Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz bi bla Jure, če bi bla fant. Med ženskimi imeni pa so se odločali med tem, ki ga imam sedaj ali pa Patricija.
Sem zadovoljna z izbiro, čeprav bi mi tudi Patricija blo všeč. Bi si lahko pela Patricija -ja -ja -ja -ja rada fa- fa- fa- fantazira
Sem zadovoljna z izbiro, čeprav bi mi tudi Patricija blo všeč. Bi si lahko pela Patricija -ja -ja -ja -ja rada fa- fa- fa- fantazira
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
NaomiKlein - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2011
Meni bi bilo, v kolikor bi bila fant, ime Nejc. Sem pa s svojim imenom izredno zadovoljna. Sicer sem imela manjšo krizo v vrtcu, ker so vse bile Nine, Tine in Nuše (nič žaljivega ne mislim s tem. Hočem le povedati, da je bilo veliko deklic z omenjenjimi imeni, s katerimi sem se odlično razumela in sem hotela takšno ime imeti tudi jaz) in je bilo nekaj pritoževanja z moje strani. Od vstopa v šolo dalje pa se je stvar spremenila.
Sem pa imela v srednji šoli profesorico, ki me ni želela klicati po pravem imenu in je trdila, da mi je v resnici ime drugače in češ da je moje ime s katerim sem se predstavljala, zgolj ljubkovalna izpeljanka. Ampak sem stvar rešila tako, da se na njene klice med poukom nisem oglašala, dokler me ni začela klicati po pravem imenu. Še sedaj sem jezna nanjo, ko se spomnim te kolobocije.
Drugače pa nimam nobenega x, y, z imena, ki bi bilo takooooooooo nenavadno. Zgolj staro slovensko ime.
Sem pa imela v srednji šoli profesorico, ki me ni želela klicati po pravem imenu in je trdila, da mi je v resnici ime drugače in češ da je moje ime s katerim sem se predstavljala, zgolj ljubkovalna izpeljanka. Ampak sem stvar rešila tako, da se na njene klice med poukom nisem oglašala, dokler me ni začela klicati po pravem imenu. Še sedaj sem jezna nanjo, ko se spomnim te kolobocije.
Drugače pa nimam nobenega x, y, z imena, ki bi bilo takooooooooo nenavadno. Zgolj staro slovensko ime.
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
meni so pa všeč imena:
Ela, Kiara, Tian, Stela, za fantka mi je tudi zanimivo ime Jakob(čeprav je tak starinsko), všeč mi je pa tud Taj.
sem pa enkrat v službi mela priložnost spoznat fantka z imenom Luli. meni ga je bilo sram poklicat:D
Ela, Kiara, Tian, Stela, za fantka mi je tudi zanimivo ime Jakob(čeprav je tak starinsko), všeč mi je pa tud Taj.
sem pa enkrat v službi mela priložnost spoznat fantka z imenom Luli. meni ga je bilo sram poklicat:D
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
beliangel1 napisal/-a:
Ubijem tastara dva, da mi nardita kej takšnega
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
hm... fantu bom dala ime Tarik
in punčki po sebi.
in punčki po sebi.
Selvedin&Mihaela
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^zakaj pa to?
Če že, bi še razumela, da se hčerki da žensko verzijo očetovega imena in sinu moško verzijo maminega (* če obstajata taki verziji), ampak..otroka po sebi/partnerju poimenovat? Men se zdi, da to predvsem zmešnjavo dela.
Če že, bi še razumela, da se hčerki da žensko verzijo očetovega imena in sinu moško verzijo maminega (* če obstajata taki verziji), ampak..otroka po sebi/partnerju poimenovat? Men se zdi, da to predvsem zmešnjavo dela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov