Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
js sm enkrat pazila otroka Juša, ampak si nisem mogla zapomnit njegovega imena in sem ga ves čas klicala Jošt.
pa se odpravljamo domov in njega ni bilo v skupini, pa ga kličem Jošt, Jošt! on pa stoji zraven mene in me vpraša: učiteljica, koga pa vi kličete? js pa: Jošt, ki si hodu? tebe sem klicala. pa on: učiteljica, jaz nisem Jošt, zakaj me tak kličete?
je bila malo narodna situacija ... v enem tednu sem se končno navadla, da je Juš. Najbolj smešno mi je pa bilo, ko sem mu po kopanju rekla: Juš, pojdi pod tuš )
drugače je bil pa prikupen fantek, ne vem, kje so našli ime zanj ...
pa se odpravljamo domov in njega ni bilo v skupini, pa ga kličem Jošt, Jošt! on pa stoji zraven mene in me vpraša: učiteljica, koga pa vi kličete? js pa: Jošt, ki si hodu? tebe sem klicala. pa on: učiteljica, jaz nisem Jošt, zakaj me tak kličete?
je bila malo narodna situacija ... v enem tednu sem se končno navadla, da je Juš. Najbolj smešno mi je pa bilo, ko sem mu po kopanju rekla: Juš, pojdi pod tuš )
drugače je bil pa prikupen fantek, ne vem, kje so našli ime zanj ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Kaj hoče folk povedat s tem, da da svojemu otroku ime Juš?? Kako ime je to prosim lepo no!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^^mah, to folk vtika črke, da nardi čudno ime še bolj čudno
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
LedZeppelin napisal/-a:^^^mah, to folk vtika črke, da nardi čudno ime še bolj čudno
a obstaja gumbek "Všeč mi je" ?
nekateri pač hočejo bit "IN" in se njadejo imena, ki sploh ni podobno temu...no zadnjič sm na enem forumu zasledila imeni Tigran in Šimen...tako da Jošt in Juš sta dokaj "normalna"
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Men je jošt po tisti reklami za sir, sploh ko vidiš tistega luštnega fantka, postal kr simpatično ime. Prej pa sploh nism vedela da je to ime.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Tit, je fancy preobleka za starega Joškota
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No to pa res pretiravajo z neko "individualnostjo"
Samo po svojem zvenu pa so kaka imena, ki dejansko pašejo starejšim ali mlajšim osebam, kakšen Miha men ne gre v glavo kot 60 letni moški al pa triletni Jože..od nekdaj mi pa niso bla všeč imena tipa Brigita, Veronika, Rebeka, nekam zatežena so.
Samo po svojem zvenu pa so kaka imena, ki dejansko pašejo starejšim ali mlajšim osebam, kakšen Miha men ne gre v glavo kot 60 letni moški al pa triletni Jože..od nekdaj mi pa niso bla všeč imena tipa Brigita, Veronika, Rebeka, nekam zatežena so.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ojoj, svašta.
Če je Patrick, je čist lepo ime (čeprav v Slo. tega verjetno res ne bi sprejela), sicer pa tud men ne gre "poslovenjena" verzija Patrík.Tearjerker napisal/-a:Jaz se spomnim da smo v OŠ meli enega ko mu je blo ime Kristos. To mi je blo eno bednejših imen evah. Pa men je tud Patrik grdo ime, sploh eni ko so Patríki in ne Pátriki. Tak neki me spominja na pater pa to.... Bleh, spooky.
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
meni je bilo namnjeno ime Aljoša, če bi bila moškega spola, tako da si sploh ne predstavljam, da bi me klicali...Joško?:)
Drugače pa so razmišljali tudi o imenih Barbara, Tricia (???), Žana.
meni je zelo všečno ime Žan Luk, me spominja na enega prikupnega fantka, vendar sem svojemu lastnemu bratu dala ime Luka, tako, da zgleda če bi talo zelo podobno še svojemu sinu. sama sem se zafrknila:P
Drugače pa so razmišljali tudi o imenih Barbara, Tricia (???), Žana.
meni je zelo všečno ime Žan Luk, me spominja na enega prikupnega fantka, vendar sem svojemu lastnemu bratu dala ime Luka, tako, da zgleda če bi talo zelo podobno še svojemu sinu. sama sem se zafrknila:P
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov