Pa kaj je z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Preveč razmišljaš! Bolj bi se mogla prepustit, če ti pač do enega ni, ti pač ni, to ne pomeni da je s teboj kaj narobe. Saj se jaz tudi že eno leto srečujem s tem istim problemom.. Pozabi na to da fantje sploh obstajajo svoboden moraš biti sam in v zvezi.. saj naj bi dva samozadostna človeka skupaj tvorila še boljšo celoto.. če je to to.
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Marjanca, želiš si fanta, po drugi strani pa za zvezo nisi pripravljena žrtvovati svoje samskosti. Ob kombinaciji pravega fantiča in dovolj velike želje po zvezi pride na vrsto tudi slednje - zveza.
Mogoče pa ti dosedanji fantje niso nudili dovolj velikega izziva? So bili prelahek plen, je morda problem v tem?
Mogoče pa ti dosedanji fantje niso nudili dovolj velikega izziva? So bili prelahek plen, je morda problem v tem?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
O nič se mi ni zameril forum, samo malo sem se zaljubila ta čas
Čisto nepričakovano spoznala enega fanta, oziroma on nekako našel mene. Enostavno sem se prepustila in pustila, da se zgodi kar se bo zgodilo. Sklenila, da mu dam priložnost in se z ničemer ne obremenjujem.
Po prvem zmenku sem še isti dan prejela sporočilo kako sem prijetno dekle. No že na zmenku me je vprašal, če me sme še poklicati. Kmalu me je spet povabil na pijačo in v kino. Fant mi je postal všeč in tako se je zgodilo, da sva na tretjem zmenku pristala pri sexu (in to jaz, ki sem mnenja, da se je pametno prvo bolje spoznat in on, ki je baje istega mnenja). No ja zgodilo se je in ni mi žal. Lepo nama je bilo in baje sva oba uživala in tudi videti je bilo tako. Zatem sva se še enkrat slišala, se menila, da greva na pijačo. Zdaj pa čakam, da mi odpiše na moj zadnji sms in sem že prav živčna in zaskrbljena, ker ni odgovora
Čisto nepričakovano spoznala enega fanta, oziroma on nekako našel mene. Enostavno sem se prepustila in pustila, da se zgodi kar se bo zgodilo. Sklenila, da mu dam priložnost in se z ničemer ne obremenjujem.
Po prvem zmenku sem še isti dan prejela sporočilo kako sem prijetno dekle. No že na zmenku me je vprašal, če me sme še poklicati. Kmalu me je spet povabil na pijačo in v kino. Fant mi je postal všeč in tako se je zgodilo, da sva na tretjem zmenku pristala pri sexu (in to jaz, ki sem mnenja, da se je pametno prvo bolje spoznat in on, ki je baje istega mnenja). No ja zgodilo se je in ni mi žal. Lepo nama je bilo in baje sva oba uživala in tudi videti je bilo tako. Zatem sva se še enkrat slišala, se menila, da greva na pijačo. Zdaj pa čakam, da mi odpiše na moj zadnji sms in sem že prav živčna in zaskrbljena, ker ni odgovora
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Lepo. Zdej pa nehat komplicirat in paničarit.marjancax napisal/-a:Je poklical zvečer
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ah dej no. Zaljubljenost vedno pride na hitro Pazi, da bo ostalo samo pri zaljubljenosti, ker za kakšna resna čustva je še malo prezgodaj.
Sklenila si, da mu daš priložnost in se z ničemer ne obremenjuješ ------ torej se tega drži. Priložnost si mu že dala, zdej se še ne obremenjuj Če nič drugega, si doživela vsaj en dober seks. Če bo pa iz tega tedenska, mesečna ali doživljenska zveza, pa itak ni važno.
Sklenila si, da mu daš priložnost in se z ničemer ne obremenjuješ ------ torej se tega drži. Priložnost si mu že dala, zdej se še ne obremenjuj Če nič drugega, si doživela vsaj en dober seks. Če bo pa iz tega tedenska, mesečna ali doživljenska zveza, pa itak ni važno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]