nasploh se mi zdi, d se dons "iskanje sebe" uporablja prevec siroko. Vprasajte se, kdo okoli vas se je dokoncno nasel? In tud, zihr ste usaj 1x u zivljenju pomisll, d je vrjetn del smisla zivljenja tud to, d isces. Sebe, al pa pac odgvore na zivljenjska vprasanja.
*Ogromno je ljudi, ki iscejo sebe se pri 50. letu.
*Se vec poznam ljudi, ki so zelo ocitno nezreli pa npr. imajo precej dolge zveze, tko da zrelost ni vedno pogoj za zacetek zveze.

marjancax, 1x sm nekje prebrala tale stavk> Cetudi zenska caka na "pravega", se ne pomeni, da se ne bi z vsemi "napacnimi" mogla lepo imeti."

Lazje je rect, kt pa zares znizat kriterije, ampak predvsem probej bolj uzivat v trenutku. Vem kko se pocutis, ampak po pravici povedan, mas se cas za druzino, ... In ne prehitevat stvari, zato ker to pomeni, d to ovira tvoje uzivanje trenutkov v sedanjosti.

Kokr si sama omenla, je OK ze to, d sploh das moznost spoznavanju, ne pa da ze vnaprej odzenes tipe od sebe.

Mogoce je problem tud u tem, da se spustis v zvezo s tipi, keri so na kratek rok fajn, an dolgi rok pa ne tolk zlo in to tud spodbija tvojo samozavest in nekako nehas verjeti v to, d si sposobna zdrzat v daljsem razmerju. Lah recem sam to, d se ne tok obremenjevat s tem, ker na koncu koncev, vse pride s casom.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 15. Mar. 2010 14:38

^^Zelo lepo si povedala, se v celoti strinjam s tabo.

Se pa nekako bojim, da jaz ne bom našla sebi primernega zaradi mojega kompliciranja. Pri vsakem me nekaj moti. Pri vsakem bi se morala marsičemu odpovedat. Sedaj pa živim kot svobodna ptica.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 15. Mar. 2010 19:16

Te pa bodi samska, maš vsaj dober razlog za to :wink:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Mar. 2010 14:28

Na vsakem iščem samo negativne točke. Ne vem zakaj ne vidim pri nikomer nič dobrega. Očitno zrem v pesimizem.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 22. Mar. 2010 14:36

Precej čuden problem, glede na to, da ima večina problem, ker napak ne vidi in vztraja v zvezi misleč, kakšnega princa ima :D vsaj prvih nekaj mesecev..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 22. Mar. 2010 15:57

Moja žena je bila podobna, dokler se nisva spoznala. Še vedno včasih reče, da če bi šla narazen, si ne predstavlja bit kaj drugega kot samska, ker se je doslej vseh drugih tipov v zvezi naveličala.

Mislim, da ni v osnovi nič narobe s tabo, samo pravega tipa še nisi našla. Prav možno je, da tudi ves čas spoznavaš iste vrste karakterjev, ker jih spoznavaš v istih krogih. Poskusi iskati kje drugje, mogoče te zagrabi kak bolj nevsakdanji, ki bo drugačen.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Mar. 2010 19:56

Kaj pa men en folk pošilja zsje, da če se ne bom strinjala z njihovimi izjavami, se mi bo tema zaklenila. Evo pa so mi res zaklenili ono drugo?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2010 20:11

:eek: kdo to ?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 22. Mar. 2010 20:31

marjancax napisal/-a:^^No pretiravat spet ni treba. Ne gre se za drugi zmenek. O tem mogoče začnem razmišljat po 3, 4 ali 5 mesecih, da s tipom ne bom zdržala skupaj in je brez veze, da bi nadaljevala.

preden gres v zvezo, si vzemi te 3, 4 ali 5 mesecev, da ga spoznas, potem pa se odloci, da bos njegova punca. preizkuseno pomaga. sama sem bla podobna kot ti. pa sem si rekla - dost je blo. in sem si vzela cas, da sem mojega sedanjega fanta malo bolje spoznala, sva se dobivala na zmenkih in kam sla, prvih nekaj mesecev vedno samo kot znanca. ko sem se odlocila, da me njegova prisotnost ne moti in se ob njem dobro pocutim, sva postala par.

tut fantje so prpravljeni pocakat, verjemi. ce se jim le zdis vredna tega :)
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 22. Mar. 2010 20:47

marjancax napisal/-a:Na vsakem iščem samo negativne točke. Ne vem zakaj ne vidim pri nikomer nič dobrega. Očitno zrem v pesimizem.

A pri drugih ljudeh tud iščeš samo negativne točke ali je to samo pri potencialnih partnerjih? Kaj pa tudi sicer na življenje gledaš pesimistično?
Če je odgovor ne, in sicer ni tako, potem še pač nisi pripravljena na resno zvezo in tudi morebitna odrekanja, ki so v zvezi nujna + še pač nisi našla primernega partnerja, ki bi po tvojem mnenju bil takih odrekanj vreden.

Naj se ti ne mudi. Tudi sama si nisem predstavljala, da bi imela fanta in na kak način bi ga vključila v svoj način življenja, čeprav so vse moje prijateljice že imele fante, potem pa sem spoznala svojega sedanjega fanta, pa so se stvari odvijale same od sebe.

Moram povedati, da je tudi mene bilo strah, da bi s fantom izgubila svojo navidezno svobodo.Pa je ta strah bil odveč, saj mi fant moje svobode ne omejuje, kolikor so sedaj postavljene meje, sem jih postavila sama, ker sem tako želela. Pač moraš v pravem trenutku najti pravega človeka, ne smeš pritiskati in iti na silo - taki trenutki so spolzki in jih na tak način odženeš. Ob vsem tem pa pojdi ven, zabavaj se, in zagotovo bo prišel mimo kdo, zaradi katerega boš žrtvovala malo svoje svobode, ker boš to sama želela.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Mar. 2010 20:58

*frisko* napisal/-a:
marjancax napisal/-a:^^No pretiravat spet ni treba. Ne gre se za drugi zmenek. O tem mogoče začnem razmišljat po 3, 4 ali 5 mesecih, da s tipom ne bom zdržala skupaj in je brez veze, da bi nadaljevala.

preden gres v zvezo, si vzemi te 3, 4 ali 5 mesecev, da ga spoznas, potem pa se odloci, da bos njegova punca. preizkuseno pomaga. sama sem bla podobna kot ti. pa sem si rekla - dost je blo. in sem si vzela cas, da sem mojega sedanjega fanta malo bolje spoznala, sva se dobivala na zmenkih in kam sla, prvih nekaj mesecev vedno samo kot znanca. ko sem se odlocila, da me njegova prisotnost ne moti in se ob njem dobro pocutim, sva postala par.

tut fantje so prpravljeni pocakat, verjemi. ce se jim le zdis vredna tega :)

Se popolnoma strinjam s tabo. Ampak nekateri kar takoj navalijo in me že s tem odbijejo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov