Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ljubica mi je še OK, bolj smešno mi je Jožka ali pa Joška (v vrteci smo imeli kuharico, sam jih zasledim tudi sedaj).
Jaz tudi nimam probleme s kakšnimi Srbskimi imeni. Moj cimer je npr Miroslav, pa mi ni nič kaj odbijajoče (ljudi pač ne (o)cenim po njihovih imenih)
Nikoli pa ne bi dala kakšnega res izstopajočega muslimanskega imena- npr Arif, Damir, Sadmir, Admira, Rusmira,.... Mi je pa npr Lejla, ki je tudi muslimansko všeč.
Jaz tudi nimam probleme s kakšnimi Srbskimi imeni. Moj cimer je npr Miroslav, pa mi ni nič kaj odbijajoče (ljudi pač ne (o)cenim po njihovih imenih)
Nikoli pa ne bi dala kakšnega res izstopajočega muslimanskega imena- npr Arif, Damir, Sadmir, Admira, Rusmira,.... Mi je pa npr Lejla, ki je tudi muslimansko všeč.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Za fantka moram omenit še ime Marcel, ki mi je zelo lepo. Zoja mi je tudi že nekaj časa zlo simpatično ime. pa Živa.
Tko, da ja pri men bo prvi punčki definitivno ime Lejla, drugi pa Zoja ali Živa. Fantek bo Anej ali Marcel. Mi je čisto vseeno a se bodoči očka strinja al ne
Tko, da ja pri men bo prvi punčki definitivno ime Lejla, drugi pa Zoja ali Živa. Fantek bo Anej ali Marcel. Mi je čisto vseeno a se bodoči očka strinja al ne
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nal?
jaz mam enih par predlogov:
moško: Vrt, Mil, Guan, Timu, Sil, Lumpi, Fuču
žensko: Bana, Lasa, Vada, Jinisa, Musaka, Tanašica, Ronja
čist prmerno modernemu trendu
jaz mam enih par predlogov:
moško: Vrt, Mil, Guan, Timu, Sil, Lumpi, Fuču
žensko: Bana, Lasa, Vada, Jinisa, Musaka, Tanašica, Ronja
čist prmerno modernemu trendu
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov