Otrok z neznancem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
sem vesela takšnega odziva mame,kar je tudi bilo za pričakovati. ker kira mama pa nebi pomagala lastnim otrokom! dokazilo da je materinska ljubezen res velika!
kar se pa očeta tiče...če bosta v kontaktih,bosta čez čas sama prišla do točke,ko se bosta želela srečati oz bo on želel videti svojega otroka!
kar se pa očeta tiče...če bosta v kontaktih,bosta čez čas sama prišla do točke,ko se bosta želela srečati oz bo on želel videti svojega otroka!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
študentka20 napisal/-a:sem vesela takšnega odziva mame,kar je tudi bilo za pričakovati. ker kira mama pa nebi pomagala lastnim otrokom! dokazilo da je materinska ljubezen res velika!
kar se pa očeta tiče...če bosta v kontaktih,bosta čez čas sama prišla do točke,ko se bosta želela srečati oz bo on želel videti svojega otroka! :)
tud jz tko mislm. Mogoče je tud pametno, da mu nič preveč ne namiguješ, da bi rada nekaj več z njim, ker če bo začutil pritisk, se bo prestrašil in umaknil. Čist tko dej..u easy...in bo sam pršu
-
LUXURIA - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2009
Živijo,
še enkrat hvala za nasvete in kritike.
Ja, ne bom rekla, da ne bi bila vesela, če bi sam od sebe ponudil tudi preživnino, ampak zaenkrat o tem niti ne bom razmišljala. Tudi bajne plače nimam, ampak tako slabe pa tudi ne (delam v knjižnici), zato z vzgajanjem in denarno preskrbljenostjo problemov verjetno ne bo, čeprav je seveda jasno, da je veliko lažje, če sta pri vzgoji prisotna oba starša.
Pa da razjasnim še to; zveze z njim si ne predstavljam, sicer je v redu, ampak še vedno nanj ne morem gledali kot na očeta, zato vanj s takimi ponudbami definitivno ne bom silila. Tudi kemija med nama ni bila takšna, da bi lahko premagala to razdaljo in bo verjetno najbolje, če ostane kar tako kot je. Mogoče se bo komu to zdelo sebično do otroka, ampak meni se ne zdi. Oba imata seveda pravico, da se spoznata, glavni skrbnik pa bom jaz. Mogoče ste skozi prejšnje prispevke razbrali, da še vedno upam, vendar ne. Želim zgolj to, da ve zanj, tudi brez denarne pomoči bom preživela, če mu bo šla težko od rok, čeprav vem, da mi (oziroma otroku) pripada.
Prehitro pa seveda ne bom govorila o udobju in lepem življenju, ker se lahko stvari v današnjih časih res hitro obrnejo. Ampak vem, da bi bila starša vedno pripravljena priskočiti na pomoč, da prebrodim krizo, če do tega pride.
Lp
še enkrat hvala za nasvete in kritike.
Ja, ne bom rekla, da ne bi bila vesela, če bi sam od sebe ponudil tudi preživnino, ampak zaenkrat o tem niti ne bom razmišljala. Tudi bajne plače nimam, ampak tako slabe pa tudi ne (delam v knjižnici), zato z vzgajanjem in denarno preskrbljenostjo problemov verjetno ne bo, čeprav je seveda jasno, da je veliko lažje, če sta pri vzgoji prisotna oba starša.
Pa da razjasnim še to; zveze z njim si ne predstavljam, sicer je v redu, ampak še vedno nanj ne morem gledali kot na očeta, zato vanj s takimi ponudbami definitivno ne bom silila. Tudi kemija med nama ni bila takšna, da bi lahko premagala to razdaljo in bo verjetno najbolje, če ostane kar tako kot je. Mogoče se bo komu to zdelo sebično do otroka, ampak meni se ne zdi. Oba imata seveda pravico, da se spoznata, glavni skrbnik pa bom jaz. Mogoče ste skozi prejšnje prispevke razbrali, da še vedno upam, vendar ne. Želim zgolj to, da ve zanj, tudi brez denarne pomoči bom preživela, če mu bo šla težko od rok, čeprav vem, da mi (oziroma otroku) pripada.
Prehitro pa seveda ne bom govorila o udobju in lepem življenju, ker se lahko stvari v današnjih časih res hitro obrnejo. Ampak vem, da bi bila starša vedno pripravljena priskočiti na pomoč, da prebrodim krizo, če do tega pride.
Lp
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
glede preživnine..vrjetno se bosta tko in tko srečala, ker mislm da če ti on ne bov rjel da je oče, bo šu tamau na teste tkok on in k mu bojo dokazal..jo bo hočš nočš mogu plačevat, čeprou ponavad se morjo kregat da fotr komu kdja kej pošlje (vem za par primerou).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A ni minimalna preživnina okol 5€ na mesec? Kar je vse skup nič pri vzgoji otroka, tako da skoraj brezveze se prepirat zarad tega.
Razen če se preživnina določi glede na dohodke (ne vem točn kak to gre).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
joj chiqqa tvoj post razumem samo 50%, ostalih razumljivih 50% se je izgubilo v tvojem zmedenem pisanju.. avtorica je rekla, da ne želi nobene preživnine in glede na njegovo reakcijo, jst mislim, da ji že zdj vrjame da je on oče..
-
rainbow^^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
večinoma jo le kritizirate, verjamem da potrebuje tudi spodbudne besede. res je naredila napako, ampak če se je odločila obdržati otroka...
ta izkušnja jo bo nedvomno spremenila, mogoče bo dala misliti tudi kakšni bralki tega foruma.
vesela sem pa zaradi odgovora očeta. marsikateri bi ravnal drugače...
ta izkušnja jo bo nedvomno spremenila, mogoče bo dala misliti tudi kakšni bralki tega foruma.
vesela sem pa zaradi odgovora očeta. marsikateri bi ravnal drugače...
... haters make me FAMOUS ...
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
Kakorkoli že bo vrjamem da ti bo uspelo. Že prek postov lahko človek razbere, da imaš nekaj v glavi, da si odgovorna oseba, poleg tega pa še poštena (mislim predvsem na fanta...zgodba bi se pri marsikteri lahko razpletla čist kontra)...tako da res vrjamem, d ati bo uspelo Sploh pa držim pesti, da bo otroček zdrav, ti pa srečna :bussi:
In love with live!!!
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
*mala* napisal/-a:A ni minimalna preživnina okol 5€ na mesec? Kar je vse skup nič pri vzgoji otroka, tako da skoraj brezveze se prepirat zarad tega.
Minimalna preživnina je višja. Določa pa se glede na dohodek.
-
rainbow^^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
lil_angie napisal/-a:LUXURIA, tvoja ˝največja napaka˝ bo tvoja največja sreča v življenju čestitam, bodoča mamica!
to pa je blo vzpodbuno zdaj... čestitam tudi z moje strani (dvomim da ti je v zadnjem času veliko ljudi to reklo)
... haters make me FAMOUS ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]