Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dioniz napisal/-a: Musaka
Ahaha, sestrico pa poimenuješ Lazanja in maš popoln paket
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Insane.Chich napisal/-a:Js poznam že 3 mamice katere so dale sinčkom ime Lev Tko da več sploh ni nevsakdanje ime
dobro, da ni prašič kralj živali!
ne vem, če sem že pisal, ampak...zanima me, če v Sloveniji obstaja kakšna Maja Lina? rad bi videl kakšno mamico, ki se v Italiji za svojim otrokom dere to ime...v italijanščini je namreč maialina prašička...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ampak je čudno, ko ti nekdo pove, kako je poimenoval svojega pravkar rojenega otroka, ti pa obstaneš kar brez besed, ker je ime tako, da ne moreš ravno reči:" O, kako lepo ime" hehehe
vem tud za enga fantka, ki mu je ime Lon
vem tud za enga fantka, ki mu je ime Lon
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz ne razumem zakaj, v tem trendu kratkih in čudnih imen, še nobena ženska ni poimenovala sina Avon, Gucci, Armani. Sploh ta Avon je cool.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Mater ste vsi zalubleni v tega Franceljna da glava peče.... Meni je Črtomir iz baptizm on d savica fol eden najglupejšejših likov v literaturi nasploh, tak da nima te časti za všečno ime. In, baj d potka as in mimo njivice ali polja, Bogomila mi ni lepo ime (bogu mila.... a-a, not my style).
Za informacijo ljudi, ki vam je etimologija španska, mehiška ali venezuelska vas, Črtomir je pristno slovensko (slovansko) ime, in pomeni mržnjo ali sovraštvo (črti mir.... get it?). Pomen res ni najlepši, ga pa vsaj ima in meni to pri imenih veliko pomeni. Nikoli ne bi dala otroku ime ki ima v ozadju glup in/ali puhel pomen (a la ne vem, roza lep plašček), pa če je še tako lepo zveneče, ali pa da ga sploh nima, a la Fuču (ta mi je naj iz Dionizovega leksikona glupuh imen ) ? (in Nal in Kal in Mal in Bal in Sal in Ual.... wtf).
Za informacijo ljudi, ki vam je etimologija španska, mehiška ali venezuelska vas, Črtomir je pristno slovensko (slovansko) ime, in pomeni mržnjo ali sovraštvo (črti mir.... get it?). Pomen res ni najlepši, ga pa vsaj ima in meni to pri imenih veliko pomeni. Nikoli ne bi dala otroku ime ki ima v ozadju glup in/ali puhel pomen (a la ne vem, roza lep plašček), pa če je še tako lepo zveneče, ali pa da ga sploh nima, a la Fuču (ta mi je naj iz Dionizovega leksikona glupuh imen ) ? (in Nal in Kal in Mal in Bal in Sal in Ual.... wtf).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov