Pa kaj je z mano?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 17. Maj. 2010 9:54

Lepo slišat, da ena napiše tudi kak lep pripetljaj.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 17. Maj. 2010 19:18

jaz sem se tako počutila, ko sem bila 2 leti skoraj sama(tu pa tam kak neresen poskus zvezice)...na čase me je primlo in sem želela nekoga ob sebi in sem bila osamljena...pol pa sem si po drugi strani mislila...zakaj bi jaz koga rabla, če sem lahko sama tud čist ok...obenem pa je bil v meni prisoten tudi strah pre dnovo zvezo...ampak ko sem spoznala mojega sončka, sem pozabla na vse one misli o tem, da bi bila sama :D
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 23. Maj. 2010 14:26

Uf spet ta nedelja, ko ni ne duha ne sluha o njem. Nočem mu utrujati, da ne bom izpadla tečna, čeprav si želim biti z njim.
Saj me pokliče vsak dan, ampak jaz bi rada kakšen dan preživela z njim. In še to vreme, ko nimaš kaj početi.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 23. Maj. 2010 14:29

ah kaj ne...kino, kaka športna prireditev, kofetkanje, biljard...tud ko je gredo vreme je lahk lušno :D
povabi ga na tortico :D
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 23. Maj. 2010 14:37

No saj v kino pa kar greva. Sicer se nekateri zgražajo, da je škoda časa za kino, če si malo s fantom. Ampak zakaj ne, če imava oba rada filme. Pa še lepo mi je, ker je ob meni in me stisne k sebi :)
Športen tip človeka pa nisva. Rada pa bi šla na kakšen sprehod, a kaj ko se dobivava le zvečer, ko je že tema in mraz.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 24. Maj. 2010 12:45

Važno je, da počneta tisto kar vama paše in ne drugim. Kako dolgo pa traja veza.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Maj. 2010 13:10

marjancax napisal/-a:Uf spet ta nedelja, ko ni ne duha ne sluha o njem. Nočem mu utrujati, da ne bom izpadla tečna, čeprav si želim biti z njim.
Saj me pokliče vsak dan, ampak jaz bi rada kakšen dan preživela z njim. In še to vreme, ko nimaš kaj početi.

take it izi :D
če boš že takoj na začetku izpadla tečna in mu boš dala vedet, da sama nimaš kaj početi in skos čakaš samona to, da bo poklical....se to ne bodobro končalo...

ko sva se midva z mojim spoznala, sva bla par enkrat eno noč skupaj, potem sem šla jaz za 1teden domov in se nisva vidla, niti slišala v tem času...pač...ne vem zakaj ne. Nisem hotla drezat, pa tut nisem razmišljala o tem...sva se potem pač sišala ko sem prišla spet v lj in bila skupaj.....
...in še danes sva....
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 24. Maj. 2010 13:21

Aha, začetek veze. No tu jaz tudi ne bi drezala, ker ne moreš pričakovati, da bosta kar takoj na začetku skoz skupaj. Mogoče fant ni vajen kar naekrat žrtvovat ves čas zate. To bo šlo postopoma, ko ne bo mogel bit brez tebe.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Maj. 2010 19:19

V_Rose_V napisal/-a:jaz sem se tako počutila, ko sem bila 2 leti skoraj sama(tu pa tam kak neresen poskus zvezice)...na čase me je primlo in sem želela nekoga ob sebi in sem bila osamljena...pol pa sem si po drugi strani mislila...zakaj bi jaz koga rabla, če sem lahko sama tud čist ok...obenem pa je bil v meni prisoten tudi strah pre dnovo zvezo...ampak ko sem spoznala mojega sončka, sem pozabla na vse one misli o tem, da bi bila sama :D
Zenske imate 1001 problem samo zato, ker ste odvisne od zvez.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Maj. 2010 14:35

Ampak če ne bi bile odvisne od zvez, ne bi bile ženske.Celo življenje iščejo princa na belem konju, to je njihovo poslanstvo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Maj. 2010 16:10

^^ lol, dobr da vem, torej sem očitno moški :| :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 26. Maj. 2010 18:39

Mah, pust jih, če vidiš, da so vso pamet požrli.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 26. Maj. 2010 19:30

Džeki napisal/-a:Ampak če ne bi bile odvisne od zvez, ne bi bile ženske.Celo življenje iščejo princa na belem konju, to je njihovo poslanstvo.

aha. ker res nimamo kej bolj pametnega za počet :)

vi kr sanjajte ja :)
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 23. Jun. 2010 18:01

tud men se to občasno dogaja da bi imela fanta, ampak me pol kar mine pa mal spet ignoriram... :roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]