Pa kaj je z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
jaz sem se tako počutila, ko sem bila 2 leti skoraj sama(tu pa tam kak neresen poskus zvezice)...na čase me je primlo in sem želela nekoga ob sebi in sem bila osamljena...pol pa sem si po drugi strani mislila...zakaj bi jaz koga rabla, če sem lahko sama tud čist ok...obenem pa je bil v meni prisoten tudi strah pre dnovo zvezo...ampak ko sem spoznala mojega sončka, sem pozabla na vse one misli o tem, da bi bila sama
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
Uf spet ta nedelja, ko ni ne duha ne sluha o njem. Nočem mu utrujati, da ne bom izpadla tečna, čeprav si želim biti z njim.
Saj me pokliče vsak dan, ampak jaz bi rada kakšen dan preživela z njim. In še to vreme, ko nimaš kaj početi.
Saj me pokliče vsak dan, ampak jaz bi rada kakšen dan preživela z njim. In še to vreme, ko nimaš kaj početi.
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
No saj v kino pa kar greva. Sicer se nekateri zgražajo, da je škoda časa za kino, če si malo s fantom. Ampak zakaj ne, če imava oba rada filme. Pa še lepo mi je, ker je ob meni in me stisne k sebi
Športen tip človeka pa nisva. Rada pa bi šla na kakšen sprehod, a kaj ko se dobivava le zvečer, ko je že tema in mraz.
Športen tip človeka pa nisva. Rada pa bi šla na kakšen sprehod, a kaj ko se dobivava le zvečer, ko je že tema in mraz.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
marjancax napisal/-a:Uf spet ta nedelja, ko ni ne duha ne sluha o njem. Nočem mu utrujati, da ne bom izpadla tečna, čeprav si želim biti z njim.
take it izi
če boš že takoj na začetku izpadla tečna in mu boš dala vedet, da sama nimaš kaj početi in skos čakaš samona to, da bo poklical....se to ne bodobro končalo...
ko sva se midva z mojim spoznala, sva bla par enkrat eno noč skupaj, potem sem šla jaz za 1teden domov in se nisva vidla, niti slišala v tem času...pač...ne vem zakaj ne. Nisem hotla drezat, pa tut nisem razmišljala o tem...sva se potem pač sišala ko sem prišla spet v lj in bila skupaj.....
...in še danes sva....
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Aha, začetek veze. No tu jaz tudi ne bi drezala, ker ne moreš pričakovati, da bosta kar takoj na začetku skoz skupaj. Mogoče fant ni vajen kar naekrat žrtvovat ves čas zate. To bo šlo postopoma, ko ne bo mogel bit brez tebe.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zenske imate 1001 problem samo zato, ker ste odvisne od zvez.V_Rose_V napisal/-a:jaz sem se tako počutila, ko sem bila 2 leti skoraj sama(tu pa tam kak neresen poskus zvezice)...na čase me je primlo in sem želela nekoga ob sebi in sem bila osamljena...pol pa sem si po drugi strani mislila...zakaj bi jaz koga rabla, če sem lahko sama tud čist ok...obenem pa je bil v meni prisoten tudi strah pre dnovo zvezo...ampak ko sem spoznala mojega sončka, sem pozabla na vse one misli o tem, da bi bila sama
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Mah, pust jih, če vidiš, da so vso pamet požrli.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Džeki napisal/-a:Ampak če ne bi bile odvisne od zvez, ne bi bile ženske.Celo življenje iščejo princa na belem konju, to je njihovo poslanstvo.
aha. ker res nimamo kej bolj pametnega za počet
vi kr sanjajte ja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]