Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj, včer ksm vidla film Let the right one in se mi je ime Eli tok prikupilo.. Rožle pa je tudi meni osebno eno najgrših imen ever. In omg..Ožbej.
It was forever..but it didnt last long..
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
poznam deklico z imenom Eli in mi je všeč...
drugače pa vem kako mojim bodočim otrokom ne bo ime (če jih bom kdaj imela)...to so imena, ki so v sorodstvu, imena ki me spominjajo na osebe na katere nimam lih prijetnih spominov in imena s črkami Č, Š in Ž...
všeč so mi kratka imena in ne preveč moderna, za katere ne veš ali je ime za človeka ali morda hišnega ljubljenčka ali kaj drugega...npr. Ira, Tor, Reira, En, An, Gal, Nal... (ta imena sem sedaj v kratkem slišala )
totalno mimo so mi tudi tuja imena napisana v smislu "piši kao što govoriš"...Ahley=Ešli, Chantal=Šantal, Latisha=Latiša...
...in potem dobiš razlago, da vsaj ne bo imel otrok problema s pisanjem...seveda ne, če bo naučil izgovarjat in pisat svoje ime, ko bo polnoleten...
da še pokomentiram:
Rožle - poznam enga...ima cca 20 let in je ful lušn dečko...samo ko ti pove kako mu je ime...ne vem no...ti kar vse skupi dol pade...+ mene osebno ime preveč asociira na Kečevega Rožleta...aja pa še Ž ima
Ožbej - ne vem...nekako mi ne gre u uho...pa še Ž ima...
drugače pa vem kako mojim bodočim otrokom ne bo ime (če jih bom kdaj imela)...to so imena, ki so v sorodstvu, imena ki me spominjajo na osebe na katere nimam lih prijetnih spominov in imena s črkami Č, Š in Ž...
všeč so mi kratka imena in ne preveč moderna, za katere ne veš ali je ime za človeka ali morda hišnega ljubljenčka ali kaj drugega...npr. Ira, Tor, Reira, En, An, Gal, Nal... (ta imena sem sedaj v kratkem slišala )
totalno mimo so mi tudi tuja imena napisana v smislu "piši kao što govoriš"...Ahley=Ešli, Chantal=Šantal, Latisha=Latiša...
...in potem dobiš razlago, da vsaj ne bo imel otrok problema s pisanjem...seveda ne, če bo naučil izgovarjat in pisat svoje ime, ko bo polnoleten...
da še pokomentiram:
Rožle - poznam enga...ima cca 20 let in je ful lušn dečko...samo ko ti pove kako mu je ime...ne vem no...ti kar vse skupi dol pade...+ mene osebno ime preveč asociira na Kečevega Rožleta...aja pa še Ž ima
Ožbej - ne vem...nekako mi ne gre u uho...pa še Ž ima...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Miss N. napisal/-a:totalno mimo so mi tudi tuja imena napisana v smislu "piši kao što govoriš"...Ahley=Ešli, Chantal=Šantal, Latisha=Latiša...
Pa je to dejansko (kdaj bil) trend? Pred kratkim sem slišala ime Sintija pa si še vedno nisem na jasnem ali je podobnost z imenom Cynthia dejansko namerno ali zgolj naključno.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- AnčiZaspanči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
Miss N. napisal/-a:všeč so mi kratka imena in ne preveč moderna, za katere ne veš ali je ime za človeka ali morda hišnega ljubljenčka ali kaj drugega...npr. Ira, Tor, Reira, En, An, Gal, Nal...
Točno tako. Sem istega mnenja. Me veseli, da še obstajajo taki
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Maychy napisal/-a:Miss N. napisal/-a:totalno mimo so mi tudi tuja imena napisana v smislu "piši kao što govoriš"...Ahley=Ešli, Chantal=Šantal, Latisha=Latiša...
Pa je to dejansko (kdaj bil) trend? Pred kratkim sem slišala ime Sintija pa si še vedno nisem na jasnem ali je podobnost z imenom Cynthia dejansko namerno ali zgolj naključno.
ne vem če je bil to trend...sam poznam pa te deklice...
menim pa, da je Sintija (Cynthia) ali Sindi (Cindy) lepše slišat kot pa Šantal...ne vem...moje mnenje...in po moje prej naključno kot namerno...medtem ko je Šantal in Latiša namerno po moje...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Za punčko so mi lepa imena Ella, Lia, Emilija, Arijana in Neira. Za fantka mam malo bolj skromen izbor.. všeč sta mi David in Rok.
Če pa se bo uresničila moja želja, da bom živela v tujini pa se še imenom za punčke priključi Katarina.
Če pa se bo uresničila moja želja, da bom živela v tujini pa se še imenom za punčke priključi Katarina.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moja punčka bo pa Lara.
Za fantka se pa še odločam. Všeč mi je David, ampak tako je bratrancu ime in nočem da misl, da po njemu poimenovan Mi je pa tudi Jakob všeč.
Fant je pa itak brez idej za imena, on samo zavrača moje predloge.
Ena imena v tej temi so mi pa res čudna in si ne predstavljam otroka z takim imenom.
Za fantka se pa še odločam. Všeč mi je David, ampak tako je bratrancu ime in nočem da misl, da po njemu poimenovan Mi je pa tudi Jakob všeč.
Fant je pa itak brez idej za imena, on samo zavrača moje predloge.
Ena imena v tej temi so mi pa res čudna in si ne predstavljam otroka z takim imenom.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- AnčiZaspanči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
*mala* napisal/-a:Moja punčka bo pa Lara.
Iiii, moja tudi
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Upam da boš mela čimveč punčk Hec...
Lejla je men tud res lepo ime.
Lejla je men tud res lepo ime.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
men je lejla naaaajlepšo ime Me prav čudi, da vam je všeč, ker ko komu rečem za to ime, se samo zgraža Pa potem nejla kar za lejlo
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov