Otroška imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Insane.Chich
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
Js mam pa kr že zbrana imena za otročke čeprav se mi še nikamor ne mudi. Vsaj js tko menim
Lepa Ž imena: Ajda, Adriana, Gaja, Lara, Maša, Rubi, Taja, Tanja, Tara, Viktorija, Zara, Žana
Lepa M imena: Benjamin, Boštjan, Erik, Filip, Grega, Kristjan, Lovro, Nejc, Renato, Severin, Simon, Tomi, Žiga
Lepa Ž imena: Ajda, Adriana, Gaja, Lara, Maša, Rubi, Taja, Tanja, Tara, Viktorija, Zara, Žana
Lepa M imena: Benjamin, Boštjan, Erik, Filip, Grega, Kristjan, Lovro, Nejc, Renato, Severin, Simon, Tomi, Žiga
Vbistvu Insane.Chick :]
- Insane.Chich
- Sramežljivka
Js poznam že 3 mamice katere so dale sinčkom ime Lev Tko da več sploh ni nevsakdanje ime
- Insane.Chich
- Sramežljivka
Če ti je všeč...Zakaj pa ne mamica nosi otroka 9 mescov in pol še celo življenje trpi z njim, pa mu naj še ime izbere
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Včasih sm ful razmišljala o tem, nekje od 13-20 let, zdej pa sploh ne več.
Včasih je blo to: David, Samanta, Aleksandra, Aleksander.
Včasih je blo to: David, Samanta, Aleksandra, Aleksander.
-
GreenGreenerMostGreener - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2010
Jaz že zdaj vem, da bom imela Dorotejo in Lovra
I'm so happy because today I've found my friends..
they're in my head.
they're in my head.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
js bi pa mela punčko Zalo al pa Živo ... Ko sta eni izmed prvotnih slovenskih imen in niti ne zvenita starinsko, kot npr. Marija ... ena punčka bo gotovo imela kombinacijo imena z Ana, ker je to neka nenamerna tradicija v naši družini ... že trije rodi imajo ženske po imenu Ana
fantku bi pa dala ime Jakob ali Jaka ...
ampak, kje so še ti časi, ko bom izbirala ime za svojega otroka
fantku bi pa dala ime Jakob ali Jaka ...
ampak, kje so še ti časi, ko bom izbirala ime za svojega otroka
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaka oz. Jakob je blo tud meni zelo zelo všeč in to zelo dolgo...
ampak zadnje čase pa mam tak hudi odpor do tega imena, ker je čist preveč židovsko ime, da bi ga dala svojemu otroku
Ga je že nadomestil Rožle, pa tudi dragi se strinja Rožleeeee, oh, how cute! Ziher bo umetnik! Pa big haired!
ampak zadnje čase pa mam tak hudi odpor do tega imena, ker je čist preveč židovsko ime, da bi ga dala svojemu otroku
Ga je že nadomestil Rožle, pa tudi dragi se strinja Rožleeeee, oh, how cute! Ziher bo umetnik! Pa big haired!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
A bi še kdo svojemu otroku danes dal kakšno 'starinsko' slovensko ime, recimo: Janez, Jože, Franc, Pavel, Marija, Jerca...?
Nimam nič proti tem imenom, ampak se mi nekako zdi, da ne pašejo več v današnji čas današnjim otrokom. Kaj pa vi pravite?
Nimam nič proti tem imenom, ampak se mi nekako zdi, da ne pašejo več v današnji čas današnjim otrokom. Kaj pa vi pravite?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov