Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 590 prispevkov
• Stran 3 od 40
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40
Naslednja
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz mam pa za punčko: Aiken al pa Evelin
Za fantka pa Anže..
Drgač mi je pa še en maljon imen všeč...
Za fantka pa Anže..
Drgač mi je pa še en maljon imen všeč...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
evo moj izbor pa je tak....
za pupo: tiara, neja, alina,ziva,..... za fantka pa: nik(o), grega, tim,.... sicer pa itak vem da si bom vmes se nestetokrat premislila
za pupo: tiara, neja, alina,ziva,..... za fantka pa: nik(o), grega, tim,.... sicer pa itak vem da si bom vmes se nestetokrat premislila
Just dance!
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Jz pa v prihodnosti nameravam zivet v tujini in si tm ustvart druzino, ker si zelim poklica s katerim bi presla meje nase male slovenije.... drgac pa imena za puncke: April, Tanischa, Ashly, Faith, Dawn... za fantke:Aaron, Zachery ?
-
tassika - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni je pa všeč za punčko: Lara ali Laura tudi Lea in kaja nista slaba
Za fanka pa: Patrik ali Tadej,
ne bi pa svojim otrokom dal kakšnih hudi tujih ime ali pa strainskih kot so Lovro ali pa jerca(moja bivša prfoksa je tko dala ime svoji hčerki, zdej more imet cca.2 leti)
Za fanka pa: Patrik ali Tadej,
ne bi pa svojim otrokom dal kakšnih hudi tujih ime ali pa strainskih kot so Lovro ali pa jerca(moja bivša prfoksa je tko dala ime svoji hčerki, zdej more imet cca.2 leti)
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
men so full ušeč kšna slovenska in tud tuja... sam nebi pa pretiravala pa dala svoji hčerki al pa sinu kšnga too much čudnga imena...
drgač so mi všeč recimo Sara, Vanesa, Sergeja, Zara, Klemen, Nik... pa nevem še bi se jih najdl...
drgač so mi všeč recimo Sara, Vanesa, Sergeja, Zara, Klemen, Nik... pa nevem še bi se jih najdl...
Prvi neprebran prispevek • 590 prispevkov
• Stran 3 od 40
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov